Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
-
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Участниците споделят разнообразни предпочитания за дамски парфюми, като Angel Muse, GIRLS CAN DO ANYTHING, La Nuit Trеsor а la Folie, Noir de noir от Tom Ford , Boss The Scent EDП , Flowers by Viktor & Rolf и Coquette Noire. Те също така споделят предпочитанията си за парфюми с туберроза, като споменават Eliе Saab Essence No. 9 Tuberose, Michael Korс White и други, описвайки техните характеристики и впечатления.
-
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
-
Кой е парфюмът с нотки на хубаво какао и портокал?
-
Кой е най-секси парфюмът за мъже според жените?

Цената на 50 мл тук е 189 лв. Много се надявам мен да не ме дразни!
Аз ти благодаря,че ме запозна с няколко парфюма.
Да започна с Неа,аз се учудвам,че пишем за един и същ парфюм,при мен няма никакви чушки.Това е много вкусно гурме,много фино и добре смесено за мен,не изцяло мой тип,защото ми идва много плодов/както предположи и Ковачева/:stuck_out_tongue_winking_eye:,но парфюмът ми харесва и бих го носила с удоволствие.Аз усещам много роза,карамел и ванилия, в някой от фазите си на развитие ми ухае на току-що изпечен кекс,ммм,при мен има общи нюанси с Роуз Руж,който обаче харесвам малко повече/без да си приличат буквално/ Нещото обаче,което ме разтърси още от първа проба директно на кожа е Annick Goutal Tenue de soirée,първият парфюм на марката,който ме оставя без дъх и думи,разкриват се едни от най-невероятните ириси,които аз съм улавяла в парфюм,точно такъв тип аромат търсех,нещо незабравимо.Елегантен,премерен,фин,безкрайно мой и сега трябва да го купувам,няма как,не всеки ден попадам на толкова красиво творение,зашеметена съм просто.