🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Mediterraneo
Няма нужда чак и на масата да е седнало едното! И аз имам куче, ама... Не ми харесва идеята им изобщо! ММ се отказа да гледа целия епизод заради готвенето за кучето.

# 541
  • Пловдив
Изобщо не може да се направи сравнение между репортажа за котката и кучетата по масите. На уродите, които измъчват животни, трябва да бъдат прилагани същите методи за тормоз. А това в "МастърШеф" си е до голяма степен лиготия.

# 542
  • София
Стефан е шутът за сценаристите този сезон...

# 543
  • Somewhere in Spacetime
Чела съм, че има ресторанти за кучета и ресторанти за собственици и кучета, където да хапват. Явно от там са взели идеята.

# 544
Само го слушам с едно ухо. Прекалиха с лигавщините.
А колко храна съсипаха днес, не е истина. Пфууу

# 545
Защо. За сега се справя много добре.

# 546
  • Испания
Чела съм, че има ресторанти за кучета и ресторанти за собственици и кучета, където да хапват. Явно от там са взели идеята.

Разбира се, че има. Не разбирам толкова възмущение тук.

Отвориха ресторант за кучета

https://nova.bg/news/view/2015/03/02/103396/%D0%BE%D1%82%D0%B2%D … D0%B5%D1%82%D0%B0

# 547
  • София
Защо. За сега се справя много добре.
Цялостното поведение и думите, които ги карат да казва будят тази асоциация у мен. Воят като куче при победата на отбора му ми дойде too much.

# 548
Катерина определено ме дразни с оправданието си че не яде месо. Това е я оправдава.

# 549
Катерина определено ме дразни с оправданието си че не яде месо. Това е я оправдава.
Абсолютно ... особено като добави ... за нашето семейство е medium Sad

# 550
  • Пловдив
Дразни ме тая Катерина ли каква е как все философства.

# 551
Дразни много Катерина... В отборната битка повече бях за сините.

# 552
  • Испания
Ами, Катерино, веганите да си стоят вкъщи!

# 553
Тая Катерина какво си е мислила че ще готви в МШ-само вегански кухня за нейно удобство. Постоянно мрънка и изтъква - веганите това, веганите онова. Айде да си ходи и да си рупа тревите в къщи

# 554
  • Испания
Подлъгаха се, че онова ревящо недоразумение спечели формата. Ама вече станахме първата държава, в която веган е спечелил формата, така че кандидатите да проявят творческо мислене.

Общи условия

Активация на акаунт