🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 357
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За разлика от миналата година, където само хвърлях погледи на Master Chef, тази година ще си го гледам - добър подбор на участници, журито е много готино, никой не ме дразни. За разлика от Hell`s Kitchen, тук виждам готвене, творчески идеи, интелигентно състезание без панаири, или поне с такъв замисъл. Бях потресена от обръщенията на участниците в конкурентната телевизия: "смотанячка" и пр. цветущи неща в ефир. Ми... гнусно е. Да не говорим, че половината там са сакати откъм готвене.

# 226
  • Испания
Форматите, както и темите във форума, са различни.

# 227
  • София
Да, знам, и? Не мога да направя съпоставка ли?

# 228
  • Испания
5 хоби-кулинари напускат шоуто на добрия вкус след първото предизвикателство на MasterChef на 5 март, 21:00 часа, по bTV

https://masterchef.btv.bg/gallery/news/5-hobi-kulinari-napuskat- … chasa-po-btv.html

# 229
  • addicted
Аз съм с един епизод назад и в момента наваксвам снощния - смях се със сълзи на монтажа с трите жени (паелята, суровото пиле и непроизносимия сос).
Поработили са върху това, тона на предаването досега е доста шеговит, да - Силвена има голяма роля, но и целенасочено, според мен, са търсени комични моменти. На мен ми харесва, атмосферата ме разтоварва. Blush

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 08:29 от CoffeeCat

# 230
"Горски обяд" 😂😂😂

# 231
Рaдкa търси ориз "ризото", обaче не може и не може дa го нaмери. Пуст ориз "ризото" къде ли се е скрил. Имa бaсмaти, имa бисерен, aмa ризото ориз нямa. Еее, Мaстършеф бивa ли тaкa, излaгaте се, що не сте го зaредили тоз ориз.

# 232
Ох, това УАУ казано 100 пъти вече ме побърква.
Все още не знам дали ще ми допадне Силвена. За сега май ме дразни повече.

# 233
  • София
Тази Ваня не ви ли напомня за един друг участник?  Mr. Green Laughing

# 234
Тази Ваня не ви ли напомня за един друг участник?  Mr. Green Laughing
Кой.?

# 235
Много ми харесва Силвена! Идеална е за този формат.  chef

# 236
за първи път нямам пропуск Simple Smile засега много ми харесва

# 237
  • София
Евгени ми беше фаворитът. Мислех дори, че може да победи. Той ми беше харесал най-много на кастингите.

# 238
  • София
Според мен ще бутат тази хубавичката от първата група, аналогът на Севда от втората и Рори от третата

# 239
Таня е голяма паника. Тотално се обърка.
Накрая и ревна.

Общи условия

Активация на акаунт