WIZZ AIR - 33

• 60 991
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
Опитайте на този номер в Малта 0035627781054 и цифра 5  за български език. Ще помогнат безплатно, надявам се.

# 676
Имало ли е скоро някакво намаление? Аз уж съм се абонирала да получавам известия, но много рядко получавам, докато на имейла на ММ идват по-често май, но там не следя редовно.

# 677
  • на земята
На първа страница има качен безплатен телефон за връзка. Трябва да сте упорита обаче.
Благодаря,звъня от вчера на този номер,но дава,че услугата е недостъпна,а нямам време полета е в събота.Как да постъпя.

# 678
  • In transit
Имало ли е скоро някакво намаление? Аз уж съм се абонирала да получавам известия, но много рядко получавам, докато на имейла на ММ идват по-често май, но там не следя редовно.
Не, последно януари е имало.

# 679
  • София
Когато купувах билетите за Португалия, от цялата еуфория пропуснах една буква от името на спътника ми, но ми даде да го променя и пишеше, че имам безплатна промяна ако е правописна грешка.

Сега погледнах, когато избера промяна на данните на пътника ми изписва това

"Ако искате да коригирате правописна грешка, можете да направите това еднократно безплатно."

# 680
Когато купувах билетите за Португалия, от цялата еуфория пропуснах една буква от името на спътника ми, но ми даде да го променя и пишеше, че имам безплатна промяна ако е правописна грешка.

"Ако искате да коригирате правописна грешка, можете да направите това еднократно безплатно."

Пишете им.

# 681
  • София
Скрит текст:

[/quote]

Пишете им.
[/quote]

аз нямам проблем, просто споделих опит за запитването по горе Simple Smile

# 682
Аз имам същия проблем относно печатна грешка във фамилията вместо а са сложили о. Как може да се коригира това и от къде?

# 683
Аз имам същия проблем относно печатна грешка във фамилията вместо а са сложили о. Как може да се коригира това и от къде?
Последните 2 страници са точно къде и как.

# 684
  • на земята
Опитайте на този номер в Малта 0035627781054 и цифра 5  за български език. Ще помогнат безплатно, надявам се.
Много ви благодаря Galettta!
Звъннах веднага след като ви прочетох и веднага реагираха,всичко е ок.
Много коректно отношение и много бързи,всичко стана на минутата.
Благодаря ви.
п.с.аз писах веднага,но явно нета е лош и не съм публикувала отговора.

# 685
  • Бургас / UK
Аз в понеделник звънях на този телефон ,който е 024928367 и веднага се свързах и оправихме проблема, явно в момента нещо е имало ,за да не можете да се свържете.

Имам въпрос към пътувалите (ако има такива) с дете и с пълномощно. Освен пълномощното, трябва ли да се носи и акта за раждане (копие) на детето ? Благодаря ви !

# 686
  • София
Да, носете копие от акта за раждане, на мен само няколко пъти са ми го искали, но все пак са го искали

# 687
  • Бургас / UK
Да, носете копие от акта за раждане, на мен само няколко пъти са ми го искали, но все пак са го искали

Благодаря !  Hug

# 688
  • София

Благодаря !  Hug
Пълномощното в оригинал, а ако е безсрочно пълномощно, то оригинала и копие. Те си оставят при тях копието, иначе ще ви го вземат оригинала

# 689
  • Бургас / UK
Скрит текст:

Благодаря !  Hug
Пълномощното в оригинал, а ако е безсрочно пълномощно, то оригинала и копие. Те си оставят при тях копието, иначе ще ви го вземат оригинала
[/spoiler]

Да ,аз за пълномощното знам ,не бях наясно с акта за раждане. Благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт