Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 881
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Добре, че парфюмна прекрасница ми прати отливка от Jul et Mad Nea. Вчера щях да се гътна, такова неприятно усещане от плодово-зеленчуков аромат, нищо общо с описанията в темата.  Задължителна проба преди купуване.

# 556
Аз пък не разбирам какво като околните, респективно мъжете, не ви отразяват даден парфюм? Rolling Eyes
Прави ли го това по-малко секси, по-малко хубав, по-малко удоволствие ли ви носи?

Новата Бомба ще пробвам с най-голямо удоволстие, но, освен касисът, друго нищо не ме привлича в обявените нотки. Ще видим.

# 557
Аз пък не разбирам какво като околните, респективно мъжете, не ви отразяват даден парфюм? Rolling Eyes
Прави ли го това по-малко секси, по-малко хубав, по-малко удоволствие ли ви носи?

Новата Бомба ще пробвам с най-голямо удоволстие, но, освен касисът, друго нищо не ме привлича в обявените нотки. Ще видим.

Абсолютно. Моят мъж не е казал досега, че не харесва някой от парфюмите ми. Не се е задълбочил в изследване на нотки и т.н. Е, ако сподели, че нещо е супер противно/ а аз такива чудеса май нямам/ естествено че няма да го нося. А това дали чуждите мъже ще ми харесат парфюма, ми е толкова все едно, че няма накъде повече. Като не им харесва, да бягат надалеч, няма да се обидя.Stuck Out Tongue

# 558
  • София

Абсолютно. Моят мъж не е казал досега, че не харесва някой от парфюмите ми. Не се е задълбочил в изследване на нотки и т.н. Е, ако сподели, че нещо е супер противно/ а аз такива чудеса май нямам/ естествено че няма да го нося. А това дали чуждите мъже ще ми харесат парфюма, ми е толкова все едно, че няма накъде повече. Като не им харесва, да бягат надалеч, няма да се обидя.Stuck Out Tongue
+1

# 559
Новият Шанел е вече по магазините и тук.
Взех си мостра да го разнося хубаво, но ме дразни така на проби на ръката, както и преди.

# 560
  • София
Взех си мостра да го разнося хубаво, но ме дразни така на проби на ръката, както и преди.

Супер, мерси за инфото. Денс, розата усеща ли се?

# 561
  • София

Да! Най-после! Обаче аз не издържах да чакам и си го поръчах та сега трябва да си изчакам пратката да дойде Simple Smile Цената на 50 мл тук е 189 лв. Много се надявам мен да не ме дразни!

# 562

Това заради моя пост за Бомбата, предполагам. Rolling Eyes
Какви мъже, какви 5 лева! Не съм ги и споменавала. Те и без това ми коментират обувките, дрехите, червилото, или бицепсите.
Децата ми са тези които ми коментират парфюмите, и приятелки. Laughing
Мъже! Да не сме в гимназията. На тях им харесва всичко. Laughing Всички парфюми им миришат еднакво.

# 563
  • София
Днес успях да мина през шоурума на Парфимо. Не можах да тествам кой знае какво. Hermes бяха най-горе, поне тези, които са ми интересни. Hiris, дето го мисля от 100 г, ми се видя като препарат.
Alien oud ... - не е за мен
Dupont oud  - и този ми ту мъч.

# 564
  • София
Добре, че парфюмна прекрасница ми прати отливка от Jul et Mad Nea. Вчера щях да се гътна, такова неприятно усещане от плодово-зеленчуков аромат, нищо общо с описанията в темата.  Задължителна проба преди купуване.

Съгласна. Миризма на печени чушки. Твърде надценен парфюм.

# 565
Днес успях да мина през шоурума на Парфимо. Не можах да тествам кой знае какво. Hermes бяха най-горе, поне тези, които са ми интересни. Hiris, дето го мисля от 100 г, ми се видя като препарат.
Alien oud ... - не е за мен
Dupont oud  - и този ми ту мъч.

Парфимо или parfium.bg? На Аксаков ли?

# 566
  • София
На Аксаков, да. Надявах се да тествам някои нишови, но нямаха тестери.
Само отбелязвам, че имаха Jour Absolu Hermes.

# 567
Шоурум на Parfuim.bg и Dolce.bg е това на ул.Аксаков.
Ако не се лъжа Парфимо са в Сливен Peace

# 568
  • Бургас
Раличка,:heart: предполагах,че ще ти хареса много Роуз Руж и се радвам,че обмисляш покупка.BowtieАз ти благодаря,че ме запозна с няколко парфюма.Kissing Heart Да започна с Неа,аз се учудвам,че пишем за един и същ парфюм,при мен няма никакви чушки.Това е много вкусно гурме,много фино и добре смесено за мен,не изцяло мой тип,защото ми идва много плодов/както предположи и Ковачева/:stuck_out_tongue_winking_eye:,но парфюмът ми харесва и бих го носила с удоволствие.Аз усещам много роза,карамел и ванилия, в някой от фазите си на развитие ми ухае на току-що изпечен кекс,ммм,при мен има общи нюанси с Роуз Руж,който обаче харесвам малко повече/без да си приличат буквално/ Нещото обаче,което ме разтърси още от първа проба директно на кожа е Annick Goutal Tenue de soirée,първият парфюм на марката,който ме оставя без дъх и думи,разкриват се едни от най-невероятните ириси,които аз съм улавяла в парфюм,точно такъв тип аромат търсех,нещо незабравимо.Елегантен,премерен,фин,безкрайно мой и сега трябва да го купувам,няма как,не всеки ден попадам на толкова красиво творение,зашеметена съм просто.HeartHeartHeartHeartHeart Откривам далечно сходство с Ботега,който обаче ми е много високомерен,а Гутала е напълно носим,очарователен,показва и много добра трайност.И сега малко хейтче,пробвах Emporio Armani In Love With You Giorgio Armani for women,La Petite Robe Noire Velours Guerlain for women и Black Opium Intense Yves Saint Laurent for women и трите парфюма са ми откровено неприятни и няма да ги погледна повече,най-вече Опиума,който за мен няма нищо общо с другите от тази линия.Други отегчителни за мен парфюми,които си припомних са от линията Paco rabanne black xs for her,няма какво повече да се занимавам с тях,там няма нито един мой тип парфюм,а последният лансиран не го понасям.Няма го Шанел Тендър едп още в Бургас.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 20:21 от Bright Crystal

# 569
  • Пловдив
Аз също си получих Jul et Mad Nea. При мен е приказен! Никакви чушки и зеленчуци. Нося го два дни и не спирам да му се възхищавам. Цял ден се носи нежно около мен. Най-много усещам узрели сини сливи и точно това ме радва страхотно. Дори моят мъж, дето грам не се интересува от моите парфюми, а и от парфюми въобще, ме попита с какво съм се напръскала.

Общи условия

Активация на акаунт