🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 382
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания
Познаваш го истински, като приятел и знаеш как мисли, какво го движи, какво му е приоритет в живота?
Който го познава добре, знае за какво говоря. Който не го познава, няма смисъл да чака да му развявам кирливите ризи по форумите, не бих си го позволила.

Абсолютно.

# 181
Много приятели имал Токев в тази тема, близки при това.

# 182
  • София
Много приятели имал Токев в тази тема, близки при това.

Явно, така се оказва. Ама няма да му развяват кирливите ризи, за да не спрем да го харесваме. Замислям се какви ли приятели са му тогава...

Колко пъти седмично ще дават предаването?

# 183
  • Испания

Колко пъти седмично ще дават предаването?

В понеделник и вторник.

# 184
Една Нина се изложи в Черешката, все едно в самия Мастър шеф не е имало излагации... Колко "царе" и "царици" са се излагали точно там където уж им е силата Simple Smile още помня една кралица на яйцата дето не успя да си направи майонезата или нещо такова... И предаването дето се мъчиха да правят поширани яйца... И яйца на очи... Изобщо все висша кулинария Joy
Изобщо не мога да разбера защо в тази тема се говори основно за Хелс китчън и Ангелов... Като отворя да чета се обърквам за кое предаване е темата...
А относно Токев, то си му личи че е тежък характер, не е нужно да си му от близкото обкръжение за да се сетиш...

# 185
Тъкмо спряха да пишат за ХК и ти пак повдигна темата. Joy

# 186
Помня, че Reina още преди няколко години спомена, че го познава и че е приятел на мъжа й та, не си измисля жената....

# 187
Михалчев не мога да го търпя след изцепката му от преди една-две години, когато прецака децата да го чакат да готвят с него, а той се фръцна като тъпа кифла

Скрит текст:
В Свищов. Трябваше да готви с децата от местния техникум на празник на града. Пристигна в града, не му хареса как са го посрещнали и се фръцна, и си тръгна. После във фейса приказваше небивалици. Жалък ми стана тогава.

Помня я тази драма, ама нещо Михалчев написа у фейса, че дори не е знаел, че ще ходи или нещо подобно. Абе с други думи и аз бях на мястото/точно, когато багатурите бяха там/ ама се оказало, че общината си измислила това с идването на Михалчев, според него де.

# 188
Имаше една мома миналата година, която три пъти не можа да направи крем-карамел. Голяма мъка беше за гледане. Шашна и жури, и публика с едни тиквички с ориз.

# 189
# 190
Така се изложи с този крем - карамел.

# 191
Нали само два епизода са минали, да не съм изтървала нещо?

# 192
  • Испания
Нали само два епизода са минали, да не съм изтървала нещо?

Да. Само два.

# 193
Не видях дали сте писали , но повторението на епизодите от седмицата е събота от 17:00 по БТВ Лейди . В момента пак ги гледам .

А ХК се коментираше , заради първата анкета  в темата .

# 194
Доволна съм от началото на сезона. Има интересни и приятни участници. От тези които пуснаха напред ми се видя странно за тази с бекона в десерта. Било смелост и т.н, на мен ми се видя глуповато, без особена идея освен да е "скандално", както би казала Божана Simple Smile
Гласувах за Силвена в анкетата. Честно казано нагласата ми беше, че ще ме дразни, но тя ме опроверга напълно. Страшно ми допада - от това как разчупва атмосферата с другите двама от журито, до това как опитва храната - първо помирисва, разчупва, оглежда. Харесва ми също как си аргументира оценките и как не се скъпи на похвали, когато е много доволна.
16 годишния ме разплака, прекрасно дете! За съжаление не го виждам много напред, но евала за всичко, което е постигнал!

Общи условия

Активация на акаунт