OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 349
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря на момичетата, които са ми писали. Намерих групата Simple Smile

# 151
Момичета,как да намеря групичката във фейсбук?
Аз съм на преглед утре, да видим как се развиват нещата и ще се отчета Simple Smile

# 152
Здравейте, коя е групата?

# 153
Здравейте, групата се казва Октомвриски мами 2019. ☺️

# 154
Здравейте,
 как се казва ФБ групата, не мога да я намеря?

# 155
Момичета, излязъл ми е резултата от кръвния тест, който пуснах в петък в първия ден от закъснение на цикъла ми и е 241.22 , дали да пускам кръвен тест и днес?

# 156
  • София
Момичета, излязъл ми е резултата от кръвния тест, който пуснах в петък в първия ден от закъснение на цикъла ми и е 241.22 , дали да пускам кръвен тест и днес?
Аз ту се каня да пускам, ту след това си казвам, че ще чакам прегледа.
Но щом си пуснала пусни след 48ч. нов и виж дали се удвояват стойностите. Стискам палци!
Аз снощи в банята щях да ревна от притеснение и черни мисли, а най-лошото е, че сама си го правя. Луда работа! ММ вече се е побъркал с мен!

# 157
Може би на настроението ти влияят хормоните. Сега в телата ни става преустройство Simple Smile да чудя се на връщане от работа дали да не пусна още един тест, ама защо ли ми е... повече питам дали за един ден закъснение тези резултати са добре?

# 158
Здравейте и от мен.
Аз също вчера бях на преглед. В 7 седмица съм  на 38 години и нямам други деца. Имам 2 неуспешни бременности и се надявам този път всичко да мине добре.
Имах кафеникаво зацапване за 2-3 дена, но сега отмина. Пия но шпа, бусколизин, утрогестан и естеофем.
Вчера видяхме ембрионче и сърчице. Доктора каза, че всичко се развива нормално. Повече почивка, спокойствие и никакво ходене на работа.
На следващ преглед съм чак на 11 март.

# 159
Здравейте, момичета 🙂
Минавам да се отчета от днешния преглед. В 5+3 г.с. съм, видя се сакчето вътре в матката 😊 Много съм щастлива. Другият ми преглед ще бъде другата седмица.
Помня, че имаше и други момичета с прегледи днес ... Хайде, момичета, нямам търпение да разкажете за вашите прегледи 😊😊😊

Добре дошли на новите момичета, желая ви успешна бременност!

А да попитам при кой доктор ходихте в Бургас?

# 160
Не намирам и аз групата.

# 161
Здравейте и от мен ☺ Аз видях двете чертички на 24.01. Първа бременност ми е, на 08.02 бях на първи преглед. Видяхме плодният сак както и ембринчето. Докторката засече също и пулсации☺ Тогава бях в 6 г.с сега вечв влизам в 7 г.с надявам се, че всичко ще бъде наред до края ☺

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 13:03 от Mimi96

# 162
Здравейте, групата се казва Октомвриски мами 2019. ☺️

Ето това е групата във фц. Може да не я откривате, ако са я направили тайна.

# 163
И аз не намирам групата във фейсбук. Ако можете да ми помогнете☺

# 164
Здравейте, на 31г. съм, в 4 г.с. + 3 дни Simple Smile имах 1 спонтанен аборт през август. Надявам се сега това да е моето бебе!
Радвам се, че има такива групи и хора, с които да споделям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт