Мами в арабски страни-6

• 21 124
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • O.A.E./ Пазарджик
отварят се.добре си се забвляват малките душици. да са ти живи и здрави!
поздрави на леля ти!  bouquet

сноуфлейк, направи му рождения ден да е щастлив той. и с 2-3 деца пак е весело. те много от обстановка не се интересуват сега. важно е да е весело.
кога е точно?

Ноя, потроши се от пътуване скъпа! Hug да поздравиш елип от нас!

# 106
да, отвориха се! много са готини сладурите, как ще им се радва тати, а? то не остана до четвъртък... Миленка, дано минат бързо дните до тогава!! поздрави   bouquet
Миме, писах ти на лични.  Hug

# 107
Ето и наши малко по нови снимчици!
Моето съкровище ситръгва с четвъртък и аз много се натъжавам!
Като знам каква съм ревла! #2gunfire
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … 793&ran=21850

# 108
  • у нас
Здравейте милички Hug
Не съм влизала от няколко дена,но тези дни се опитвам да сложа всичко в ред,преди да тръгна за болницата.Имах доста задачки,които отметнах и вече съм по-спокойна.Даже и чантата ми за болницата си стегнах,че положението с контракциите става все по-сериозно Sick.Утре пак съм на ехограф за последно надявам се и направо да се уговоря с доктора при следващото ни виждане да ми слага една система и да приключвам вече.Надявам се това да стане около 24-07,само да не ни изненада по-рано Sick.
Всички сте качили много хубави снимчици.Браво на вас.Сладурите растат ли растат.Пу,пу,пу,да са ви живи и здрави и те и татковците им.
Ами за сега това от мен.Утре ще ви се изповядам след прегледа.Предчувствам,че доктора ще каже,че бебто се е смъкнало доста.Като се размърда и имам усещането,че ще се подаде отдолу #Crazy #Crazy.Толкова осезаемо го чувствам,все едно съм на гинекологичен преглед.Много неприятно и това всичко е от разкритието,което кой знае вече колко ли е ooooh!.Ох извинете,че ви надувам главите,но нещо ми е притеснено Sad.Лека нощ ви пожелавам,целувки на сладурите и до утре.

# 109
Лорекса , мило неостана вече дай го по спокойно всичко ще е о.к.!
Ако устискаш до 24 ще е лъвче като мен.
Лека нощ .

# 110
mln. много са хубави снимките и дечицата, а и на KremiСамито е станал вече глямо момченце и много прилича на тати  bouquet

Lorexa, стискам ти палци.Дано всичко е ОК! Моето момченце също е Лъв.Родено е на 25.07.

Как сте днес? Май всички по разходки, а само аз си отвисявам в офиса и се опитвам да работя  #Cussing out
Къде ще почивате това лято? Аз се чудя между планина и море и ми е трудно да взема решение  #Crazy newsm78, а май на мен се чака за организацията...
Чао и се разсънвайте! Laughing

# 111
Аз лично предпочитам почивка на планина през лятото,но ние ще сме във ваканция чак през зимата и ще я караме в БГ ,по план от миналата година когато неможахме да караме ваканция щото бях бремена и не можех да пътувам.
Пък за спане аз отдавна неспя станала съм в 8 щото имах да гладя работните дрехи на съпруга .И днес ще е голяма жега тук и след малко ще затварям прозорците че слънцето почти ни напече.
Лек ден .

# 112
  • по пътеката
креми лек път на мъжа ти за утре!
другите из4езнаха тотално! днес е денят на независимостта на алжир! и защо ли го знам -отиваме в консулството за виза и там ни го казаха, не работят днес, а в4ера сливи  имаха да му кажат на мъжа ми да не идваме днес!ама се разходих до един древен град, ел кеф и видях казбата, най-високия град в тунис мисля, 4е е,и е нагоре-надолу,а ко живея там по тези баири, няма нужда от фитнес!
много горещ ден днес пак, та сме се покрили на хладно и имаме едно нови4ко при линда, прибира си игра4ките сама, преди да по4н 4истенето! кеф! с големите какво ходене по игра4ки и бодене беше, докато им надвия ината!

