🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Много добър избор е Силвана Роу. Отначало ми се струваше, че ще е много строга и скована, а тя се оаза точно обратното. Като цяло (поне досега) според мен журито показва пвече хумор и закачки от друг път. Много е приятна и положителна обстановката. Засега и участниците ми харесват. Чакам с нетърпение първото голямо готвене.

# 286
  • София
Довечера ще импровизират на тема българска национална кухня.

# 287
  • Испания
MasterChef България

🍞🍯Днес Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат хоби-кулинарите по стара българска традиция – с хляб, сол и мед. Първото предизвикателство е българска кухня! Виж дали ще се представят достойно в #MasterChefBG тази вечер от 21:00 по bTV 😋🎯

🍽 "Аз съм много педантичен. Просто съм перфекционист. За мен една чиния трябва да е блестяща. Сложно е, не знам как да се изразя. Много съм стриктен в работата си, дори вкъщи съм такъв – гладя си дори чорапите и си ги подреждам - като в аптека е всичко. Обичам да ми е подредено, да ми е направено, и по същия начин съм и в работата." 🍱
Дали някой ще успее да впечатли Chef Михалчев тази вечер? 📺 Ще разберем в 21:00 по bTV Wink

# 288
Супер ,  много добре зяпочвя този сезон-и жури, и участници. 

# 289
Чакам с нетърпение....

# 290
Не разбирам защо Таня не е на елиминация...

# 291
Веган торта Simple Smile Много съм доволна, шеф Роу ще ми стане любимка. Дано скоро някъде направят веган мастър шеф Simple Smile)

# 292
Не разбирам защо Таня не е на елиминация...
Ами в интерес на истината имаше по зле от нея и те са на елиминация.
Българската кухня не беше лесна задача за повечето. Мислех, че Рори ще се провали с гръм и трясък, но той се справи.

# 293
На мен не ми хареса как изглежда тортата. А съм сигурна, че и на вкус няма да ми допадне.

Но пък чушките с трите вида сос бих ги омела веднага 😂

# 294
Всички ми харесват засега, а по принцип съм хейтър. 😅
Само Таня мн пренавита ми идва.
Роу е страхотна. Ама 2ри път е с нещо като анцуг?
Даже като каже "уааау" пак ме кефи.

Лора е мн красива.
Харесвам мн нея, Рори, Емануел, полицайката и други.

# 295
Имам чувството, че Стефчо харесва Лора.
А и ме кефи как Силвена прави опити да юрка шефчетата. Ама, Токев не поддава, железен.

# 296
Таня ми е ужасно неприятна, абсолютна лигла....

# 297
  • София
Може ли някой ако е записал рецептата на Роу за веган тортата да я пусне тук.
Благодаря Ви

# 298
Дано Крастина се спаси , много ми е симпатична.

# 299
Всичко 6 - веган, ок.. Но силно съмнителни са ми тези растителни масла, т. е. маргарин?🙄

Общи условия

Активация на акаунт