WIZZ AIR - 33

• 61 061
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
  • I want it all and I want it now.
Здравейте!
Мога ли да направя скрийншот на бордната карта и с него да мина?
Може. Имат четец и е важно да прочетат кода. При мен се е случвало да ми издадат хартиен билет😊 на гишето понеже не ми разчитат кода.

# 616
Здравейте!
За можене- можеш, ама предвид, че има pdf формат на бордната карта, както и мобилно приложение не виждам смисъла да ползвате скрийншот.

Здравейте, не съм платила за никакъв багаж и съответно имам право само на ръчен (до 40см) ще ми направят ли проблем ако съм с раница и малка дамска чанта илк трябва да доплащам? Също така как се мери дали багажа отговаря на даденият размер? Защото раницата ми е с към 4 5см по голяма от допустимото

Ето така се мери багажа - слагаш го в клетката и ако влиза е ОК, ако не влиза - плащаш.

# 617
Здравейте!
За можене- можеш, ама предвид, че има pdf формат на бордната карта, както и мобилно приложение не виждам смисъла да ползвате скрийншот.

Здравейте, не съм платила за никакъв багаж и съответно имам право само на ръчен (до 40см) ще ми направят ли проблем ако съм с раница и малка дамска чанта илк трябва да доплащам? Също така как се мери дали багажа отговаря на даденият размер? Защото раницата ми е с към 4 5см по голяма от допустимото

Проблем е, ако нямаш приорити. Имаш право на 1 бр. ръчен, не на 2, слагаш дамската чанта в раницата. Ние пътуваме с раници обикновено и не са ни правили проблем, дори да са по-големи от допустимото, никъде не са ни ги мерили.

# 618
Не съм приорити. Явно ще пъхам дамската в другата 😃 щом не правят проблеми за раницата. Мерси 😊

# 619
Да, всъщност сега виждам в моя профил под опцията за изтегляне, че мога да използвам "дигиталното копие, налично в мобилното приложение на Wizzair".
Т.е. аз трябва ли да сваля тяхното приложение и специално през него да отворя билета на телефона?
Не е задължително да изтегляте приложението.
Можете да си запазите в телефона pdf файла с бордната карта.
Благодаря!

# 620
  • тук-там
Не съм приорити. Явно ще пъхам дамската в другата 😃 щом не правят проблеми за раницата. Мерси 😊

Не винаги мерят, но винаги броят! Laughing Т.е. , две не може - едното, даже и да е по-голямо най-вероятно ще мине.  Peace
Случвало ми се е да обличам суичър върху яке.  Peace
Друг вариант "на дребно" е, да си купиш нещо от дюти шопа и в същата чанта да пъхнеш дамската, или нещо друго.  Циганска работа, ама минава! Peace

# 621

Не винаги мерят, но винаги броят! Laughing Т.е. , две не може - едното, даже и да е по-голямо най-вероятно ще мине.  Peace
Друг вариант "на дребно" е, да си купиш нещо от дюти шопа и в същата чанта да пъхнеш дамската, или нещо друго.  Циганска работа, ама минава! Peace

Да, правили сме и това Grinning Минава.

# 622
Извинявам се за въпроса, но това следва да означава, че може да ти стане топло, но не можеш да съблечеш дреха без да си си я "платил" за багаж, защото и нея броят, така ли?

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 11:43 от Ами сега

# 623
  • София
Извинявам се за въпроса, но това следва да означава, че може да ти стане топло, но не можеш да съблечеш дреха без да си си я "платил" за багаж, защото и тях броят, така ли?

На едно летище носех шапка в малко шумящо пликче и ми се скараха, че не можело повече от един брой багаж. Накрая, след като не ме пускаха да мина, извадих шапката от пликчето, прибрах го в джоба, нея сложиха на главата...и ме пуснаха.

# 624
  • София
Може ли малко помощ - за първи път се опитвам да използвам натрупан баланс в Wizz профил. Мислех, че като резервирам билети и баланса ще се приспадне от сумата на билетите, но в процеса на резервация и в последствие стигнах до финала на плащането - никъде не видях опция да се използват парите от Wizz профила. Бихте ли помогнали с инфо.
Благодаря

# 625
Има опция при плащане, на мен веднага излиза. В момента не си спомням как точно беше, но със сигурност при плащане на дължимата сума с карта излизаше тикче да се използва натрупаната сума, ако имам желание.

# 626
  • София
Има опция при плащане, на мен веднага излиза. В момента не си спомням как точно беше, но със сигурност при плащане на дължимата сума с карта излизаше тикче да се използва натрупаната сума, ако имам желание.
Стигнах до въвеждане на карта и отгоре има две прозорчета - използване на промокод и ваучер - там ли се пише нещо - мислех да напиша там номера си в wizz .... иначе тикче не открих

# 627
Не, тикче е. Използване на баланс, нещо такова,.

# 628
трябва собственика на профила да пътува, също така

# 629
  • София
трябва собственика на профила да пътува, също така
Това пък защо??? Сигурни ли сте?  Аз мога да сменя името на профила.

Общи условия

Активация на акаунт