СЕДМОКЛАСНИК многочлен разлага, мама на Евгени се обляга

• 52 583
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря Beki8 за ПИ по Мат

# 556
  • Бг-мама
ПИ по МАТ от днес:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз да благодаря за пробния изпит. Някоя добра душа да сподели мога ли да го разпечатам по някакъв начин. bouquet

# 557
  • София
Може, изтегляш снимките и печаташ.

# 558
  • Бургас
И аз Благодаря Beki8 за ПИ по математика.
Зечова,като отвориш скрития текст с десен бутон маркираш информация на изображението.Копваш си линка на нова страница и после от трите чертички горе в дясно търсиш отпечатай.......... и отпечатваш.

# 559
  • Бг-мама
Desem ,margo**  много ви благодаря! bouquet
Ще изчакам да вземат малко геометрия и ще му го дам. А ако някой се сдобие и с отговорите и ги публикува цена няма да имате. Laughing bouquet

# 560
За отговорите ще трябва да почакаме проверката, до 10 дни трябва да е готов.

# 561
  • Бг-мама
За отговорите ще трябва да почакаме проверката, до 10 дни трябва да е готов.
bouquet bouquet
Има ли други които да са толкова назад с математиката , че да не са взели още геометрия?
Много е кофти така , аз не виждам смисъл да го водя на пробни при положение ,че е толкова назад  с материала.

# 562
  • София
Desem ,margo**  много ви благодаря! bouquet
Ще изчакам да вземат малко геометрия и ще му го дам. А ако някой се сдобие и с отговорите и ги публикува цена няма да имате. Laughing bouquet
Имах време сега само за "първа част".
1а; 2б; 3в; 4б; 5г; 6б; 7в; 8г; 9а; 10в; 11г; 12в; 13в; 14а; 15б; 16в; 17б; 18а - 13 см; 18б - 2401 кв.см; 19а -1 и 4; 19б - 2 и 4; 19в - 4; 20а -25%; 20б - 4/9
Ако някой види грешки (карах на бързи обороти), да свирка.

# 563
  • На топло в неговото сърце.
Ееее русалке страшна си!БЛАГОДАРЯ!

# 564
Моят въпрос е материалът за пробните изпити един и същ ли е за страната? Или по избор на дадената организация, която го провежда? Благодаря Simple Smile

# 565
  • София
По избор са си на всяка школа задачите. А ако имаш предвид материал до къде са стигнали, пак така. В крайна сметка всяка школа прави пробните за своите си курсисти.

# 566
# 567
Моля, предложете ми от кои помагала / по точно тестове по математика и български език/ сте доволни. Гледам в книжарниците и не мога да се ориентирам. Благодаря на отзовалите се.

# 568
https://www.koalapress.com/kpw/assets/uploads/BEL-NVO7-2018-19-1-Cherneva.jpg , както и втора част

https://www.book.store.bg/p240528/novi-primerni-testove-za-vynsh … ela-krysteva.html  , но не от 2019г, а от 2017г.То е старо и има отпаднал материал! Но е изключително добре структурирано , дават се оценки в точки, има листи -бланки за попълване. Купих го от съфорумка на половин цена, дори не помня коя беше съфорумката, но съм и много благодарна.Когато давам тестове на детето, задрасквам въпросите от отпадналия материал или от този, който не е взет към момента.Иначе новото, от 2019г. не съм го купувала и не го познавам.

По МАТ не разбирам и не се занимавам.

# 569
  • На топло в неговото сърце.
Русалке,днес направо си върха!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт