OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Fireee, Калина, едно към едно и с моето гадене, целодневно и целонощно. Облекчение малко докато ям и след това пак се започва. Днес се надявах един фреш от ябълка да го облекчи, но не. Облекчение имаше само докато го пиех и после пак се започна същото. На някои добре им действа айряна, мисля скоро да пробвам с него.
И аз съм така, момичета. И имам чувството, че ми се гади повече от предишните ми бременности. Даже месо не мога да погледна, а съм месоядно.
Тая моята хрема се засилва. Чудя се да глътна ли един парацетамол въпреки, че нямам температура или да пия само витамин С и да се моля по-бързо да ми мине?

Според мен нищо няма да ти навреди само един парацетамол, а напротив, ако е в началото, ще го пресече, за да не се мъчиш. Но ако ще си по-спокойна, питай в аптеката за всеки случай.

Бързо оздравяване!

# 556
  • Радомир
Момичета Честита Баба Марта първо да ви кажа Stuck Out Tongue Winking Eye
За гаденето аз съм в същото положение, 24/7 стига да съм будна все ми се гади и то зверски. Единственото нещо, което ми помага за гаденето, (поне на мен де) са бонбонки winterfresh и лукчета зелените. Само така се спасявам. Запасявам се всеки ден с тях и така изкарвам деня на работа, а и вкъщи. Иначе не мога да оцелея, дори сега съм с лукче в уста. Опитайте, дано и при вас има ефект.

# 557
Честита Баба Марта на всички Simple Smile
Бъдете здрави, щастливи и лека бременност!

# 558
А знаете ли може ли да се пие глюкоза при повръщане

# 559
Честита Баба Марта , бъдете здрави О щастливи

# 560
  • София

Честита Баба Марта!

# 561
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и засмени! 😊

# 562
Честита Баба Марта!

Момичета да ви попитам как се справяте със запека?Не съм ходила от 2 дни вече.

# 563
Честита Баба Марта!

Момичета да ви попитам как се справяте със запека?Не съм ходила от 2 дни вече.

И мен ме подгони вече. Вчера говорих с АГ и ми препоръча Лактулоза, но нямах възможност да питам по колко на ден и за какъв период се приема.

# 564
Честита Баба Марта!

Аз досега веднъж съм имала запек, оправи се с киви.

# 565
Момичета сега се връщам от лекаря, видя се плоден сак в 3 седмица. Много късно ми е била овулацията. Другата седмица ще видим колко е пораснал. Много съм щастлива Heart Eyes People Baby Misc Baby Bottle

# 566
Момичета сега се връщам от лекаря, видя се плоден сак в 3 седмица. Много късно ми е била овулацията. Другата седмица ще видим колко е пораснал. Много съм щастлива Heart Eyes People Baby Misc Baby Bottle

Честитоо! 😊😊😊

Лека бременност!

# 567
Здравейте 😊
Колко много нови момичета и доста с 3-то дете. Браво, много ви се радвам. Надявам се и аз на 3, но първо това да родя 😂
Вчера бях на преглед и се чу сърчице, а ембрионът си отговаря точно на седмиците - 6с.5д.
Викат ме пак на 18 март, а на 5 април ми дадоха час за биохимични скрининг.

# 568
Здравейте 😊
Колко много нови момичета и доста с 3-то дете. Браво, много ви се радвам. Надявам се и аз на 3, но първо това да родя 😂
Вчера бях на преглед и се чу сърчице, а ембрионът си отговаря точно на седмиците - 6с.5д.
Викат ме пак на 18 март, а на 5 април ми дадоха час за биохимични скрининг.

Здравей Ro-Si-To,
И на мен вчера ми казаха, че съм в 6 с.4д., но било рано да чуем сърце и не ме прегледа с ехограф Sad толкова се разочаровах, да не говорим, че по изчисления трябва да съм в по-напреднала. Вече се чудя претупва ли ме всеки път това АГ, грешно ли нещо е въвела. На монитора й пишеше термин 21 окт, а на мен каза 14 окт. Не ми обясни защо “Всичко съм искала да знам” ... не знам, но ще си запиша май час при друг лекар за второ мнение и със сигурност ще се следя другаде Simple Smile
Твоя термин например кога е?

# 569
Daisy{}, задължително смени лекаря, такова отношение е недопустимо! Моят термин също е на 21 октомври и вчера много ясно се чу сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт