СЕДМОКЛАСНИК многочлен разлага, мама на Евгени се обляга

• 52 586
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Sofia
Аз пък само погледнах задачите на Междучасие и се отказах да му ги давам. Веднага ми е ясно кои няма да реши. Качвам набързо тук Веди от вчера - по-лесно ми е, а и не е забелен. Еми несравнимо по-лесни са. Въпросът е кое ще бъде меродавно накрая Confounded Предполагам, че истината е някъде по средата. Веди за първа година правят междинни пробни. Може би нямат достатъчно опит точно с тях.
Скрит текст:

На задача 17 верният отговор е Б (грешно е отбелязал), а на 19 а) е АВС (ще се гръмна "няма").

Русалче, богиня си. Аз не проявих желание да се пробвам. Прочетох само вицовете, ама никак не ми бяха смешни.

# 572
  • София
Дали в събота в "Междучасие" ще дадат същия тест? Ако е така, да не го давам за тренировка.

# 573
  • Sofia
Дали в събота в "Междучасие" ще дадат същия тест? Ако е така, да не го давам за тренировка.

Не го давай! Един и същ тест даваха предния път, а така, като изтече информация и някое дете го направи предварително, после резултатът му няма да е показателен.

# 574
# 575
# 576
АниК, благодаря за задачите и верните им решения. Спести ми решаване на 20 задачи, защото моята е взела тестовете за вкъщи и още не ги е направила. Тази вечер ще я накарам да направи теста по математика. Аз съм я записала в Регалия на ПИ и реших незадължителните от Веди да ги прави у нас и по БЕЛ да даде 10 лв. за проверка, основно заради преразказа. Прави ми впечатление, че няма текстови задачи, а според мен трябва.
Наистина от Междучасие задачките са по-трудни (Русалке, поздравления!). Вероятно истината е някъде по средата.

# 577
  • София
И аз това се чудя и затова се въздържах.По БЕЛ беше един и същи тест.
На Междучасие пробните изпити по математика винаги са били по-трудни.

За помагалата купих пробните изпити по БЕЛ на Ваня Чернева и помагалата на същата авторка по бълг.език и литература.
Както пробните изпити на Регалия по БЕЛ и математика.Там са по месеци.
Отделно и тестове по математика на Коала Прес.
По подразбиране всички те са по новата програма за учебната 2018/19 година.

# 578
  • Sofia

Това ясно. Ама чак пък такава разлика между пробните на две от най-масовите школи.....

merrynem, може би добре си направила с ПИ Регалия. За техните се говори, че дават сравнително реални резултати. Аз реших да си е в школата, но умишлено не съм платила всички предстоящи изпити. Ще се поогледам още малко и може следващите ПИ да му бъдат в друга школа.

# 579
  • София

Това ясно. Ама чак пък такава разлика между пробните на две от най-масовите школи.....

Явно е въпрос на преценка на съставителите на пробните изпити.

# 580
  • София
Винаги в СМГ, ПЧМГ и Междучасие са били по-трудни. Във Веди пък доста леснички. Златната среда са може би Милениум, Регалия, ОТ и Софроний от популярните. Доколкото знам, през ванцията е имало пробен в Милениум.

# 581
  • Sofia
Милениум май ги правеха в един ден БЕЛ и Мат и аз затова се отказах. Ако някой качи ПИ от Милениум, ще бъда много благодарна! Или да ми го прати на ЛС незабелван, смачкан, снимка с телефон, какъвто и да е. Ще чакам да мине и Регалия. Искам да сравня и да реша къде да ходи. Регалия са ни на другия край на София, но ще се напънем, ако трябва (то тая година друго не правим Confounded).

# 582
И аз се оглеждам девойката да се яви и на друг пробен по математика освен в Междучасие. Ама защо ги правят по-трудни, малко действа и демотивиращо това. Девойката в училище се справя, обикновено училище, не с профил математика, но на първия пробен изпит беше зле. Та тя ми каза "Мамо, не може да са толкова трудни матурите", друг е въпроса, че и според мен не се готви достатъчно. Тя си обича БЕЛ и това е, голяма мъка ще е тази математика. Но поне да видя на по-близък като трудност до НВО изпит как би се справила.

# 583
  • София
Сравних отговорите на русалка с тези на щерката - един и една под точка не съвпадат. Ама тя ми дишаше във врата и си намери грешките... Оу колко била тъпа. Да видим сега колко подробно ги е разписала и колко точки ще и дадат. Но щом математиката в Междучасие е по-трудна, значи има шанс. Лошото е, че от българския беше доста недоволна от себе си.

# 584
АниК, моята беше на ПИ в Милениум на 2 февруари като външно дете, но не са им дали листовете със задачите. Когато ги върнат проверени, ще се пробвам да ги кача в пощата, въпреки че с тази техника не съм много наясно, или ще ги изпратя на лични. Гледам пробния по МАТ в Междучасие и се отчайвам. Записала съм я за 10 февруари, но вече се чудя дали да я изпращам, за да не се депресира от крайния резултат. И на мен тези задачи ми се струват по-удачни за деца с математическа насоченост.

Общи условия

Активация на акаунт