май многоточието казва нещата най-добре...
боли много боли, няма значение колко време ще мине, пак боли, но живота продължава и трябва да се научиш да живееш така
... Защото по пътя ти може...
не дай си господи да се случи пак... Мислиш си, че си подготвен за това, но уви не е така... Отново болката те връхлита с нова сила, ала нямаш избор... продължаваш по течението и така до края... Когато си мислиш, че ще се събереш с тях обичните, но как да оставиш другите ... Така разкъсвана между двата свята живея вече повече от 15 години!
мислех си, че щом съм загубила детенце ще ми е по-лесно, но не...

. Сигурна съм, че твоето малко бебче е усетило огромната ти обич с цялата си невинна душичка и след това е отлетяло спокойно към небето.
Не се наказвай, болката ти и без друго е огромна. Дръж се здраво за надеждата и бъди сигурна, че тя крепи човека. Изпращам ти една силна прегръдка
Само,аз ти и всичи момичета в този форум,знаеме,колко боли и как изгаря сърцата ни,но знаеме че има надежда и аз се моля,ако е рекъл Господ един ден всички, хей така случайно да се срешнеме в ''Отчетни..."и също зная,че за нас момичета дечицата които ще имаме ще са всичко в живота ни!