Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 971
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Оооо, Галиано Heartpulse

# 331
Здравейте, парфюмни. Напоследък ви чета редовно, отново Simple Smile и изключително много ме усмихвате, но и ми отваряте още по-голям парфюмен апетит, който не знам дали ще имам финансовата възможност да засищам редовно Smiley
Искам да се похваля, че ЛМ ми подари Discovery kit-a на Juliette has a gun Heart Eyes . Снощи ме болеше силно главата и отложих първия тест за днес, но сега направо не знам от къде да започна...

# 332
Момичета, поръчах новия муск на Н Р. Другата седмица ще мога да дам "лаишки отзиви.
Детето ми е набарало туилито и няма отърване от него. Много интензивен и доминиращ аромат. Другите, с йоито аз съм в момента направо правят път.😏

# 333
Здравейте дами, да ви попитам, за човек който харесва Guerlain La Petite Robe Noire и L'Instant , Bvlgari - Splendida Jasmin Noir, Доброто момиче на Каролина Ерера, Алиен на Мюглер, Lancôme La Nuit Trésor... и не харесва- отровите на Диор, черната орхидея на Том Форд, Versace Crystal Noir , Hermès Twilly d’Hermes, Narciso Rodriguez For Her, Armani Emporio Because It's You ...кои ЕДП бихте ми препоръчали да тествам за пролетно-летния сезон?

# 334
  • Бургас
За мен е рано доста за пролет-лято,тук в Бургас се стоплям чак май месец,че понякога и тогава ми е хладно.Почти всичко,което НЕ харесваш,не харесвам и аз с изключение на Диорските отрови,пробвай цялата линия Пойзън гърл/разкошни,секси,женствени,неустоими аромати като за мен нямат общо с другите Отрови/,както и линията Мон Герлен,като обърни повечко внимание на Флорала,линията на Черният опиум и по-точно флоралната версия,виж и Хипнозата на Ланком,както и Нежния Шанс,Цветната бомба,Декаденс,но така е трудно да се прецени какво би могло да ти допадне.Отиди в някой мол и просто тествай.

# 335
Здравейте, искам да помоля за съдействие. От известно време си търся парфюм, но ми е доста трудно тъй като, когато вляза в парфюмерия и помириша над 3 парфюма ми става лошо и ароматите ми се размиват... От 2 месеца влизам да помириша 3-4 аромата и си тръгвам преди да припадна...

Аромати, които ми допадат са "Santal Royal", "White patchouli" и новия "Ombre leather", които въпреки, че е унисекс някак ми идва прекалено мъжки.
Та... търся подобен аромат, обичам тежки парфюми, но не сладникави. Сещате ли се за нещо подобно?

П. С:  Вие от къде предпочитате да си взимате парфюми - Дъглас, Бюти Зон и т.н или интернет?

# 336
Pomellato Nudo 67

Мерси, basila!
Момичета, ще ми кажете ли и номинациите си за най-хубав "зелен" парфюм?

# 337
  • София

Chanel19
Hedera L'Erbolario
Vent Vert Pierre Balmain
DKNY Women

# 338
  • София
Моите любими зелении са:
Baiser Vole Cartier
Hindu Grass Nasomatto
Алегориите - харесвам почти всички - Herba Fresca ми е най-зелена
CK In2U
L'Eau de Paille Serge Lutens
Wood Sage § Sea Salt Jo Malone
Това ми е на прима виста, защото този тип аромати не са сред любимите ми и рядко ми се носят подобни.

# 339
  • София
За лятото съм си наумила евтините зеленийки на НМ - Garden, Formentera.

# 340
От доста време не нося зелени парфюми, но преди дооста години ползвах дълго време Bvlgari Eau Parfumee au The Vert Extreme Bvlgari for women and men: https://goo.gl/Jd4S1W

Бях луда по този парфюм в по-екстремния си млад период. В него е изработено много добре "зеленото" с представителството на зеления чай и бергамота, които в началото удрят като чук, но благодарение на подправките в състава (кориандър, черен пипер, кардамон) остротата бързо се балансира и става толкова хипнотично свежо-сладък, че те кара да искаш постоянно да го усещаш покрай себе си. Не е тип цитрусова водичка. Изключително плътен, наситен, но едновременно свеж. При повече фъс може да стане натрапчив и тежък. Дълготраен, със силно и осезаемо присъствие за околните. Поне беше, може сега да е преформулиран, не съм го купувала скоро, но като се замисля, защо пък да не го набавя пак за пролет-лято.

Може би негов по-мек зелен аналог е Eau Parfumee au The Vert Bvlgari for women and men https://goo.gl/4faYq2

Baiser Vole Cartier е също хубав зелен аромат, но е от малкото на Картие, които за жалост не харесвам върху себе си.

Mugler Cologne Mugler for women and men (https://goo.gl/gPbhoX)– много приятен, но слабичък за моя вкус, зелена водичка. Иначе добре направен и чуден като аромат.

Пробвай и Acqua di Gioia Giorgio Armani for women – https://goo.gl/4D9dpt – широко харесван и одобряван аромат.

Бюджетна версия на зелен и то добре направен аромат е класическият Green Tea Elizabeth Arden.

# 341
Зеленият Кристал на Шанел е моят зелен фаворит и Шанел 19.
Ninfeo Mio Annick Goutal макар и смокинов, е също изявено зелен аромат.
Hedera L'Erbolario също.

# 342
зелени /ще повтарям вече споменати, но това са моите/: зеленият чай на ЕА, грейн де фоли, колонът на мюглер, нинфео мио на гутал и фен фенди о фриче

# 343
# 344
Здравейте, искам да помоля за съдействие. От известно време си търся парфюм, но ми е доста трудно тъй като, когато вляза в парфюмерия и помириша над 3 парфюма ми става лошо и ароматите ми се размиват... От 2 месеца влизам да помириша 3-4 аромата и си тръгвам преди да припадна...

Аромати, които ми допадат са "Santal Royal", "White patchouli" и новия "Ombre leather", които въпреки, че е унисекс някак ми идва прекалено мъжки.
Та... търся подобен аромат, обичам тежки парфюми, но не сладникави. Сещате ли се за нещо подобно?

П. С:  Вие от къде предпочитате да си взимате парфюми - Дъглас, Бюти Зон и т.н или интернет?
Новите Lady million на Paco Raban са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт