Януарски бебета 2019! Тема 7

• 23 412
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ами отрязвай си я, да се усеща Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 91
Здравейте, ние сме на 7 дни и Днес я изядох на терасата за 10 мин. Хареса и! Нещо което ме притесни е, че за 1ви път повърна на фонтан един след друг позиви. После имаше леки повръщания две и това беше. Някак си се стреснах, от какво е Така? Иначе си хапва на 3 часа По 60мл. Днес от толкова опити захапа зърното ми И яде от гърдите. Дано издържи 3 часа, че сега няма как да знам колко е изяла...

# 92
Честито на новите мами , да са им живи и здрави бебоците ! 🤗
Жилиан надявам се всичко да мине бързо и лесно и да прегърнеш бебо когато му дойде време 😘
Ние още не сме излизали , мислих днес да е за малко на терасата , но има много вятър и вали и го отложих за малко по хубав ден , днес вече сме на 20 дни , а и при нас е малко по студено по височко е .
Гергана при мен беше така в болницата и то големи фонтани чак от носа му излизаше на мъничето ми , казаха ми че най вероятно е от преяждане , аз бях му дала храна и след това доста вода , ако пак се повтори пробвай да дадеш на бебо по малко и виж как ще е . 😊

# 93
Ние днес за първи път излязохме за 10 минути на терасата, на 13 дни е бебка.
От няколко дни пия чай за кърмачки, но ефекта е почти нулев, не знам дали и 5 мл. успявам да изцедя за цял ден, та си караме на адаптирано мляко.
Вчера бяхме на преглед при кардиолог, има съвсем малка незатворена все още преграда, която трябва да се затвори. Викат ни на преглед отново през април, когато се надявам вече да е затворена.

# 94
Изеинявам се на бремнните майчета, но да питам родилите.Много съм притеснена, днес ни изписаха от МБАЛ Надежда.Бебчо ми е в отлично здраве пу пу.Утре трябваше да дойде педиатърката ни за първо посещение.Уви се оказа с болното си дете вкъщи и няма да може да дойде.Чак другата седмица, ако е ок .Какво бихте направили в този случай?Да извикам друг педиатър или да изчакам?Благодаря предварително.

# 95
Днес бях при друг доктор на преглед за това че ще е голямо, както да е той пък ми каза че бебето е много високо разположението и че имам много води и иска да постъпя в болницата. Какво да правя не знам, той се притеснява че ако се пукне мехурът ми да не излезе първо пъпната връв и после ще е рисковано за бебето. Не знам какво да правя, много съм притеснена.

# 96
  • София
Изеинявам се на бремнните майчета, но да питам родилите.Много съм притеснена, днес ни изписаха от МБАЛ Надежда.Бебчо ми е в отлично здраве пу пу.Утре трябваше да дойде педиатърката ни за първо посещение.Уви се оказа с болното си дете вкъщи и няма да може да дойде.Чак другата седмица, ако е ок .Какво бихте направили в този случай?Да извикам друг педиатър или да изчакам?Благодаря предварително.
Аз бих изчакала ако държиш на педиатъра, нас ни изписаха в петък, педи дойде в понеделник след обяд, незнам защо ама не ми беше притеснено, детето ми е изписано същия ден напълно здраво, така че може да изчака няколко дена със съветите.
Моя бебок го изведох на 6тия ден за 10мин, а днес за 30ина минути спа на вън, мисля така да продължим

# 97
Здравейте, така като чета родилите мами са повече, малко останахме чакащи... При мен като при Jillian горе долу, грам контракции, тоновете добре. Ще започна по чести тонове, ако не тръгне, ще се предизвиква.

За педиатър не бих се притеснявала, че по късно. Щом сте изписани здрави. При мен това посещение го помня като много формално....

Aya ако не си сигурна, слушай доктора:) не е приятно, но и да полежиш малко, ако е по сигурно така, по добре.

Тирамису ужас, дано намериш начин да я държиш настрана.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 23:21 от teg

# 98
За посещението на педиатъра не се притеснявай , ние бяхме изписани понеделник а педи дойде в петък имаше много пациенти и несмогваше само каза , ако има нещо да му звънна . Прегледа вкъщи беше оглед на главичката , краката , пъпчето , коремчето и ръчичките . Изписаха ни вигантол след 20 тия ден и това беше и разговор за бебо и мен какво му давам колко и как сме . 😊

# 99
Моята е много стриктна. Дойде същия ден, в 20 ч. вечерта. Стоя 1 час. Даже смени памперса, избърса й дупето и я намаза. Не вярвам да е проблем обаче да изчакаш.

# 100
Момичета, и аз съм от чакащите все още. Днес бях на тонове и следящата лекарка не ги хареса - били високи, отчетоха се и контракции. Аз си имам доста де, но все така неболезнени. Утре сутринта и израждащия ме вика да ми направят нови тонове, защото не вярва особено на тези от днес. Много се обърквам така, когато двамата доктори са на различно мнение. Притеснява ме, че бебо още стои високо, а на последния преглед пъпната връв беше на врата. Страх ме е да не се затегне ако тръгне да слиза в таза.

# 101
Момичета, и аз съм от чакащите все още. Днес бях на тонове и следящата лекарка не ги хареса - били високи, отчетоха се и контракции. Аз си имам доста де, но все така неболезнени. Утре сутринта и израждащия ме вика да ми направят нови тонове, защото не вярва особено на тези от днес. Много се обърквам така, когато двамата доктори са на различно мнение. Притеснява ме, че бебо още стои високо, а на последния преглед пъпната връв беше на врата. Страх ме е да не се затегне ако тръгне да слиза в таза.
Моята дъщеря беше с увита пъпна връв, но от това на моменти намалява тоновете рязко. И то на няколко записа. Но пък беше много ниско в таза.

# 102
M0n17y, колко високи. Да не си пила кафе или да си се притеснила преди записа? Понякога така става. Изчакай си спокойно утрешните тонове без да се тревожиш.

И аз отивам след малко за поредните.

Giorgana, и според мен спокойно можеш да си изчакаш лекарката. Имаш ли някакви притеснения покрай бебето?
Applegarden, стискам палци да се затвори бързо преградата.
Tiramisu29, пращай бабата да се прибира, щом ти тежи. Как пък няма да се товариш за глупости.

# 103
  • София
Излязохме на първата разходка Hug . Не се сдържах. Стълбите се преодоляват сравнително лесно с количката - без да трябва нищо да вдигам - само я дърпам или придържам. Откарахме около час навън. На бебчо му хареса и си спинка с изключение на първите 10-тина минути, когато се ослушваше, но не е плакал.
Беше ми дерт - хем да пробвам как е с количката, че съм забравила, а и сме на ново място, хем да използваме топлото време навън, че кой знае какво предстои - ако падне някой сняг или температурите, ще сме си у дома.
Довечера таткото трябва да донесе бебешка везна - поръчах от OLX, защото след посещението на педиатърката се ошашках дали бебчо качва - като само го кърмя и искам да видя какво се случва. Притеснено ми е, но се надявам всичко да е наред.
Неродилите момичета - малко остана и до вашите срещи с бебоците Hug Heart.

# 104
M0n17y и моето бебе е високо разположено и със много околоплодни води съм била. Сега лъм в болницата, че се притесняват ако се пукне мехурът да не излезе първо пъпната връв и да е фатално за бебето Sad. Надявах се да си чакам термина в къщи но уви Sad

Общи условия

Активация на акаунт