# 113
  • O.A.E./ Пазарджик
аз съм тук, но от 2 дена само чета Mr. Green
Лорекса, дано всичко е наред при теб.
Креми, няма да бъркам в раната. дано скоро пак да сте заедно.
аз тия дни съм се отдала на разкрасяване Grinning
утре почвам и антицелулитни масажи.
хубаво е като мога да оставя малкия на някой поне за час.
почнах и да карам. брат ми търпеливо ме трае, но вече съм добре. Бутти като дойде обича аз да го разкарвам, той да си дзяпа Laughing
сноуфлейк, айде пак на Велинград. може и ние да скокнем до там.
лек ден утре и  Hug на малките сладурковци.

# 114
Ееее нееее писах писах и се изтри

Добро утро отново
Ние сме на крак от 5.45.Наспани  и готови за игра,а на мен ми се спи 2 не виждам.$акат татко си сигурно затова.Ние сме пълна къща и е голяма веселба.Леля ми е тук с една братов4една на маика.В неделя идва братов4ед ми със семеиството си и приятели от канада.Дима обградена от внимание е станала голямо лигавенце,но татко и ще я стегне като доиде Mr. Green Вси4ки 4акат каква ще и е реакцията като го види.Само да не вземе да побегне 4е лошо Mr. Green

Миме а така сега ни се е паднало.Ще видиш какъв ефект има.А и ти си на дията което е ище един плюс за теб.
Аз наплягам на мазилата сега.Поръ4ах си 2 крема на кларинс на мубарак,но за стягане 4е целулите го преборих(по4ти)
Марси и тук е много топло.Нямате ли женски центрове там,да заведеш линди4ка да поплува малко,а и ти да разпуснеш с някоя процедура или масаж

Аз ще ги заведа на плаж,4е времето ще е много топло днес
Лека ден и пишете еи

# 115
Добро утро и от мен!  bouquet
Искам да благодаря на Elip за страхотното гостоприемство,толкова се радвам,че се запознахме. Hug HugМалката Рая е разкошно момиченце и как говори само на английски,голяма красавица е ,пу-пу. Heart Eyes
Миме,наистина се потрошихме от ходене,4 часа със самолет общо в двете посоки за един ден.Прибрахме се за мача,но аз станах чак в 9:30 тази сутрин.Обаче си струваше да се видим с Ели.  bouquet

# 116
Миличка, удоволствието беше изцяло наше. Само как плака Рая като си тръгнахте. Трябваше да я заведа до мини-маркета и да й купя нещо за да мога да я утеша. И после вечерта я слушах как обясняваше на баща си за едно бебе - как he is a good boy  Joy. Направо паднах от смях. За нас сега всичко което ни харесва е good boy. Така че Ноя, ако Дилън не е запазен вече, да знаеш, че ние се кандидатираме от сега  Party. А другия път като имате път насам дано да е за по-дълго, че да обиколим повече места.

# 117
Ели,свободно му беше сърцето до вчера LaughingТака де,най-важно е сватовете да се харесат,а младите като искат да се вземат. Hug HugЖивот и здраве,трябва да намерим начин да се виждаме по-често,което ме навежда на мисълта,не може ли да си спретнем една срещичка на мамите от арабските страни,някъде из арабско,я помислете добре. Heart Eyes

# 118
Аз немога да ви срешна на арабска територия!!!
Затова ви предлагам по едно сетрешно кафе kaffeetrmker_2 и парче торта newsm38.
Добро утро и спорен ден на всички .
 newsm51и по една купа с  Popcorn за по големите дечковци ,а за по малките по един Misc Baby Bottle от мен.

# 119
Здравейте!

Даниелка, ти кога спиш? Виждам те тук по всяко време на денонощието, а и 2 деца гледаш ,едното, от които бебе и то сама  ooooh! Браво Възхищавам ти се  bouquet
Мерси за кафенцето и закуската! И от мен приятен и ползотворен ден!
И...да си кажа.Родителите на мъжа ми решиха за ни изпращат колет . Ние ги помолихме да изпратят детски книжки с картинки на арабски, защото малкия много обича книжки.И какво, мислите изпратиха - 2 учебника , без нито една картинка. Не знам, дали мислят, че едно 2 годишно дете се интересува от езици на академично ниво ? #Crazy newsm78. То на мен би ми било трудно сигурно...а от друга страна свекъра се обижда, че малкия не говори с него.Дайте идея, откъде мога да поръчам някякви детски книжки на арабски или нещо друго полезно и занимателно за малко човече?
А...вие ще си организирате срещи по арабско, а ние от подфорума -Бащи от арабските страни, какво да правим,а?  Shocked
 Heart Eyes от мен !

Общи условия

Активация на акаунт