В момента чета... 60

• 77 791
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, Христов Воскресе!

Минавам да кажа на любителите на Мозайка за убийства, че е излязла нова книга на Антъни Хоровиц: Убийството е всичко. Много добре почва.

# 571
Воистина воскресе!

# 572
Христос Воскресе Simple Smile
Малко се бях позагубила  ,но съм на линия вече. Прочетох и втората книга на Дж. Вердън - "Затвори очи " и ми хареса дори повече от първата. Дейв Гърни е страхотен персонаж , чиито единствен порок са загадките . Сякаш мозъкът му няма почивка и непрекъснато се мъчи да разгадае нещо. Преди да започна и третата книга от поредицата реших малко да разнообразя с нещо леко и неангажиращо и започнах С вкус на сол и мед на Хана Тъниклиф - честно казано книгата май се оказа твърде лековата за моя вкус , но съм почти към края и ще я завърша.
 По празниците си мислех ,че ще имам повече време за четене , а то се оказа ,че от разходки и и излизания не ми остана време Laughing

# 573
Реших отново да прочета Тютюн.

# 574
Отчитам се със “Спасителят в ръжта”.

# 575
Аз съм на "Тиня и чест"- Константин Кацаров, "Проницателят" на Анди Андрюс и "Принципи" на Рей Далио

# 576
“Уморените богове” Андрес Перес Домингес-не мога да я оставя,много хубаво ми тръгна,леко се чете.

# 577
  • София
Минавам да кажа на любителите на Мозайка за убийства, че е излязла нова книга на Антъни Хоровиц: Убийството е всичко. Много добре почва.
Аз успях да я прочета през почивните дни. Добре почва и добре свършва Simple Smile Много ми допадна, както и предишния му роман "Мозайка от убийства". "Убийството е всичко" ще е поредица. Стискам палци да видим и следващите части на български.

# 578
  • София
Аз дори ще се занеса да намеря Домът на коприната, друго не видях преведено и издадено за сега.

# 579
  • София
Аз прочетох и "Домът на коприната". Хич не е лоша, типично шерлок-холмовска, но признавам, че другите му два романа ми харесаха една идея повече. Има мисля и преведени един или два романа от една детска поредица.

# 580
Какво да те правя сега? Нали каза аз да не я започвам преди, че да я четем заедно?

Прочетох "Последен изход" на Аксат. Психиатричен трилър е, много харесвам такива, този специално, много си го бива.

# 581
  • София
Какво да те правя сега? Нали каза аз да не я започвам преди, че да я четем заедно?
Леле божке, съвсем забравих Flushed! Освен да ме убиеш и да се надяваме Хоторн да разследва, Хоровиц да пише по казуса Thinking.

Сега не знам какво ми се чете. Чудя се дали да не започна най-сетне "Тяло под роклята" на Галин Никифоров.

# 582
  • София
Аз съм потънала в Пепел от рози. Много обичам семейни саги, а тази наистина ме изненада. Сънувах снощи, че бера памук!
Тарталета, излизат ми три книги с това заглавие. Кой е автора?

# 583
Лийла Мийчъм предполагам.

# 584
  • Пловдив
Аз също много харесвам трилогията, интересна сага.

Общи условия

Активация на акаунт