🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 342
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Таня е голяма паника. Тотално се обърка.
Накрая и ревна.
Лигла. Трябваше да си ходи тя.

# 241
  • Пловдив
Таня е голяма паника. Тотално се обърка.
Накрая и ревна.
Няма да се справи, много е важно самообладанието, не е за нея това състезание. Иначе, жалко за момчето.

# 242
  • София
Жалко за хлапето, повечето ястия изглеждаха потресаващо, но при стрес толкова. И аз не мога да измисля нищо, като изключа.

# 243
  • Варна
Жалко за малкия симпатяга! Истерията правилно я изпратиха вкъщи. Лора много ми харесва.

# 244
Жалко за малкия симпатяга! Истерията правилно я изпратиха вкъщи. Лора много ми харесва.
Истерията, ако имаш предвид Таня, остана.  Не я виждам как ще се справи обаче, ако на всяко готвене истерясва
Теодор за мое съжаление си тръгна, но все пак е на16. Надявам се да го видим в друг сезон.

# 245
  • Варна
😁Така се зарадвах, че я махнаха, че съм пропуснала "връщането" и. Няма психика за това предаване. Не я виждам да продължи, че и ще пречи на другите.

# 246
Записвам се и аз Simple Smile
Гледах всички епизоди до сега и много ми допада атмосферата.
Силвена ми е симпатична Simple Smile
Петър Михалчев е станал по-благ! Много се забавлявам как все си хапва Simple Smile
Токев също ми допада, особено като пусне някоя усмивка 🤪
От участниците има доста интересни и си мисля, че ще е хубав сезон 🍀

# 247
И aз съжaлявaм, че млaдежa си тръгнa. Според мен имaше хляб в него. A и беше внимaтелен и отзивчив, кaк успокоявaше момичето дето се пaникьосa и и предложи помощ. Много беше слaдък. Дaно не зaгуби интерес към готвенето и пaк се яви нa кaстинг. Хaресa ми товa момче.

Брех, този сезон нaистинa се очертaвa интригувaщ. Последно интересa ми към предaвaнето беше зaпочнaл знaчително дa спaдa. Сегa обaче успяхa дa събудят любопитството ми и гледaм епизодите с желaние. Доволнa съм, дaно тaкa дa продължи и дa стaвa все по интересно.

# 248
Момчето с неговите 16 години има ли право да участва в това състезание? Според мен - не, затова го и махнаха. Не, че и той се справи добре в днешното готвене, но и други като него неуспешни имаше, а минаха напред.
Истеричното момиче бързо ще отпадне, според мен. Не можа да се вземе в ръце, вероятно и занапред ще е така.
Силвена ми хареса как подкрепяше участниците и в крачка даваше не само преценка за представеното, но и съвсем практични малки, но важни съвети.
Тази година май ще имаме много добри участници, което ме радва, миналата бяха доста постни като цяло.

# 249
  • София
И на мен началните епизоди не са ми много интересни, но докато хвърлях едно око днес, видях позната физиономия - македонката Катерина, състудентка ми е Simple Smile ; за 15 години почти не е мръднала, много й се зарадвах. Приятен човек беше, дано и в това отношение си е същата и да имам възможност да я гледам и занапред.

# 250
  • София
Епизод 5.3.2019  ДИРЕКТЕН ЛИНК

# 251
  • Испания
Участници:

# 252
  • Florida
Mari_Mar, много благодаря за линковете!Приятно ме изненада Силвена,най-накрая и жена в журито. Изглежда много освободена пред камерата, личи се че има опит..Токев ме дразни в този сезон, много статичен и някак си вдървен

# 253
Че той винаги си е бил такъв - сдържан и дървен Simple Smile
Не мога да разбера новата шефка по сценарий ли му навлиза в пространството и прерогативите или просто си е такава импулсивна и нахалничка и обича да се бута все напред.

От момичетата участнички Кристина много ми харесва. Смесването на расите дава страхотни резултати, нищо, че някои го заклеймяват  Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 12:43 от птица

# 254
Евгени ми беше фаворитът. Мислех дори, че може да победи. Той ми беше харесал най-много на кастингите.
И на мен. То нали винаги има епизод в който връщат някой отпаднал, има надежда.

Общи условия

Активация на акаунт