В момента чета... 60

• 77 478
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Май не е трилогия, объркала съм се newsm78

# 586
Аз почнах една забравена класика и вече кой ден не мога да си легна преди полунощ. Говоря за Вампирските Хроники на Ан Райс. Гледала съм Интервю с вампир преди години, но никога не съм чела книгите. Аз, Вещицата на Дебора Харкнес, ме запали по вампирите. Но Ан Райс наистина те кара да се замислиш дали те не са съществували някога. Страхотна е. Препоръчвам на всички любители на жанра. 

# 587
  • Ямбол
Започнах "Тринайсетата приказка", Даян Сетърфийлд. След една не много добра фантастика, тази ми е малко по-добре. Малко ми е клиширана, но да видим дали ще ми допадне с напредване на четенето.

# 588
  • Mediterraneo
Пепел от рози на Лийла Мичъм, да. Не знам да е трилогия, в електронен формат е над 500 страници книгата и дано не е трилогия. Накрая взе да ми додява.
Тринайсетата приказка ужасно ми хареса, въпреки клишето!

# 589
  • Edinburgh-UK
В момента чета"Оризовата майка " на Рани Маника .Потресаваща история и много тъжна .Харесва ми идеята книгата да се разказва от първо лицена всеки герои в книгата. Книга изпълнена с любов,омраза,прокълната красота,пророчества.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 17:10 от swetla99

# 590
Чета Да убиеш присмехулник. Реших, че трябва да попълвам дупките в класиката Laughing
Успоредно с нея чета Куджо - отново класика, този път  за феновете на Краля, която не съм чела. И двете книги ми вървят леко и интересно за момента.

# 591
Саймън Бекет и поредицата му за Дейвид Хънтър, чете се на един дъх.

# 592
Поредицата на Саймън Бекет подред ли е добре да се чете или не е от особено значение?

Иначе аз чета в момента  "Завой на реката". Първа среща с В.С. Найпол. Разбирам защо му е присъдена Нобелова награда за литература, стилът му е повече от чудесен! Но малко след средата започна да ми дотежава... Не знам дали ще я довърша. Липсва ми движение, събития, динамика Simple Smile

# 593
Поредицата на Саймън Бекет подред ли е добре да се чете или не е от особено значение?

Иначе аз чета в момента  "Завой на реката". Първа среща с В.С. Найпол. Разбирам защо му е присъдена Нобелова награда за литература, стилът му е повече от чудесен! Но малко след средата започна да ми дотежава... Не знам дали ще я довърша. Липсва ми движение, събития, динамика Simple Smile

Да, подред трябва да се чете, защото се развива животът на Хънтър. Ако искаш, мога да ги пусна тук, имам първите четири, петата е излязла миналата година на български, шестата още не е, от тази година е.

# 594

Да, подред трябва да се чете, защото се развива животът на Хънтър. Ако искаш, мога да ги пусна тук, имам първите четири, петата е излязла миналата година на български, шестата още не е, от тази година е.

Благодаря ти , имам ги на четеца четирите и са ми в плана за четене Simple Smile

# 595
Прочетох "Три секунди" и бях наистина във възторг от нея. Много добра динамика, интересни гледни точки, стилът също ми допадна, въпреки че в началото ми се струваше малко особен.
Сега чета "Три минути". Спрямо първата ми идва по-слаба, леко клиширана. Има и леки разминавания относно историята на Хофман, спрямо написаното в " Три секунди". Последното малко дразни. Отива към 3.5 звезди. Първата обаче, там давам пълни 5 звезди, без изобщо да се замисля.

# 596
Аз съм потънала в Пепел от рози. Много обичам семейни саги, а тази наистина ме изненада. Сънувах снощи, че бера памук!

След като прочетох Пепел от рози, ми дадоха Розите на Съмърсет. Оказа се, че май трябваше първо нея да прочета. В Нета наистина излиза още една, трета книга. Не съм я чела.
Но Розите на Съмърсет също не е лоша. В нея се описва разделянето на фамилията в самото начало. 

За семейна сага ,се сещам за една трилогия, но старо издание. " Цветя на тавана" беше първата. От библиотеката ги взех преди години и бяха доста овехтели, но пък ми харесаха.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 10:07 от МАРИ77

# 597
  • Пловдив
Тръни в пустошта е другата книга на Лийла Мийчам.

# 598
В момента чета "Живот в скалите" на Мария Лалева, засега върви леко бавно...

# 599
Дочитам една на "Хермес" - "Хюга ваканция", хич не съм очарована - плосък, скучноват, "бозав" сюжет... По препоръка, а и исках да видя каква е тая "хюга"... От цялата книга само идеята за това ми хареса! Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 21:20 от alen mak

Общи условия

Активация на акаунт