Мами в арабски страни-6

• 21 126
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Добро ви утро и от мен

Аз съм на седмото небе.Ве4е семеиството е пълно.Къщата е пълна и сърцето на татко цъщо.
Малката като видя баща си първо не искаше да отиде при него,4е много хора ни 4акаха и всеки се развика"баба","баба" и тя горката се шашна.Но сега е за гъза му залепена.ГОвори му на Бг език,но разбира и арабския,а аз си мислех 4е го е забравила.Толкова много да говори и все нови и нови думи4ки.Само сега неможем да я нау4им да му вика баба а не БАРАК. Mr. Green Ха ха като някои набор4ета са Барак и Дима Laughing
А малкия половин 4ас дава на заето като го видя.Не искаше да ходи при него.Гледа го гледа го и накрая явно се сети кои е Grinning
Сега отидоха за раци с баща си и с брат ми.
Лек ден и целувки

За срещата съм за само кажете къде и кога Peace

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 10:16 от mln

# 121
Миленка, честито за татито!!!! Толкова много се радвам за вас!!!
Лек ден на всички! бързам за консултация.
 newsm51 newsm51 newsm51

# 122
Милена,много се радвам за теб и цялото ви семейство!
Нашето излизане се провали щото навън гърми и неискам да рискувам да ни намокри ако излезнеме.
snowflake
На времето мъж ми имаше приятел който е също от Мароко и пред Джамията в София продаваше разни щуротийки ако все още е там можете да питате него да ви намери спомням си че учеше дъщеря си по една книжка на Арабски нещо от рода на буквар илюстрирано .
Ами аз спа малко някъде около 3-4 часа , но ако се чувствам изморена спя и по повече през времето в което спят децата ми .

# 123
добро утро на всички!!
Миленка, алхамделлах ал салама на вашия татко!! най-после дойде! радвам се за вас много!! целувки на малките!!  Hug  newsm51
а пък за срещата, ако може и аз да се включа...   bouquet

# 124

mln,много се радвам,че сте пак заедно с Мубарак. Hug HugКакви са му първите впечатления,направо е за завиждане този човек с такава зестра и семейство. Heart Eyes
vessy 78,стискаме палци за консултацията,вчера ми изпаднаха от някъде една дузина снимки от видеозони на децата,стана ми много мило.
daniela,ама колко му е да дойдем до Италия,влюбена съм в тази страна и хубавото манджаре.
lubsmm,срещата е за всички,само да не вземете да я организирате по квоти на местоживеене. Joy

# 125
Ми няма лошо ако имате път насам заповядайте !
А яденето им наистина е хубаво само да не се прекалява че се трупат бая килца от пица , паста и лазания .

# 126
Миленка, честито и от мен. Много се радвам, че сте отново с тати. Предполагам децата са на седмото небе сега.
За срещата и аз съм ЗА и с двете ръце, но ме изчакайте малко, че бебо не му се излиза нещо, а не ме пускат в самолета бременна  Twisted Evil. А за мястото нямам претенции. Сега като ще ми се размине ваканцията до БГ съм съгласна да отида навсякъде, особено до Дубайско  Laughing.

Ми няма лошо ако имате път насам заповядайте !
А яденето им наистина е хубаво само да не се прекалява че се трупат бая килца от пица , паста и лазания .
Дани, от тази бременност съм качила толкова много, че 3-4-5 кг в повече от вкусна лазаня няма да ми направят и впечатление даже.

# 127
  • O.A.E./ Пазарджик
Йоанче, пак за манджички си мислиш Mr. Green как е диетката? изневеряваш ми гледам, но на елип ще те дам, добро е момичето hahaha

сноуфлаке, ще кажа на мъжа ми да донесе детски книжки на арабски като идва и ще ти ги дадем като се видим.

Милена го дочака и тя мъжо  bouquet до кога ще стоите?

Кремито милата сигурно си поревава сега Hug

Люба, още нямам инфо за чартърите Embarassed

малкия проговори на български Joy вика няма и не. като му свърши яденето си изтръсква ръцете и вика нямаааааа. а не-то му  е едно меко нье Laughing
само върви по баба си и се щуросват.

лек ден от нас!

# 128
Миме, не се притеснявай. аз проверих телефоните в сайта и моя се обади в офиса им в Шаржа. има чартъри от 14.07 всеки петък - до Варна. мерси още веднъж!! поздрави!!

# 129
Йоанче, пак за манджички си мислиш Mr. Green как е диетката? изневеряваш ми гледам, но на елип ще те дам, добро е момичето :hahaha

Ха-ха,смей се ти. Twisted Evil"Очи,които не се виждат се забравят" и други подобни,да продължавам ли да цитирам?Добре,че ми е голямо сърцето,като апетита,та съм ти отредила специално кътче. Heart EyesЗа диетката не питай,"от утре" или когато се сетиш да драснеш някой ред.Да намачкаш малкото Бути от мен. Hug Hug

# 130
извиняваите че випритеснявам, но ъс самито сме в болница с пневмония и затруднено дишане,направо място не мога да си намеря, детското отделение е пълно и това е някакъв ужасен вирус!
лека вечер

# 131
  • O.A.E./ Пазарджик
Креми, дано скоро да се оправи малката шушулка! Praynig и  Hug от мен

# 132
Креми , мило сигурно ти е супер изнервено  , не се тревожи ще се оправите !
Дано по-коро да сте навън  и в добро здраве това ви пожелавам с цялото си сърце и душа !

# 133
Леле креми много съжалявам.Дано да се оправите и излезете по-бързо от болницата.Целувки на Сами бонбон4ето Hug

Тя Мима маи е скарана с писането,а по телефона не и се говори много много  smile3503

Аз си лягам.Мубарак е на дискотека с брат ми.Нека да разпусне малко,аз нямам сили,но следващият път и аз се мятам. Laughing

# 134
Креми,бързо оздравяване,как е в момента Сами?

Общи условия

Активация на акаунт