🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 339
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
И на мен. То нали винаги има епизод в който връщат някой отпаднал, има надежда.
Връщат хора, които са отпаднали на доста по-късен етап, не още в първото изпитание.

# 256
  • София
Връщат хора, които са били участници, той не успя да стане. Отпадна преди да получи престилка с името си. Не знам, мен и вчерашното му ястие не ми изглеждаше зле, дори вкусно, а и особено на фона на онази Радка с ризотото, мисля, че определено тя трябваше да си отиде, а не той.

# 257
Раничко му е на Теди за Мастър шеф. Само дано продължи да се интересува и да се развива. Страхотно хлапе, определено с талант и готвенето му доставя удоволствие. Нека учи, нека тренира и след 3-4 години да опита отново, ако все още кулинарията му е страст.
Обаче Таня? Ориз със сом?  май-май мина защото беше в последната група.

# 258
  • Mediterraneo
Ако има някого, когато тотално не харесвам от кастингите още, това е Таня! Толкова е превзета, че сигурно сама не се трае! Не знам защо я пуснаха напред, сега ще има цял сезон да й търпим сълзите и превземките!

# 259
.... сега ще има цял сезон да й търпим сълзите и превземките!
Да, ама както видяхме сълзите и превземките врати отварят и до финал извеждат дори.
Та в тоя ред на мисли, хич няма да се учудя, ако добута до финала. Ей тъй лекинко, с ред сълзи, ред сополи и яяя Таня наредена сред финалистите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 260
Много ми хареса началото на сезона , Силвена ми допада много .
Симпатизирам на повечето участници и ме хвана яд , че момчето отпадна на толкова ранен етап. Сияна не ми допада , напомня ми на тази с авокадото от преишния сезон.

# 261
  • София-Младост
Браво на вас, аз още едно име не съм запомнила, явно трябва по два пъти да гледам Simple Smile
Младежа можеше да се позадържи, но наистина количеството песто беше...уау

# 262
  • Испания
Осигуриха ни една нова Севда. Дано да е за кратко!

# 263
  • Пловдив
Ааа, Танчето може и доста да се задържи, ако повечето време си виси на балкона.
Ей това няма ли да го променят. Миналия сезон бая си висяха някои.

# 264
Познах за момчето, за жалост. Относно другите учасници нямам все още изявени симпании към никого, но пък дразнещи ме имам. Таня и жената от Австрия ме дразнят, както и Сияна, но в нея не мога да преценя какво точно. Интересно ми е предприемачът винаги ли ще готви с костюм. Thinking

# 265
  • София
Младото момче е симпатяга, хареса ми как окуажаваше Таня, но е далеч от нивото за такова предаване. Не само пестото беше много, гуакамолето според мен изобщо не беше такова. Имада учи много, дано не се откаже, изглежда интелигентно и възпитано дете.

Таня не мога да я сравня със Севда. Последната имаше идеи, докато Таня нещо... и тази паника... За сега само Огнян ме впечатли. Имаше много издънки според мен последния път.

Журито продължава да ме кефи - тримата са толкова различни и същевремено толкова готини.

# 266
  • Sunshine state
По колко пъти седмично го дават? Много спорадично нещо.. Не мога да кажа за никого от участниците нищо, все още, понеже така и не мога да ги опозная с тия нередовни предавания. 🤣 Американецът ще го следя изкъсо, че те не са големи кулинари. 😃

# 267
  • Испания
По колко пъти седмично го дават?

Два пъти. В понеделник и вторник.

# 268
Записвам се и аз. Хич не ги помня какво готвиха, но Емануел, Кристина, Рори, Николай и Добрин са ми толкова хубави, че ще ги гледам, докато са там, каквото и да готвят GrinningVery Happy:D A  Олег ми направи впечатление с някакви нетрадиционни комбинации и също ми се иска да остане повечко.

# 269
Все си мисля, че момчето можеха да го пуснат така да се каже "поощрително"... От друга страна се вижда, че той е доста млад и съответно няма необходимия опит и знания. Но желанието, което демонстрираше можеше да бъде поощрено, поне на фона на истерията на Таня. От друга страна, това предаване не е благотворително. Ама ми се искаше това момче да получи подкрепа де.
А иначе, засега, журито ме кефи много.

Общи условия

Активация на акаунт