Мами в арабски страни-6

• 21 128
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Креми , дай ни добри новини !
Добро утро мамчета нещо изчезнахте !
Милена , аз не съм ходила на дискотека от 5 години и ми се ходи и на ресторант ,но с тия двете маймунчета освен по пица друго неможе да ядеме навън.

# 136
КРЕМИ, дано бързо се оправите  baby_neutral То с тая постоянна смяна в климата...
Момичета, за среща съм ЗА, но догодина. Нека си почина още малко в БГ-то  Laughing
Елип,мила, то съвсем малко ти е останало. Скоро ще си гушкаш прекрасното бебче иншалла!   ylinfant
Моето си му харесва вътре да ме рита като за световно и хич не му се излиза още слава Богу. Нищо ,че бая ми тежи вече,но нека да си стои вътре до термин  Laughing Ще раждам секцио, щото било големичко машалла. Таткото ми звъни постоянно и все му се струва,че всеки момент ще родя  newsm62 много бърза тоз човек
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 137
  • у нас
Здравейте милички Hug
не съм се включвала от няколко дни,но бях доста зле Cry.Сега писах при Августинките и ще копирам постинга си от там,за да не описвам всичко отначало.
Чета и за Самито,че е болен Sad.Kremi_m ,миличка толкова съжалявам,много е гадно когато ти боледува детенцето,а той е толкова мъничък още.Прегръщам ви и ви пожелавам бързо да оздравявате и да се прибирате вкъщи Praynig.И моята миналата седмица изкара някакъв гаден вирус с повръщане,за който ще прочетете по-надолу.Беше ужасно и аз естествено го лепнах веднага от нея.
Ето и моите преживелици тези дни--
Както вече бях ви писала,в сряда имах час при моя доктор за ехограф.Събуждам се аз около 8 часа от страхотни киселини,което не беше ми се случвало до сега.Киселини все съм имала,но през деня или вечер.Сутрин не беше ми се случвало до този момент.Ставам аз и в този момент започва страшно да ми се повръща.Не знам как стигнах до банята .И от 8 до 10 почти не излязох от там.Страхотно повръщане и ходене по голяма нужда през 10 минути.След което вече не можех дори да се изправя на краката си.Кръвното ми падна,обля ме една студена пот и вече усещах как всеки момент ще изгубя съзнание.Притесних се и за малката,че бяхме сами вкъщи.Не знам от къде,но намерих последни сили и пълзешком се добрах до хола и се обадих на таткото веднага да се прибира,че съм много зле.От напъните при повръщането си докарах едни прекрасни контракции и вече си мислех,че това ще е финала,но пак ми се размина.Някак си успях да се изкъпя и веднага мъжо ме закара при доктора ми.Новините и там не бяха много добри--бебата е още малка 2200гр.,разкритието ми вече е почти 2 см и главичката и се напипва при вагинален преглед .Доктора ми рече и отсече--лягаш и лежиш,че не те виждам как ще изкараш до 23-07 за да раждаш лъвица.
Веднага се обадих на майка ми и тя дойде да гледа малката,за да мога аз да си почивам,но дребното си знае неговото--искам мама да ми измие дупетооооооо,искам мама да ми сложи да яяяям, искам мама да ми направи Нескуиииииик и така нататък.Бабата се видя в чудо,но помага жената с каквото може--чисти ми,готви ми,но това да изкара дзверо на разходка без мен е мисията невъзможна
Днес съм по-добре и връчихме на бабата 15 кила кайсии и я пуснах за 2 дена да си ходи.В понеделник или вторник пак ще е на линия и така докато родя на 23-07 както ми се иска(само дано не е по-рано )
Ами това е от мен,оплаках ви се отново.Съжалявам,че все така с лоши новини се включвам,но какво да се прави--не зависи от мен.

Ей такива работи при нас Cry.Сега си полежавам повече и броя дните до края,а те едваааааам се влачат.
 Пазете се всички,обичам ви и ви пожелавам лек и спокоен ден.

# 138
Лорекса , и аз карах такъв вирус повреме на бременноста ми ,но на 2 пъти и още веднъж около месец след раждането на беба.
Надявам се вече да си по-добре че е кофти особенно като имаш и друго дете .

# 139
Лорекса мила стискам палци вси4ко да е на ред и бебката да си излезне на време,да не бърза още 4е е мъни4ка.Ти сега да си по4иваш по-ве4е,знам 4е е невъзможно с малката маимунка,но поне маика ти да ти помага.

