🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Тука стана голям сериал :Д
Явно там имат и ходрогенирана и нехидрогенирана такава мазнина. Въпросът е, че им я продават директно като vegetable shortening без специално да се казва от какво растение, защото няма нужда.

# 481
  • софия
Забелязвате ли каква разлика има в реакцията на всеки ,когато едно ястие бъде наречено 'веганско', и когато бъде наречено 'постно'?
Днес си направих малък експеримент. Никой не направи физиономия и коментар на 'постен' , но на 'веган' всички се оживиха моментално....

# 482
Постен се асоциира предимно с традиционна наша кухня, а веганско с вносни продукти, които отскоро навлязоха у нас и не са чак толкова познати.

# 483
  • София-Младост
Торта Гараш може ли да се приготви за час?

# 484
Кога пък успяха за 5 минути да съберат всичките разсипани орехи 🙄🤔😉

# 485
Оффф Таня ми е неприятна. То бива маниерничане, то бива превземки. И що така криви устата.

# 486
Аууу, на Емануел десерта изглеждаше страхотно!

# 487
  • София-Младост
А блога на Лора кой е?
Не съм чела от-до темата, ако е писано вече.

# 488
  • Разпиляна във въображението
Аууу, на Емануел десерта изглеждаше страхотно!

Дано пуснат някъде рецептата. Май имам почти всички продукти.

# 489
Много се радвам за Лора. Надявам се да спечели. Харесвам я и като готвене и като поведение.

# 490
  • София
Торта Гараш може ли да се приготви за час?
Може, да, стига да се форсира изстиването на блатовете и крема.

# 491
Харесва ми как се бъзикат шефовете. Силвена обича да се занася и с двамата, особено с Токев. Той е по сериозен, докато Михалев си е зевзек. Не знам дали си е такъв и в живота, но тук е страхотен образ.

# 492
  • София-Младост
Милите, голям екшън, паника и лек хаос.

# 493
Много сложно ястие. И непривлекатено за мен. Никога не бих го поръчала в ресторанта на Токев.

# 494
Също въобще не ми хареса, нито едно нещо от тия не обичам, а външния вид също не ми е никак прилекателен.

Общи условия

Активация на акаунт