WIZZ AIR - 33

• 61 046
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
Случвало ми се е да обличам суичър върху яке.  Peace
Извинявам се за въпроса, но това следва да означава, че може да ти стане топло, но не можеш да съблечеш дреха без да си си я "платил" за багаж, защото и нея броят, така ли?

като минеш проверката, може да събличаш и да вадиш дамската чанта от куфара, на проверката също може, ако не издържаш, но ще си платиш за бройка неща, които носиш

# 631
  • sf
трябва собственика на профила да пътува, също така
Това пък защо??? Сигурни ли сте?  Аз мога да сменя името на профила.
Да, 100%.

# 632
Да, но става въпрос за последната проверка преди качването в автобуса или ръкава. Преди това и след нея можеш и 10 торби да имаш, важно е, когато минаваш на гейта да са прибрани.

# 633
  • София
Не можеш да си смениш името на профила!

# 634
  • София
Да, 100%.
А всичко това някъде описано ли е - търсих инфо на сайта, но не намерих

# 635
  • София
Туко що го направих

# 636
  • sf
Не знам дали е описано, но от личен опит го казвам.

# 637
  • София
Туко що го направих

Няма как да си го направила.
Име се сменя само от служител на УИЗЗ след предоставяне на копия на документи, които доказват обстоятелства, които водят до смяна на име.

# 638
  • sf
Туко що го направих
И? Успя ли да купиш?

# 639
  • София
Довечера ще опитам, трябва последно да уточниме нещо. Но направих пробна покупка и излезе бутон - Използвайте своя кредит от WIZZ Профил за плащането! и съответно червен бутон - използвай сега.

Благодаря момичета

# 640
  • София
Извинявам се за въпроса, но това следва да означава, че може да ти стане топло, но не можеш да съблечеш дреха без да си си я "платил" за багаж, защото и нея броят, така ли?
Често пътуваме зимата. В салона е топло и изобщо не ми минава и през ума да стоя с дебелото яке. Никога не са ме карали да го обличам на проверката. Но и не е проблем да го направя, ако се наложи. Това с обличането на няколко ката дрехи един върху друг е при повече на брой или по-голям багаж. Много хора го правят. Например слагат по няколко пуловера един върху друг, за да се освободи място в куфара за дамската чанта. Или без пуловерите мекият сак/куфар става по-малък и може да влезе спокойно в клетката.  Wink

# 641
  • Германия
Често пътуваме зимата. В салона е топло и изобщо не ми минава и през ума да стоя с дебелото яке. Никога не са ме карали да го обличам на проверката. Но и не е проблем да го направя, ако се наложи. Това с обличането на няколко ката дрехи един върху друг е при повече на брой или по-голям багаж. Много хора го правят. Например слагат по няколко пуловера един върху друг, за да се освободи място в куфара за дамската чанта. Или без пуловерите мекият сак/куфар става по-малък и може да влезе спокойно в клетката.  Wink
Или другата опция е да се наредят дрехите във вакуумиращ плик и така да се спести пространство в куфара или чантата/като се пак се внимава за спазването на теглото де/.

# 642
  • София
Пепеляшка, това е удобно само при тръгване от къщи. При връщането обаче няма да могат да се поберат, защото в хотелите рядко има прахосмукачка на разположение.  Wink

# 643
  • София
Пепеляшка, това е удобно само при тръгване от къщи. При връщането обаче няма да могат да се поберат, защото в хотелите рядко има прахосмукачка на разположение.  Wink
Има и пликове, които се вакуумират с навиване(т.е. изкарва се въздуха от тях по този начин).

# 644
Да, 100%.
А всичко това някъде описано ли е - търсих инфо на сайта, но не намерих

6. USING THE BALANCE ON THE WIZZ ACCOUNT
6.1. The balance available in the WIZZ Account may be used for paying reservations made for the Passenger and up-to 4 other people travelling together with the Passenger (family, friends, etc.). The balance can also be used for modifying the time and route of the Passenger's existing reservations. The reservation or the change might include ancillary services in addition to the ticket.
6.2. Reservations and changes to reservations can be made on-line (wizzair.com) or through Call Centre.
6.3. In reservations paid from WIZZ Account, the account holder has to be one of the passengers travelling.

Общи условия

Активация на акаунт