Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 918
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Супер много радост и късмет да ти донесе. Това е секси парфюм, а пролет идва. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 437
  • Пловдив
Още веднъж благодаря🍀 направи ми впечатление от теста във Венерата, че там първите усещания ми бяха за леко цитрусов аромат, до като този много ми наподобява на нощния скандал.

# 438
  • Велико Търново
Има ли наистина общо с Нощния Скандал? Защото последният го имам, Нектара няма къде да го пробвам и му се чудя....

# 439
  • Пловдив
Има, но по различен начин, доближава ги сладостта, но този е съчетание с други аромати цветни и нежни, до като скандала го усещам само медено сладък.

# 440
Barbarella*, напълно нормална е разликата в цените, дори в другите онлайн магазини съм убеден, че парфюмът е доста по-евтин, Нотино напоследък не е най-изгодният избор за пазаруване.

https://www.parfimo.bg/mercedes-benz-le-parfum-eau-de-parfum-za-maje-120-ml/
Notino, Parfimo и тем подобни производни...ама имате ли им доверие?! То ако става въпрос сигурно и още по-ниски цени могат да се намерят, ама....аз лично не бих рискувала.  Не може парфюм от производител да е една цена, а тези сайтове да го продават с 50%, че и повече надолу...какво ви говори това?
Може и още как. Всичко може, всичко зависи от търговеца, нормално е в МОЛ-а да е двойно по-скъпо отколкото ако си го поръчаш онлайн, там имат склад, но не плащат безумни наеми на търговски площи и още един куп постоянни разходи. Друг е въпроса, че при онлайн търговията има по-голяма риск да ти пробутат менте, както ми се е случвало и на мен.

# 441
  • София
Много благодаря за инфото за Jul et Mad. Скоро проверявах, но Nea беше изчерпан, сега го поръчах. Отдавна го мисля.
Момичета,разкажете ако обичате по-подробно за Nea,дали би се харесал на моя милост.Simple Smile
Bright Crystal, Nea е един страхотен гурме аромат, не е зъбоваден в никакъв случай и не мога да го разделя на ноти, вкусен и топъл е, мек и обгръщащ. Носи ми едно радостно настроение, усещам се свежа и ароматна. Не прави бомбастичен шлейф, но се усеща доста време, при мен поне 7-8 часа, подновявам го само и само защото искам да го усещам по-интензивно самата аз Heart Eyes
unterdenlinden, да ти е честита!  bouquet

# 442
Много благодаря за инфото за Jul et Mad. Скоро проверявах, но Nea беше изчерпан, сега го поръчах. Отдавна го мисля.
Момичета,разкажете ако обичате по-подробно за Nea,дали би се харесал на моя милост.Simple Smile
Bright Crystal, Nea е един страхотен гурме аромат, не е зъбоваден в никакъв случай и не мога да го разделя на ноти, вкусен и топъл е, мек и обгръщащ. Носи ми едно радостно настроение, усещам се свежа и ароматна. Не прави бомбастичен шлейф, но се усеща доста време, при мен поне 7-8 часа, подновявам го само и само защото искам да го усещам по-интензивно самата аз Heart Eyes
unterdenlinden, да ти е честита!  bouquet

По повод падането на зъби, наистина трябва много да се внимава с гурметата Grinning аз вчера доволно се напръсках с Бронзовата Богиня и отидох на работа, където колега имаше рожден ден... Наядох се и с парфюма и с около 1 кг шок.бонбони и бисквити и ми стана толкова лошо, че не знаех какво да направя... Исках нещо шипрово, за да тушира преяждането и днес експериментирах с Картие Ла Пантер и съм във възторг! Върху мен се разви първо, като пипереното начало на NR Narciso EDT и малко след това започна да ми напомня на мускусната комбинация на Алая Алая, а след това няма такъв кеф! Heart  Цял ден ми ухае, и въпреки, че според мен е от Шанеловия тип ретро парфюми и не е точно за моята възраст, е толкова мой и прекрасен Heart Eyes балансира ме просто идеално Heart

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 20:05 от Анонимен

# 443
  • Пловдив

Някои го сравняват с нощната малка черна рокля ти намираш ли нещо общо?

# 444
Кристалче, Nea е един от любимите ми парфюми - фурми с пудра шоколад върху база от тонка с бензоин, изтънчена работа Heart Ако залиташ по пудрени сладости, ще ти хареса. Разбира се, че трябва да пробваш. Познаваш ли Shay & Blue Black Tulip https://www.fragrantica.com/perfume/Shay-Blue-London/Black-Tulip-48454.html, защото са подобни. Black Tulip носи от пролетните цветя на Карат на фона на сини сливи, интересен е, но не ме привлича, а Nea го превъзхожда.

