OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • софия-napoli
Да се представя и аз,на 39 от София с трета бременност и термин по калкулатор 6 октомври.Не бързам да ходя на преглед,ще изчакам поне още две седмици да се чуе сърчице.Като цяло се чувствам много добре,имам енергия за трима само гърдите са ми много болезнени.Кога ще си направим фейсбук групичка?

# 136

Здравейте, от няколко дни знам, че съм бременна, като изчислих термин около 15.10 Много съм щастлива, защото ние искаме дете от около година. Вярвахме и искахме много и бебчето се настани в мен, още не мога да го повярвам.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 12:43 от Krasi_mira_ni

# 137
  • Радомир
Момичета ако някоя знае как става номера нека направи група във фейсбук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 138
Искате ли да направя?

# 139
Момичета, искате ли групата във фб да бъде тайна? Тъй като не искам приятелите ми във фб да разберат за моята бременност на този етап.

Добре дошла на Красимира, успешна бременност!

# 140
Да, да, и аз смятам, че трябва да бъде тайна. Предната ни група също е така до ден днешен.
Ако искате мога веднага да я направя, само, че някой трябва да ми даде мейл, за да го добавя, за да може да се създаде. И от там насетне, пак така чрез покани ще става.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 10:05 от Алия

# 141
  • Радомир
Да направете и на всяка цена трябва да бъде тайна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
  • софия-napoli
Който знае как нека я направи и после ще ни добавя нас.

# 143
Здравейте момчета. Аз съм 5г.с., утре съм на преглед и вече нямам търпение. Чудя се, дали не е много рано. Първа бременост ми е.

# 144
  • софия-napoli
В 5 седмица само сакче ще се види но щом е първа за твое успокоение е добре да идеш

# 145
Здравейте момичета и аз се присъединявам към вас с положителен тест на 6.02 и преглед на 20.02 пожелавам на всички лека и безпроблемна бременост.Аз много се вълнувам първа бременост много дълго чакана и искана

# 146
Честито на всички нови, бъдещи мами ☺️

# 147
Здравейте момичета Simple Smile. Записвам се към вашата групичка. Живот и здраве, по калкулатор терминът ми е 04.10. Втора бременност. Имам си ноемврийче 2017.  От седмица и половина ми е доста зле - гадене по цял ден. С първата бременност бях така, прилошаваше ми съвсем в началото и за две свсмици отшумя всичко. Надявам се отново да имам този късмет. Ще очаквам Фб групичка та, за да си правим компания Blush

# 148
Здравейте, момичета 🙂
Минавам да се отчета от днешния преглед. В 5+3 г.с. съм, видя се сакчето вътре в матката 😊 Много съм щастлива. Другият ми преглед ще бъде другата седмица.
Помня, че имаше и други момичета с прегледи днес ... Хайде, момичета, нямам търпение да разкажете за вашите прегледи 😊😊😊

Добре дошли на новите момичета, желая ви успешна бременност!

# 149
  • софия-napoli
Дивна ние имаме вече фейс групичка която още не е тайна а за сега само затворена защото има проблем с имейлите.

Общи условия

Активация на акаунт