Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните симптоми, които изпитват участниците?
Какви са плановете на участниците за бъдещи прегледи и раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Дискусията включва споделяне на чувства относно бременността, обсъждане на симптоми като болезнени гърди, дърпане в яйчниците, замаяност, глад и хранене, както и въпроси относно приемането на витамини и лекарства, записване за прегледи , избор на лекар и притеснения относно предишни загуби на бременност.
-
Какви са основните симптоми, които изпитват участниците?
-
Какви са плановете на участниците за бъдещи прегледи и раждане?
-
Кои храни трябва да избягвате по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременност и как се различават при различните жени?
До сега пускала ли си някакви изследвания, и чхг ако си пускала какви стойности имаше (моите бяха доста високи на 2ри ден закъснение 1193 и след 48ч.- 3535), на преглед ходила ли си...ии ми е интересно имаш ли някакви симптоми.., моите гърди вече почти не ме болят, нито ми се гади, яйчниците ме боляха вчера но някаква много лека странна тъпа болка. Извинявай, че те затрупаха с въпроси, но ми е първа бременност и ме обзема една паника. 🤔😁