# 445
Има, но по различен начин, доближава ги сладостта, но този е съчетание с други аромати цветни и нежни, до като скандала го усещам само медено сладък.

Честито! С радост да си го носиш.

И аз го асоциирам с нежноцветност, не е само захар, както си мислех. Дори има леко стипчиво-кисело- плодова нота. Не е лепкав, диша.
И аз го купих днес (Flowerbomb Nectar), да не остана по-назад.  Laughing Хубав е, спор няма, но ще видим дали си заслужаваше наистина в моя случай.
Мисля че му липсва пачули. Захарният Ангел, според мен, е в пъти по-добър. Ще видим дали ще си го оставя, или ще го разменя.
Купих него, и Lancome Tresor a la Folie, който също ми харесва повече. От каприз и глезотия ги купих май, но няма лошо. Понеже довършвах парфюми и гоних дъна, взе че ми се отвори апетит за нещо ново.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tr-sor-la-Folie-48019.html

La Folie е по-подходящ за студа сега, чудесно се развива- объл, мек и много вкусен. Heart Eyes След солидна проба на кожа пожънах веднага възторжени отзиви. Не го купих заради отзивите, разбира се. Спечели ме накрая този аромат, и си взех бебенце 30мл, бързо ще му видя сметката.

Най-голямата ми находка обаче я оставям за накрая.
Намерих феноменална роза, която се чудя как не съм открила досега. Пробвах я на кожа....и онемях. Това ще е парфюмният ми подпис през идната пролет.
Sisley Izia:
https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-42935.html
Със сигурност го бях пробвала на блотер, но не съм го отразила. (Същото беше и с голямата ми любов Sicily на D&G). При проба на кожа обаче избухна любов веднага.
Многопластов, богат аромат, с неустоима липа и мед които ги няма в пирамидата, но мога да се закълна че са там. От пчеларски род съм, и още помня уханието на липовия мед.
Бергамотът е много умерен, придава слънчевост и искривост на розата. Ароматът дава усещане за свежест, но не е свежак. Не е лека розова водица изобщо.
Това е горда роза, покрита с капки утринна роса, прясно откъсната от дворцовата градина. Амброзия- нектарът на боговете. Бебешкият нектар на Виктор и Ролф не само че не е в неговата лига, ами играе съвсем различен спорт. Представете си изящната, грацилна Плисецкая и мънинка сладурка от детската градина с пачка.
Но защо и двете да не са в гардероба, като сме парфюмно луди. Heart Eyes

# 446
Здравейте, парфюмни!
Може ли  помощ? Искам да направя подарък на приятел - любимият му парфюм е https://www.fragrantica.fr/parfum/Lanvin/Arpege-Pour-Homme-14.html , но не успявам да го открия никъде.
Предполагам, че е спрян вече. Някой да го е срещал някъде?
А този: https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-d-Arpege-Pour-Homme-29536.html - приличат ли си или никак?

# 447
  • София

Някои го сравняват с нощната малка черна рокля ти намираш ли нещо общо?
[/quote]
Не мога да кажа, за жалост не дружа с Роклите на Герлен  Simple Smile

# 448
  • София
Имам някои от черните рокли, Black perfecto и EDT. Тези дни ще взема Nea от Спиди и ще сравня.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 19:07 от Lizia

# 449
роза, която се чудя как не съм открила досега. Пробвах я на кожа....и онемях. Това ще е парфюмният ми подпис през идната пролет.
Sisley Izia:
https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-42935.html

Това е горда роза, покрита с капки утринна роса, прясно откъсната от дворцовата градина. Амброзия- нектарът на боговете. Heart Eyes

Честит да ти е!Любим мой пролетно,зимно и лятно време..Много красива роза,обградена с божур,жасмин ,бергамот и подправена с пипер..

Аз съм с не-добро обоняние,но въпреки всичко реших,че нямам търпение и ще пробвам мострата на
https://www.fragrantica.com/perfume/Korloff-Paris/Un-Soir-A-Paris-28428.html

Много елегантно и женствено начало и 15 мин по-късно малини и малинови бонбони или с една дума Гучи Ръш .Ще изчакам като оздравея напълно да опитам пак.

Общи условия

Активация на акаунт