OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И аз се чувствам много подута. По принцип ми е плосък корема и ми е много странно. Казват, че при втора бременност от по рано проличава, но чак толкова...

# 91
Аз за сърце изобщо не се надявам на този етап, рано е ...

Дони, аз бях много подута преди датата и два-три дни след това. От вчера коремът ми спадна и в момента си ми е като преди Б.

# 92
Здравейте момичета, днес пуснах на своя глава прогестерон. Бременна съм в началото тъкмо на 5 г.с и се чудя като резултат дали е добре. АГ каза, че е добре да не се притеснявам.. но искам и друго мнение.
Стойността е 25,5 - реф гр.за бременни първи триместър 2,8 до 147.3

# 93
  • София
Аз да ви кажа преди 2 г.по това време още не знаех,че съм бременна.Терминът ми беше 11,10.
Всичко е наред,в началото сте.

# 94
Момичета да ви попитам, когато ходихте на преглед с какъв ехограф ви гледаха? Имате ли отзиви за вагиналния, дали може да навреди на плода по някакъв начин?

# 95
  • София
ЧХГто на гладно ли се прави? Пия Еутирокс ш не знам дали мога да си го пия преди да отида?

# 96
ЧХГ може по всяко време да се направи, като не е нужно да е на гладно, през 48-72ч се повтаря теста да се види дали се покачва двойно. В статията пише:
Нищо не би могло да повлияе на стойностите на нивата на ЧХГ освен медикаменти, които съдържат ЧХГ (бел. прев. Pregnyl, Ovitrelle).
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=542

muuucuni в началото мисля, че може само с вагиналния да видят сакче, няма да навреди по никакъв начин.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 21:55 от VeronikaK

# 97
И аз не съм се и надявала толкова рано да се чуе, но наистина за лично успокоение, да видя, че за момента всичко върви нормално.

Момичета вие чувствате ли се подути, имам такъв корен... все едно съм 4 месец бременна. Знам, че няма как да е от бебе този корем 😁 и вече трябва да си разкопчавам дънкито като се наям 😀

Освен, че разкопчавам копчето предвиждам, че другата седмица няма да мога да си влезна в дънките 😁 а нямам апетит (представям си като се появи😬)на кг не съм мръднала

# 98
  • София
И аз съм с ужасно подут корем. Четох, че е от покачването прогестерона. Чувствате ли се уморени и задъхвате ли се? Като изкачвам стълби се задухвам и ми се пишка непрекъснато.

# 99
Добро утро, момичета!

Дерони, стойностите на прогестерон са много относителни за всяка жена. Ако вярваш на лекаря си, довери му се. Ако не, потърси и второ мнение от друг лекар.
Ти в коя г.с. и колко дни си?

# 100
Добро утро, момичета!

Дерони, стойностите на прогестерон са много относителни за всяка жена. Ако вярваш на лекаря си, довери му се. Ако не, потърси и второ мнение от друг лекар.
Ти в коя г.с. и колко дни си?

Здравей, в 5г.с +1 ден съм. Надявам се всичко да е наред, но мисля да отида в понеделник и за друго мнение.

# 101
Аууу, точно и аз съм 5+1 г.с. 😊😊

Подкрепям за второто мнение 👍

# 102
Аууу, точно и аз съм 5+1 г.с. 😊😊

Подкрепям за второто мнение 👍

Хехе, страхотноо 😄🤗
Тогава дали мога да те попитам някои въпроси Simple Smile  До сега пускала ли си някакви изследвания, и чхг ако си пускала какви стойности имаше (моите бяха доста високи на 2ри ден закъснение 1193 и след 48ч.- 3535), на преглед ходила ли си...ии ми е интересно имаш ли някакви симптоми.., моите гърди вече почти не ме болят, нито ми се гади, яйчниците ме боляха вчера но някаква много лека странна тъпа болка. Извинявай, че те затрупаха с въпроси, но ми е първа бременност и ме обзема една паника. 🤔😁

# 103
На мен ми е втора бременност, но първата беше неуспешна.

Умишлено не съм пускала чхг и прогестерон, нито тсх. На 33 ден имах много ярка втора чертичка и реших, че с това ще се задоволя засега. Вдигнах си дозата на Еутирокса по препоръка на ендокринолог, пия фолиева киселина и това е. Единствено следя да нямам контракции. Те се усещат като стягане на корема, усещаш го като да е станал на топка и сам се отпуска. Мен много ме е яд, че никой с първата ми бременност не ми обясни как се усеща контракцията.

За симптоми - в началото ме боляха доста гърдите и имах главоболие, също и болки в корема като преди цикъл. От вчера гърдите ме болят по-слабо и точно по същия начин ме болят яйчниците, както ти описваш. Гадене не съм имала изобщо досега.
На преглед съм в понеделник, няма смисъл от по-ранен преглед.
Няма проблем, че питаш, ще помагам с каквото знам 🤗

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 10:38 от CatGirl

# 104
Много благодаря за отговорите. И аз бях с високо тсх, седмица преди да видя чертичките беше 3,15 и ми бяха назначили еутирокс, веднага увеличих дозата и с вчерашна дата е 2,10. А относно изразените симптоми се успокоявам, че още е рано за тях Simple Smile Благодаря то отново, ако има нещо ще питам отново Simple Smile Прекрасен ден ти желая

Общи условия

Активация на акаунт