OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Каква ти е дозата на Еутирокса? Аз пия по 25 мкг. На мен в нормално състояние и без хапчета тсх ми е 3.13.

# 106
Каква ти е дозата на Еутирокса? Аз пия по 25 мкг. На мен в нормално състояние и без хапчета тсх ми е 3.13.

Ами седмица преди положителния тест бях на 25мкг, след това ми го вдигна на 50мкг х 6 дни и 1 х 75 мкг и съответно трябва да го следя често. При бременност знам, че за доброто трябва да е между 1 и 2 като 2 е дори горна граница.

# 107
  • София
Мислех да отида днес за ЧГХ, но се отказах. Има ли да става нещо ще си стане. Нямам кървене за щастие, вито зацапване. Болки леки на моменти, но е нормално. Днес съм 4с+1д и съм на преглед на 20, когато ще съм 5с+5д и се надявам тогава да чуем сърцичето на малката точка.
Аз също съм с Хашимото и пие Еутирокс 75мг. Ще пусна едни хормони другата седмица.

# 108
Мислех за отида днес за ЧГХ, но се отказах. Има ли да става нещо ще си стане. Нямам кървене за щастие, вито зацапване. Болки леки на моменти, но е нормално. Днес съм 4с+1д и съм на преглед на 20, когато ще съм 5с+5д и се надявам тогава да чуем сърцичето на малката точка.
Аз също съм с Хашимото и пие Еутирокс 75мг. Ще пусна едни хормони другата седмица.

Здравей, преди няколко дни бях на първи преглед, бях в 5г.с. И 6 дни и се видя само сакчето. Мисля, че е рано да се чуе сърчицето тогава.

# 109
Момичета разкажете как забременяхте. След колко време стана, следяхте ли овулацията?

При нас стана от 2 месец, не съм следяла с нищо овулацията, но горе долу знаех кога ще е и тогава засилихме опитите ☺️

# 110
  • София
Ние решихме и става от първия и единствен опит. ММ след това беше до късно на работа, а като беше почивка се разболя. Ден-два преди да настъпи овулацията беше половия акт. Бях сигурна, че няма да стане от един опит пък то все, че се случи. Няколко дни преди М правих тест, който беше отрицателен и го бях отписала. На първия ден от закъснението се появи втора чертичка и бях много изненадана и 100 пъти по щастлива.

Казахте ли хубавата новина на някого или само Вие си го знаете?

doniolx, свалила съм си приложението за бременни Фея и там пише, че в 6г.с. с добра апаратура може да се чуе пулс. Дано го чуем и дано всички минем критичните 12 седмици без проблеми ❤

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 16:01 от IntRiGa_GirL

# 111
И аз го имам и няколко други приложения, но все пак мисле, че е рядко толкова рано да се чуе. Може би, ако е била по ранна овулацията.

Да, ние казахме на семействата ни и най-близките ни приятели, не сме суеверни и просто бяхме толкова щастливи, че не можахме да се сдържим 😁

# 112
  • София
На десетия ден ми е била овулацията демек на 22-23 януари. Много се надявам да го чуем. ❤

# 113
Здравейте аз съм 5г.с.  и 1 ден! Днес сутринта бях на преглед в Щерев-видя се една малка точица -5мм., което трябва да е сакче. Лекарката каза, че на 90% е сигурна, че е сакче, но да повторим прегледа края на деугата седмица за да е сигурна. Аз също се надявах на пулс, заради приложение, но явно е твърде рано. Нямам търпение да стане края на другата седмица за да видя, че всичко е ок!

# 114
  • Германия
Според мен е мнооого рано още да се ходи на преглед, то просто няма какво да се види. Всъщност радвам се, че ме викат чак началото на март, тогава поне ще видим и сърдечна дейност (ако я има) и ембрион. Първия път бях на преглед в 8 г.с. и всичко се видя, колкото и мъничко да беше.

Момичета, на колко сте години вие? Аз съм на 35 и се чудя дали ще се води рискова бременност заради възрастта ми или понеже е втора бременност - не.

# 115
  • София
Аз съм на 28г.-втора бременност.

# 116
Здравейте! Ние правихме опити 1г и 2м, преди да видя двете чертички започнахме житната диета и бяхме до рибната църква, вярвам, че това ни помогна много, след като ги видях не можех да повярвам и от тогава за всяко придърпване и болка се стресирам дали всичко ще е наред, изчетох толкова много неща повечето от тях не бяха добри и мисля, че не е хубаво да се чете чак толкова, за да не се панираме излишно... сега на приложение P.S. се падам 5г.с.+2 дни, а на feia 6г.с., последният ми цикъл беше на 03/01 като овулацията е била на 15/01. На 23г. първа бременност и съм от Пловдив. Все още знаем само ние двамата. Вие от къде сте?

# 117
Здравейте! Ние правихме опити 1г и 2м, преди да видя двете чертички започнахме житната диета и бяхме до рибната църква, вярвам, че това ни помогна много, след като ги видях не можех да повярвам и от тогава за всяко придърпване и болка се стресирам дали всичко ще е наред, изчетох толкова много неща повечето от тях не бяха добри и мисля, че не е хубаво да се чете чак толкова, за да не се панираме излишно... сега на приложение P.S. се падам 5г.с.+2 дни, а на feia 6г.с., последният ми цикъл беше на 03/01 като овулацията е била на 15/01. На 23г. първа бременност и съм от Пловдив. Все още знаем само ние двамата. Вие от къде сте?
Аз пък съм с поликистоза, на 25години от София съм и съм пълничка. Лекарите ми казаха, че на този етап нямало как да стане  и ние на шега направихме един опит и това е резултатът. Но доста четох и сз по групите пеитеснявам се от всичко. Успех на вас и дано Октомври имаме по едно малко щастие в ръцете си ❤!

# 118
  • Радомир
Ние още не сме казвали на никой, само аз и ММ знаем. И за сега няма да казваме. С предишната ми бременност щастливи казахаме на всички ( даже и в работата се похвалих) и после всички страдаха с нас.Ако всичко е наред... има време ще кажем. За опитите - след аборта трябваше да изчакаме 3 цикъла и тогава можехме да продължим, но преди 3-я цикъл ме махнаха от работа. Отложихме опитите, защото безработна и бременна не беше опция за мен. След 6м. започнах нова работа и трябваше да чакам още 6м за да ми мине изпитателния срок и да стана на постоянен договор. И така неусетно се изтърколи година и половина от аборта. Декември ми мина изпитателния срок и януари забременях от първия път.На 31г. съм и се надявам този път финала да е щастлив. Не само за мен, за всички нас!

# 119
Аз съм на 37 години от Бургас. Имам една бременност преди това, която завърши с мисед аборт. Отне ни близо 2 години, за да забременея отново. Дано този път е успешно.
Ние с мм също не сме казали на никой друг все още и ако майка не ме "подуши" няма да казваме до първата ФМ. Първият път и ние казахме на много хора, вкл. и в работата ми и беше много тъпо после. Та затова сега ще си кротуваме.

Общи условия

Активация на акаунт