Креми как е сами.Не се притесняваи ще се оправи.и тука 2 бебенца бяха в полница с плевмония,а бяха само на месец и нещо.да го нацелуваш от мен сладур4ото

Марси се загуби някъде.Марси пак ли хвана пътеките или се криеш от жегата?

елип не остана,ти щще поведеш хорото маи.не се ли страхуваш или си подготвена ве4е имаш опит с първото.На мене си ме беше страх и втория път,но пък толкова лесно и бързо да родих,като  песен Laughing

Веси футболист ще имаш иншала.Ти готова ли си ве4е.какво стана със стволовите клетки?ще замразяваш ли?до кога смяташ да стои в Бг?

Ние не се спираме.късмет 4е и времето едно такова хладно,даже заваля малко колкото да разхлади.някои хора са с главоболие от снощното разбиване в дискотеката,но аз му го изкарах през ушите с един лек шопинг тур. Mr. Green купихме диван и секция и много им се  радвам  Grinning
лека ве4ер ви желая и целувки на децата и тумбаците Hug

# 140
Е, Миленка, не бъди толкова лоша с мъжо. Не е лесно след дискотека да си на линия Joy.
Ние току що се връщаме от преглед. vessy78 и на моя бебок не му се излиза нещо, но няма как. Първи ще сме май ако Лорекса не реше да ме изпревари. Ей, момиче, чакай си датата  Laughing. За сега бебо е спокоен, но доктора се бъзика, че имал голяма глава. Представяте ли си как ще се ражда  Shocked.
Милена, честно да ти кажа малко ме е шубе, тъй като първото ми раждане беше секцио и е различно прадполагам. Но дано всичко мине благополучно.

# 141
  • по пътеката
да не кажете ,4е не ви оби4ам и не ви мисля, ето 15 мин от завръщането ми от обиколките ни из страната и съм тука да ви кажа едно куку!
креми моля се да сте добре! брененните, хайде устискайте до 23-26 ще ставам мултилеля май!
бях на една конференция с мъжа ми и негови колеги , после топ  дискотека  с ве4еря, та  си налудувахме и после в хотел , днес супер шопинг, направо ме е срам и линда намаза! тати както винаги колата на преден план и на нея екстри! абе гроги сам, ама утре пак съм нататъка на абитуриенска на братов4еда! та  движението му е майка и емоциите, ама в хотела беше много ларж кака ви и обриса шведската маса, да не кажа в4ера какви вкуснотии имаше на коктейла , прсто как да не ям и да не се кефя, ами то окото ми , няма дъно, бре за красотата!айде яхвам си дромадер4ето и да спя, лека и утре хубав ден на вси4ки!

Последна редакция: нд, 09 юли 2006, 10:18 от marsy

# 142
здравеите!
Ох малко му спряха хриповете но все още кашля!
Мразя българското отношение, видяха че бащата е чужденец и почнаха с въпросите, искахме отделна стая нямало,като казахме че ще направим дарени и веднага намериха стая!Ужасни са!
Сами като му слагаха абоката така пищя милия а мен ме изгониха иначе не бих ги оставила толкова да го дупчат, вена не можаха да му намерят, главата му на 3 места е надупкана да му тарсят вена!
Дават му ампицелин в абуката и бромхиксин сироп, ама 4 дни не виждам голямо подобрение и утре ще направя панаир при това 200 лв им кихнахме!
Лек ден, аз отивам че маика ми гледа малкия в отделението сега

# 143
Креми , дай боже по-скоро да сте по-добре ,че много кофти така като е болно детенцето ти!
Те в БГ много са свикнали да им се киха  #2gunfire .

# 144
Миленка, отказах се от стволовите клетки в последния момент. Тъкмо щях да сключвам договор с Шейново и избухна скандал с тях. Банката не била управлявана от самата болница, а от няколко докторчета на частен адрес  #Crazy Как да съм сигурна ,че някога ще ги видя тези клетки  newsm78
Смятам и да поостана тук. Преди не ми се връщаше в БГ, а сега не ми се тръгва за Дубай,въпреки прекрасния живот, който си имах там. Живот и здраве ще пътуваме догодина. Тук мамчето и приятелките така си ме гледат...Мъчно ми е за мъжа ми ама съм сигурна ,че с него не бих имала толкова спокойна и щастлива бременност, хамдулиля. И той си ме глези, но не е същото  Laughing
КРЕМИ, оздравявайте бързо.

