Кое е нормално и кое не?

• 16 755
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мани, ужасът е пълен. Кучето ни гледа, докато правим секс. По едно време бягаше, ама сега обикаля.

# 76
  • Terra incognita
Мани, ужасът е пълен. Кучето ни гледа, докато правим секс. По едно време бягаше, ама сега обикаля.
Недей споделя такива неща, че ще ти пратят новосъздадената зоополиция, а може и Жоро Игнатов от Съдебен спор 😂

# 77
Ама моля ви се, ще травмирате и животинките.
Аз, например, винаги покривам котката, когато се преобличам.
Joy

# 78
Ама моля ви се, ще травмирате и животинките.
Аз, например, винаги покривам котката, когато се преобличам.
Joy
Joy Joy Joy
От утре и детето и котката с едно одеялце пуф .. Ааа воайори

# 79
 Аз се включвам само да се наредя в редиците на ненормалните . Ако има нещо клуб ,казвайте 😏

# 80
А какво ще кажете за отделянето на бебето от първия ден в друга стая? Нормално ли е да спи в обща стая с родителите до 2 години,например?

# 81
Ако се буди по не знам колко пъти на нощ, по-добре е да е до теб. В отделна стая аз се притеснявам от SIDS в първата година.

# 82
  • София
А какво ще кажете за отделянето на бебето от първия ден в друга стая? Нормално ли е да спи в обща стая с родителите до 2 години,например?

Моята е на 8, още спи при мен. Извратена съм, знам.

# 83

Моята е на 8, още спи при мен. Извратена съм, знам.
Хахха веднага на психолог Joy Аз се сещам, че спяхме с родителите ми заедно до 10 годишна може би, ама добре съм психически хаха
Бебето ми е на 6 месеца, ама не мисля скоро да го отделям. Все ме е страх да не се задави. Аз и като е при нас се будя постоянно да видя добре ли е, ако беше в друга стая сигурно щях да се побъркам..

# 84
Мисля,че това с целувката по устата трябва да е в няква златна среда.
Да,те са неприемливи и това е редно да бъде обяснено,но не и да се драматизира когато се случат,волно или неволно,и да се превръщат в тема табу.
Стига да не е няква шаблонна форма на общуване в ежедневието.
Примерно,разделяме се сутрин и го целувам по  устата, а не по чело,глава,бузи..Това ми се вижда нередно    ..
Но това,че в някакъв радостен изблик съм го нагушкала и съм го обсипала с целувки и някоя взела,че му уцелила устата ,голям праз..Нито ще му се повреди психиката,нито пък ще му стане нещо на здравето.
И 'що да е нередно пък? С моята майка си имахме такъв ритуал,излиза ли някоя навън бяха целувки по бузите (лява и дясна) последвани от 2 бързи по устните!!  Не съм се травмирала. Вирус от нея не хванах. Сега с дъщеря ми имаме ритуал,по 1 целувка по устните и по 4 по бузите (2 на лява и 2 на дясна) преди да тръгне за училище. Сина ми също го целувам по устните. Ау каква съм ужастна и как ще си травмирам децата!!!! Малко се съобразявайте какво говорите бе хора,то бива вманиачаване и истерии,ама вече досадно става! Говорим за обикновенно "цун" за част от секундата,а не за целуване по устата с отворена уста,език или някви задни мисли!! Говорим за деца си все пак!!  Ей тъй като почнете и направо...

Ми щото така мисля,къв ти е проблема на теб?
Нередно ми се струва съществуването на ежедневен ритуал с целувка по устата,най-вече от здравословни причини.
Пък ти как ще си травмираш децата,си е твой дерт.

!!!! Малко се съобразявайте какво говорите бе хора...
Я пак се опитай да даваш наклон,кой кво да говори и прави,ама тоя път пробвай с повечко удивителни,може и да пекне слънце.. Crazy

# 85
  • Русе
Всеки ден, в този форум, разбирам нещо за себе си. Само ненормална не бях но пак съм била в грешно мнение за себе си  Mr. Green

Не целувам по устата и вече не пишкат по парковете.Големи са. Останалото....  smile3505

Имам собствени виждания по много въпроси и след като те не вредят на никого, не виждам защо трябва да се слагат рамки за нормалност или не  Naughty

# 86
ако беше в друга стая сигурно щях да се побъркам..

Няма, щеше да се изнесеш в другата стая просто. За ужас на кидс фри двойките, никой не трябва да мърда от семейното ложе.

# 87
  • София
По отношение на спането заедно за мен е напълно приемливо с бебе и малко дете. Единствено съм предпочитала да е в неговото креватче. Синът ми до късно пиеше АМ нощем, спеше неспокойно, а като бебе беше истински таласъм.
И сега, когато е на 6, се примъква от време на време в нашето легло, защото го е страх или аз съм го вземала, ако е с висока температура, например. За мен това са нормални отношения родител-дете и в никакъв случай не го приемам за ненормално. Основно зависи от темперамента на детето - някои са готови от ден нулев, а други - от по-късна възраст.

# 88
Моите деца (момчета) постоянно ми правят компания, докато съм в тоалетната. Не, че ми е приятно и не искам да съм сама, но тропането по вратата и рева отпред са по-голямото зло.

Принципно за бебето е по-добре да спи до майка си. Но естествено всеки си решава дали ще го слага в самостоятелна стая от ден 1.

# 89
На мен ми е важно да се наспиваме, което значи, че ако детето спи спокойно в моето легло, си спя с детето. Малките са още във възрастта на кошмарите, всеки е взел по едно и сме по-спокойни. Няма да ми е кеф да спя с мъжа си, ама да ме вдигат по тревога от другата стая. Впрочем кой къде спи няма отношение към интимността, така че борбата да се отдели дете, което не иска да се отделя, е малко безсмислена. Като станат на 10, все ще се отделят, няма все с нас да спят.

Общи условия

Активация на акаунт