OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 356
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте окромврийски мами! Аз съм в 6гс и 2 дни все още ми е много притеснено и не мога да се зарадвам!В 5гс и 3 дни се видя плоден сак 11мм, но нищо не ми казаха за ембрион или жълтъчно мехурче, само след 10 дни да отида за сърце. Сега съм във филма дали всичко е наред и съжалявам, че не отидох по- късно на преглед. Термина ми го дават на 19 октомври , след инвитро съм преди това имах една биохимична.
Здравей, не се притеснявай и аз съм след ин витро в 8ма седмица съм, и ние по същото време видяхме плодният сак, а в 6с3д чухме сърцето. Преди да чуем сърцето също се виждаше само сакче, което беше дори по-малко от твоето(толкова бях развълнувана, че не помня размера).
Всичко ще бъде наред, аз съм нон стоп с някакви притеснения, малко се успокоявам след преглед, после пак се почва, но вярвам и това да спре!
Успех от сърце!

# 496
Благодаря, Nadincho04 желая ти една успешна и безпроблемна бременност!

# 497
Здравейте!Миналата седмица разбрах ,че съм бременна и отидох вчера на лекар ..в 6 седмица сме ,термина ми е на 17 октомври ,за сега се видя само сакчето, след две седмици ще ходя пак.. ако има някой от Бургас ,имам нужда от съвет при кой лекар да си изкарам бременността.. 🤗🤗🤗

# 498
Здравейте!Миналата седмица разбрах ,че съм бременна и отидох вчера на лекар ..в 6 седмица сме ,термина ми е на 17 октомври ,за сега се видя само сакчето, след две седмици ще ходя пак.. ако има някой от Бургас ,имам нужда от съвет при кой лекар да си изкарам бременността.. 🤗🤗🤗

Честитооо! И моят термин е 17 октомври Simple Smile))
За лекар - нямам идея, тъй като не съм от Бургас.

Hitrushana, и мен успя да разплачеш! Майка героиня си ти! Всичко ще бъде наред, сигурна съм!

# 499
Зравейте, момичета! От вчера ми е много лошо, постоянно ми се гади върти ми се главата, нямам никаква сила и корема си го чувствам много подут. По едно време се поизплаших, но си мисля, че по вероятно е да са газове от колкото нещо друго. Нямам болка, а само чувствам тежест. На някоя от вас случвало  ли й се е? Чудя се дали мога да пия нещо? За еспумизана четох, че не пречи да се използва по време на бременност, но ме е страх да го пия без да съм питала дали е позволен?🙁

# 500
Аз пия ношпа 3 пъти дневно. Хубаво е да пиеш нещо, за да не слязат надолу болките. Една консултация с АГ ще те успокои, защото тя те познава и ще прецени кое е подходящо.

# 501
Зравейте, момичета! От вчера ми е много лошо, постоянно ми се гади върти ми се главата, нямам никаква сила и корема си го чувствам много подут. По едно време се поизплаших, но си мисля, че по вероятно е да са газове от колкото нещо друго. Нямам болка, а само чувствам тежест. На някоя от вас случвало  ли й се е? Чудя се дали мога да пия нещо? За еспумизана четох, че не пречи да се използва по време на бременност, но ме е страх да го пия без да съм питала дали е позволен?🙁

Да, недей да пиеш лекарства на своя глава. Ако не можеш да отидеш, поне се консултирай с лекарката си.

И от мен поздравления за Hitrushana 🥰 това е доказателство, когато мечтаеш с цялото си сърце ❤ Благословени сте с дечица ☺

Fireeee безкрайно се радвам и за твоите близначета. И аз винаги съм мечтала. Това е истински дар. 👶🏻👶🏻 Желая ти лека бременност и ще споделяш по-различни ли са симптомите с две точици 🥰

# 502

Един голям плюс за д-р Кироваков

# 503
Здравейте момичета,
тихо се намествам сред вас. Blush
На 37 години от София, първа бременност ми е, след ЗЕТ. ЧХГ на 16ти ден от трансфера - 2978... на преглед съм след 10-ина дни. Според калкулатора, термин на 29.10.

Желая ви безпроблемна бременност и много здрави, пухкави бебета! Two Hearts

# 504

Не препоръчвам Кироваков! Много прехвален, претупва и прави грешки.

# 505

Не препоръчвам Кироваков! Много прехвален, претупва и прави грешки.

За този момент аз съм доволна от него! Надявам се и за напред да бъде така. За претупването не съм съгласна, напротив обърна доста внимание. А за грешките добър или не толкова на всеки се случва, естествено надявам се да е колкото се може по-малко, дано краят да бъде щастлив за всички ни и да имаме живи и здрави бебчета! ❤

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 11:44 от muuucuni

# 506
Здравейте, октомврийски мами!
Да се запиша и аз при вас с термин 21.10 с близнаци след ин витро.
Да попитам как се справяте с гаденето и запека?

# 507
Здравейте,
Тъкмо се връщам, от първия преглед. Супер щастлива съм! Simple Smile Видя се ембрионче 9мм с пулсации, отговаря си на 7ма седмица, всичко е наред. Изсмяха ми се на веганските витамини за бременни и ми казаха да си ги пия, но да си взема и Неофолик, а като свършат да не си купувам нови Grinning  Сега благодарение на вас знам и ще си взема Неофолик Мета. Simple Smile Другата сряда ме викат с направление от личната за да ме запишат за ЖК и да правим кръвните изследвания.
Dianabel , и на мен ми е лошо, коремът ми е много подут и дори ме боли леко от време на време, но нищо не искам да пия.
 За гаденето като хапна нещо и ми минава, но след малко пак започва. Така съм вече 2 седмици. Вечер май ми е най-зле, затова спрях да готвя и си лягам преди детето даже, a сутрин едвам отлепвам Grinning

# 508
Здравейте момичета, някоя взела ли си от вас вече този болничен от 180 календарни дни и вярно ли е ,че ако се вземе ,не е хубаво да се прекъсва ?

# 509
Видя се ембрионче 9мм с пулсации, отговаря си на 7ма седмица.
Другата сряда ме викат с направление от личната за да ме запишат за ЖК и да правим кръвните изследвания.

За ЖК не се ли записваме след края на 3 месец? Нещо се обърках ...
При моята лекарка (частни прегледи) се избира пакет за следене на бременност след 13 г.с. до тогава си ходя на прегледи при нея, но не се водя ЖК. Или може би когато си с направление от личен лекар се избира ЖК ?

Общи условия

Активация на акаунт