🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 211
  • 737
  •   2
Отговори
# 510
  • Somewhere in Spacetime
Не харесвам хора, които се хвалят - тук визирам Стефан. Нека действията те представят. Ще го видим на следващите задачи как ще се представи.
А коментарите за опонентите му, са като на клюкарка.
Силвана не ми допада, защото ми прилича на Божана - със самочувствие, че е над останалите. По драматични изпълнения все още не се е представила като нея, но има време. 😁
Харесвам спокойствието на Рори. Аз съм негова противоположност и такива хора ме удивляват.

# 511
Стефчо и на мен не ми допада. Не умее много, но все се изтъква, много говори.

# 512
Хм, не ми харесва, че не отделят време на всички. Красимира разбрахме, че готви еленско, но нищо не показаха от процеса ѝ, после избрана да презентира...
Стефко се черви, поти вечно се попива над котлоните. Другите по тениски, той с риза, вратовръзка и пуловер Smiley Поизхвърля се, но го играе обран, личи как подпира думи при коментарите си. Wink

И как трите дами така съсипаха рибата, направо учудващо. В желанието си да са оригинални, честно, прекаляват със сосове, мусове и пюрета, вкл. и шефовете. Все едно захранват кърмачета. Чак се зарадваха на целия печен морков на Сияна.

# 513
Снощи с рибата беше голям смях Simple Smile
И аз да бях, за един час все щях да сготвя всичко и то не лошо! Ми риба, по дяволите, за 15на минути става готова.
Не разбрах Ваня защо разполови рибата. По-добре цяла да я беше поднесла, отколкото с тези кокалаци отгоре.
Михалчев определено я побутна, но не мисля, че незаслужено ощети отпадналата девойка. Наистина много зле се представи това момиче. И като вид, и като вкус явно, и най-вече по отношение на основното изискване за спестовно готвено, беше провал. От голяма риба да извадиш и поднесеш една хапка!?

# 514
Ваня имаше първо някаква идея за филета, после Михалчев я разколеба и тя реши пълнена, накрая печена върху морска сол...Може и да е била вкусна, но всичко изглеждаше като извадено от контейнера за боклук.

# 515
Македонката като видя че ѝ се разпада рибата можеше да смени плана и да направи едни рибени кюфтенца, така щяха да ѝ останат само костите и главата.

# 516
Емануел беше участник в "Черешката на тортата".

# 517
  • София
Колкото и да е била вкусна рибата на Ваня, не мога да й простя, че нахвърля от масата, каквото имаше готово и го поднесе за оценка. Това е кулинарно предаване, трябваше да си предвиди време за оформяне на чинията. А и риба в морска сол не е особено оригинално, не казвам, че македонката незаслужено отиде на елиминация, но и Михалчев определено удари едно рамо на Ваня. Сияна до вчерашния епизод ми харесваше, но вчера и тя се поизложи. Не им беше ден и на трите.

Като цяло сезонът ми е интересен, но толкова дълги епизоди само два дни седмично не ми допада. Час и половина ме натоварва да следя - кутия, мастър клас, стрес тест... Губя им нишката по някое време. От друга страна от вторник до понеделник направо забравям участниците. Предаването за мен е най-доброто кулинарно в ефира ни и заслужава да е разделено на по-къси епизоди, но поне три дни седмично.

# 518
Колкото и да е била вкусна рибата на Ваня, не мога да й простя, че нахвърля от масата, каквото имаше готово и го поднесе за оценка. Това е кулинарно предаване, трябваше да си предвиди време за оформяне на чинията. А и риба в морска сол не е особено оригинално, не казвам, че македонката незаслужено отиде на елиминация, но и Михалчев определено удари едно рамо на Ваня. Сияна до вчерашния епизод ми харесваше, но вчера и тя се поизложи. Не им беше ден и на трите.

Като цяло сезонът ми е интересен, но толкова дълги епизоди само два дни седмично не ми допада. Час и половина ме натоварва да следя - кутия, мастър клас, стрес тест... Губя им нишката по някое време. От друга страна от вторник до понеделник направо забравям участниците. Предаването за мен е най-доброто кулинарно в ефира ни и заслужава да е разделено на по-къси епизоди, но поне три дни седмично.

Абсолютно съм съгласна с написаното.
Да добавя и аз, че "манджата" на шеф Токев ме изуми и определено не е моето ядене. Радвам се, че хората не се предадоха и все пак сглобиха нещо в чиниите.
А аз ако бях в журито и трите грации щяха да си заминат... Не че съм зла, харесват ми почти всички участници, с изключение на Таня, Даниела и вечния натегач Стефан

# 519
Таня не е ли участвала и друг път? Много позната физиономия?
Мен пък Красимира вчера ме позразни. Жената от Германия. Много елементарно заядливи реплики към Радка. Дори да предположим, че ги принуждават по сценарий да се дракат, при нея изглеждаше прекалено истинско.

# 520
  • addicted
Хареса ми снощи, напрежението се покачва и характерчетата вече личат по-отчетливо.
Шапка свалям на Емануел - много точно изкоментира особеностите на всички, които подбра за битката за имунитет.
Стефан е леко въздух под налягане, предимно поза, а уменията под въпрос.
Рори е импровизатор и не може да следва твърдо рецепта и въпреки че ми е забавен, в него има някаква неприятна немарливост.
Добрин е такава паника - "Ох, рендето не ми ги реже равни, КАКВО ЩЕ ПРАВИМ, ХОРА!" Joy

# 521
  • Sunshine state
Аз не приех репликите на Красимира към Радка за заядливи, а по-скоро за закачливи. Само се чудя кой от кого е видял с това еленско, някак не ми се вярва чак такова съвпадение. Моето мнение е, че Радка е видяла от Краси. Не я харесвам нещо Радка, а  в началото ми беше симпатична. Доста простовата се оказа, да не кажа и направо проста ми идва. Не знам дали има нещо ромско, ама определено ми лъха на такова.

# 522
  • Испания
"Това, да си пляскаш сам, свързано ли е с да си говориш сам?" /Михалчев/

Катерина пред журито слага една изкуствена усмивка, но почти през цялото време гледа така:

Силвена трябва да я наемат за "разяждане на деца". Така вкусно опитва!

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 13:02 от 🍀Smileys®

# 523
  • София
Снощи с рибата беше голям смях Simple Smile
И аз да бях, за един час все щях да сготвя всичко и то не лошо!
Само че те имаха половин час.  Peace

Ястието на Ваня изглеждаше като нещо, ядено веднъж... Даваха как някоя от дамите реже картофите с кората, а впоследствие не видях в чинията на никоя подобно нещо.  Rolling Eyes

# 524
  • Somewhere in Spacetime
В началото, още на кастинга, когато представиха Радка, първата ми мисъл беше, че е ромка и много простовата жена. Помислих си, че е баничарка в чужбина. Синът ѝ има много видими белези за човек от ромски произход. 
Няма лошо, ако е такава, нека всеки има равен шанс, но простотията ми идва малко в повече за ТВ предаване.
Освен това на моменти се чудя как минава. Например, когато готвеше ризото - два пъти взе грешния вид ориз и накрая реши да е киноа. Ще видим, може и да ме изненада с готварските си умения.

Общи условия

Активация на акаунт