# 145
  • O.A.E./ Пазарджик
Креми, няма по-голяма гадост от това да си гледаш детето болно и да не можеш да му помогнеш. мъжа ти май е останал като гледам.
дано се оправи скоро бебчо.
Милена, не че не искам да пиша. не се прибираме по цял ден и вечер имам сили да початя с мъжа ми само.
днес бяхме пак на планина, че стана жега. развалих си диетката на тоя чист въздух. Зайед беше толкова щастлив като видя езерото, гони пеперудите, търча по поляните. доста хора имаше. на 40 км от нас е. минаваме през Билата за ядене и цял ден на хлад Laughing
тия дни ще вземем и климатик. оказа се, че е най-добро решение за отопление  през  зимата.
лека вечер и щастлив ден утре!  bouquet

# 146
Креми дано да се оправи сами и 4ас  по скоро да се приберете у дома.знам как се 4устваш като го гледаш с тези игли в ръ4и4ката.на леля малкото мом4енце тои.мубарак за малко да хване една индиика за гушата когато взимаха кръв от вената на дима.не и намериха вената колко пъти,а тя беше само на 20 дена.никога ня бях го виждала толкова ядосан и уплашен.едвам го спрях Rage

веси хубаво 4е си разбрала на време,4е не са малко пари,а да ги дадеш на вятъра не си струва.Наи хубаво е при маминка,нали? и аз като си помисля 4е трябва да си ходим,сън не ме хваща.как ще разделя дима от вуина и и дядо и незнам,а останалите и приятелки Confused

Миме то и телефони има  smile3534 шегувам се знам 4е си заета

ние пак сме пълна къща.всяка ве4ер ядене и пиене,да ти втръсне.но поне дима ще ходи на плаж,а аз ще имам малко свободно време.утре ми пристигат мебелите и незнам как ще ги вкарат,4е стълбището е много тясно и можеда се наложи през прозореца Shocked а и смятам да боядисвам стените,от зелени в оранж.всяка година нещо ново ми идва на акъла.

марси даваи снимки като обикаляте страната,и ние да и се порадваме малко. Grinning

# 147
Добро утро и успешна седмица на всички.Болните да оздравяват,бременните да устискат и само приятни емоции и супер настроение.
mln,получи ли ми съобщението? newsm78
Миме,така ли ще ме изпратиш? Crossing Arms
еlip,как си,мила?Много целувки от D.T на малкат принцеса Рая. Heart Eyes
vessy 78,не се ядосвай за стволовите клетки,явно има и много противоречиви мнения освен корумпирани лекари.
Креми,надявам се,че вече сте по-добре,малките имам неподозирани сили да се преборят с болестта,
lorexa,дръж се и се щади. HugПри кого ще раждаш?
daniela,честита ви победа  bouquetСнощи викахме за вас. Hug
marsy,не разбрах, вие в България ли сте?
Ние заминаваме в други ден и ми е леко притеснено вече,за един месец 4 държави с 3 деца,само ненормалници като нас могат да го направят. Embarassed

# 148
Ноя , що ненормалници бе много сте си нормални и децата имат нужда да сменят климата !
Мерси , тук след победата избухна война ,но за кратко докато докато се изтегли народа към по централните улици .
Ние живееме в центъра ,но улицата ни не е толкова уживена макар че бая народ минава по нея тъй като съкращават разтоянието и избягват трафика .
Момичета приятна седмица!  bouquet

# 149
  • по пътеката
как сте ,аз съм труп нещо много ми дойде недоспиването!да си имам късметът , мъжа ми си сложил в камерата някакви програми, и нямаше място за много снимки, така се ядосах! страхотно прекарахме и можехте да видите  сума ти новости, късно се сетих в хотела да ползвам comp! а и малко от нощния живот тука на хайлайфа!
вие дано сте се оправили болните и да си прекарате добре остатъка от ваканцията!ох, самито е доста преживял като 4ета креми и ми е мъ4но. напомня ми за най-тежкия период на сина ми като бебе! просто не е за говорене с тези системи на какво ми прили4аше сладур4ето! рева и се моля!
ноя,освен саудито къде бяхте още?
елип, лорекса и веси с вас броя дните ве4е!успех, ако тръгне когато иска бебето! Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт