🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 215
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Майничка
Аз бих го пробвала с кеф, но в домашни условия бих "деконструирала" канелона, чак толкова пипкане ще ми убие мерака.

# 496
Шеф Токев: Получило ти се е. Малко липсва сол и вкус 😂

# 497
  • София
Стефан ме дразни на моменти. Прилича ми на зубъра на класа, искащ на всяка цена да покаже на класната, че знае всичко за отличен.

# 498
Направо пълна каша като го гледах този мастър клас, браво на участниците. Това беше толкова пипкаво, толкова мусове, пюрета, тушия, целината на рулце... Цяло постижение, че изобщо сервираха нещо.

Пък шеф Токев имал бил ръце на фея... :р

# 499
На шеф Токев чинията ми дойде много измита откъм цветове - бяло с бяло върху бяло. Че и пестото го скри... Иначе сигурно е много вкусно ястие.

# 500
  • София
Торта Гараш може ли да се приготви за час?
Не бих могла за час, само 400 г орехи докато ги смеля, то минали около  10 мин , белтъците докато ги разбия още около 7-8 мин, печенето за 4 блата е по 6-8 мин, кремовете и те са около 15- 20  мин може и повечко , намазване блат по блат и там... и накрая ганаш, който знаеш че не може да поставиш веднага от котлона. Малко ми е 1 час.

# 501
  • Бургас
И трите от стрес теста са за директна елиминация. Потресни изпълнения и процес на работа...

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 23:17 от rosi81

# 502
  • София
Не мога да повярвам Ваня как се спаси. Нейната чиния беше пълен потрес и рибата оставена с цялата кост Disappointed Как да има отпадъци като пльосна, каквото видя от масата в чинията и я поднесе? Другите поне визия имаха.

# 503
Токев: рибата, ако се вари твърде много, започва да горчи...
?!?!
Да бе, да...

# 504
Стефан и аз не го харесвам.

Прекрасни Лора и Емануел.

Тия с рибите бяха пълна излагация, изненадах се.
Тази Сияна ли е, каква е, много превзето говори, нещо не ме радва.

# 505
Емануел имам спомени,че преди години пак го гледах в някакво кулинарно предаване,но не си спомням кое.И след това започна със фитнес сериозно да се занимава,но страстта към кулинарията му е останала.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 00:43 от Bubi99

# 506
  • Испания
Фитнес инструктoрът и готвач Емануел Июджи представи свое диетично меню в уютен столичен ресторант

http://starsbooster.com/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0 … %B5%D0%BB-%D0%B8/

Скрит текст:

Рецепта за здравословна закуска от Емануел Июджи

https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/recep … nuel-ijudzhi.html

Той е фитнес шампион, той е кулинар, той е Fitness Chef!

http://www.elle.bg/sport/toi-e-fitnes-shampion-toi-e-kulinar-toi … fitness-chef.html

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 00:37 от 🍀Smileys®

# 507
  • София

2019/03/15/Master_Chef - епизод 7

# 508
  • софия
уф Емануел ми е като кукла Кен....

# 509
  • Sunshine state
Емануел не ми харесва хич на външен вид, но пък определено може да готви и си личи, че е добродушен. Дано стигне напред в МШ. Рори пак мина метър, все не дават подробно какво готви, а ми се струва, че не е особено успешно.
Определенито за Стефан, че бил като зубър за мен с пълна сила важи и за Лора - сива и скучна ми е, дори и на външен вид не ми харесва. На шеф Токев яденето хич не ми допадна нито като презентация, нито като продукти. Абсолютен буламач, сори. 🙄 От позитивна гледна точка - Силвана ме радва как ги поощрява и хвали! 👍🏻

Общи условия

Активация на акаунт