🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Кухня за кучета в MasterChef България

Предизвикателство с говеждо ще лиши един от престилката и шанса за титлата

Тази вечер от 21:00 часа по bTV хоби-готвачите в MasterChef ще готвят за кучета и техните стопани. Ветеринарят от третия сезон на шоуто на добрия вкус – д-р Шанков - ще им даде безценни съвети за диетата на домашните любимци. Дали хоби-готвачите ще се досетят как животните могат да усвоят трудно смилаемите за тях въглехидрати и на кого ще дадат победата четириногите – ще стане ясно от 21:00 часа в MasterChef по bTV.

https://masterchef.btv.bg/article/news/kuhnja-za-kucheta-v-maste … ef-balgarija.html

# 526
Добре де.... Аз много обичам кучетата и въобще животните. Но Мастър шеф не е ли за готвене за хора все пак. Би било много тъпо да отпадне който и да е заради храна за кучета! Не ми се вижда логично просто.

# 527
Здравейте и от мен! И аз съм фен на предаването и ще се радвам да обсъждаме епизодите.
Това с готвенето за кучета ми изглежда леко нелепо, но да видим как ще се получи.

И на мен ми харесват шефовете, особено когато си правят шегички.

Михалчев със сигурност удари едно рамо на Ваня, но Катерина е трагична за пореден път.

Иначе моите фаворити са Красимира, Лора и Емануил. Най-неприятни са ми Катерина, Таня и донякъде Стефан. Огнян, Олег и Радка също не са ми особено приятни.

# 528
Много ми е любопитно кучетата как ще гласуват и оценяват дали ястието на червения, или на синия отбор е по-вкусно.  Laughing

# 529
Малко се разочаровах от представянето на днешният епизод,
обичам животните, но предпочитам рецепти за хора..

# 530
  • Испания
Много ми е любопитно кучетата как ще гласуват и оценяват дали ястието на червения, или на синия отбор е по-вкусно.  Laughing

Вероятно по количеството изядена храна.

Ще ми бъде интересно. Хубаво е, че разнообразяват задачите.

# 531
  • София
Ще се готви за кучетата и техните стопани, които по всяка вероятност са хора. Следователно ще гласуват хората, а не кучетата.

За Стефан не разбирам какво не му харесвате. Готви си и бързо усвоява новото. Просто сценаристите го скарат да говори неща, които не е нужно да казва.

# 532
Определено Михалчев удари рамо на Ваня, но според мен се дължеше на факта, че много се ядоса на малкото останала риба в чинията на Катерина. Бая се вкисна и по-скоро искаше тя да е с най-малко точки.
При кучетата и аз се надявам стопаните да оценяват, защото кучетата надали ще са особено обективни, те ще си изплюскат всичко.

# 533
  • Somewhere in Spacetime
GrinОх, ако кучетата са като моята котка капризни, може и да не успеят да минат успешно.

# 534
GrinОх, ако кучетата са като моята котка капризни, може и да не успеят да минат успешно.
И като мойто куче, трудно ще минат... като не му харесва направо обръща купичката, а да не говоря, че си е мярка за качество за шунка, наденица, луканка и пр.

# 535
  • Sunshine state
Разбирам за стопаните да готвят, ама за кучетата си е чиста гавра. 🙄

# 536
Според мен Михалчев удари рамо на Ваня, защото видя че зругите двама оцениха незаслужено високо Катерина, а Ваня я порязаха пак незаслужено на фона на другите две.
И на мен това с готвенето да кучетата ми е супер тъпо...

# 537
  • Пловдив
И за мен е странно това с кучетата, но ще видим реално какво са направили.

# 538
Определено Михалчев удари рамо на Ваня, но според мен се дължеше на факта, че много се ядоса на малкото останала риба в чинията на Катерина. Бая се вкисна и по-скоро искаше тя да е с най-малко точки.
При кучетата и аз се надявам стопаните да оценяват, защото кучетата надали ще са особено обективни, те ще си изплюскат всичко.
Абсолютно, направо беше много ядосан на Катерина, въпреки че го изрази любезно и затова поощри Ваня.

# 539
Вече е прекалено! Цяла сутрин гледам по Нова за една котка репортажи, сега ще готвят да кучета!

Общи условия

Активация на акаунт