🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
И последните избрани  участници ми харесаха. Прави са шефовете като казват, че нивото е високо. Мисля, че ще е много интересен сезон.
Този Рори да е участвал в друго предаване? Нещо ми е познат.

# 211
  • София
Рори на мен в лице ми прилича на геодезиста от миналия сезон, Аспарух.

# 212
  • Испания

Този Рори да е участвал в друго предаване? Нещо ми е познат.

Появявал се е на различни места.

https://www.google.com/search?q=%D0%A0%D0%BE%D1%80%D0%B8+%D0%9C% … w=662&bih=632

Много приятен, цветен и усмихващ епизод.

Силвена папка много сладко.

# 213
  • Варна
Посмях се снощи с някои участници, много галантно се отнасят шефовете, тримата ги харесвам в комбинация, много са различни и колоритни. Силвена с това уау май започва да си навлича гнева на доста хора, но честно казано за мен е важно излъчването и и поведението като цяло, не ми прави особено впечатление. Свърши епизода и в мен остана едно хубаво, позитивно чувство, засега съм очарована. Simple Smile Ромката ме впечатли като личност, но щом не я пуснаха, явно е имала още над какво да работи. Американецът е сладур. Simple Smile Много цветни участници има, нямам търпение да гледам следващите епизоди. Simple Smile

# 214
Прави са шефовете като казват, че нивото е високо.

Те на кастинга представиха по-хубави чинии, отколкото в някои от ресторантите.
Направо не знам на какво ще ги учат Joy

# 215
Появявал се е на различни места.
Я, Белият щърк прави  Simple Smile
А направи ли ви впечатление колко добре говори български, в първият момент помислих, че родителите му са българи.

# 216
  • Испания

А направи ли ви впечатление колко добре говори български, в първият момент помислих, че родителите му са българи.

Да. Интелигентно момче.

Рускини живеят в България 100 години и говорят милион пъти по-зле.

# 217
Те и българите в Русия не проговарят добре руски. Твърде близки са езиците, това е причината, според мен.
Залагам големи надежди на американеца, не за друго, ами много е пътувал, много е видял, много е опитвал, познава отблизо продукти и кухни, за които ние предимно само сме чували, чели или виждали по блогове и влогове. Със сигурност ще има какво да покаже.
Ще има, ще има Simple Smile Предполагам показаното на кастинга е най-доброто постижение, фирменото блюдо един вид на участника Simple Smile Обмисляно, премисляно и репетирано 10на пъти. Затова и Токев мрънкаше срещу по-семплите, неподготвени и несериозни участници, явили се като на разходка! В самото предаване играта загрубява - непознати рецепти, продукти, срокове за изпълнение, конкуренция. А в екипните игри пък съвсем. Знаете как там се провалят с гръм и трясък и опитни уж участници.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 13:28 от птица

# 218

Ромката наистина интересна жена. Нейната чиния много ми хареса, много свежа. Хем някак семпла, хем с цвят. Дано се амбицира и догодина да се яви отново.

Чудесно отношение и към момъка с лучника. И се посмях, и ми стана мъчно. Но Силвена и Михалчев как скокнаха да му помагат. Браво! Най-неприятно е да гледаш как унижават някого, а те отиграха ситуацията чудесно.

# 219
Интересни участници, хубави чинии. Чакам да ги видя как ще се справят под напрежение, но гледайки промото имам чувството, че ще им дойде напрежението в повечко.
И на мен ми прави впечатление, че Токев е по-дръпнат и сериозен от останалите двама от журито. Силвена май под тази обвивка е чувствителна жена. Харесва ми.
Жената от ромски произход ме изненада приятно. Дано да послужи за пример. Евала. Simple Smile
А и ми прави впечатление, че тази година има много чужденци или завърнали се българи от чужбина заради предаването.

# 220
  • Sunshine state
Аз си признавам, че кастингите на мен са ми малко скучни и чакам с нетърпение същинската надпревара да започне.

# 221
Да, и на мен са ми леко скучни и ги гледам докато върша разни работи.

# 222
Познaвaм сaмо медийните обрaзи нa журирaщите и ги хaресвaм. Силвенa ми допaдa и я нaмирaм зa достa по подходящa от Лео (нищо против него нямaм, но Силвенa ми се вписвa достa по добре).
Имa интересни учaстници с интересни зaявки, дaно сезонa е добър и динaмичен.
Стaнa ми жaл зa учaстникa със зелникa. Милия, хем ме рaзвесели, хем ми стaнa тъжно. Отношението и реaкциятa нa журито ми хaресa. Проявенaтa човещинa, добро отношение и прaвилен подход винaги ме впечaтлявaт.
Очaквaм с нетърпение следвaщия епизод.

# 223
Залагам големи надежди на американеца, не за друго, ами много е пътувал, много е видял, много е опитвал, познава отблизо продукти и кухни, за които ние предимно само сме чували, чели или виждали по блогове и влогове. Със сигурност ще има какво да покаже.
Представи нещо типично за американските "ресторанти". Нарочно съм сложила ресторанти в кавички, защото представеното е близко повече до смесица между ресторант и бар... все едно е копирал храната от там.

Българският му е много добър, няма спор. Единственно акцентът му го издава, че не е българин.

# 224
Токев го разбирам защо се ядоса на момчето със зелника за униформата, но по тази логика и заглавието на предаването трябва да го дразни. Нито един от участниците не е шеф готвач и няма как престоят в едно такова предаване да го превърне в мастър шеф...

Общи условия

Активация на акаунт