Мами в арабски страни-6

• 21 132
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • у нас
Здравейте момичета,
минавам и тук да се разпиша,че имам някакво усещане,че тези дни ще се видим с бебата.За сега все още я остисквам да не излиза,но ми става все по-трудно,особено в последните 2 дни Sick.Болчиците и контракциите ме побъркват,но тъй като все още не са през равни интервали,та си трая и аз.Полежавам повечко,но полза голяма няма. Sick
Noia, Hug и за теб.При д-р Минев ще раждам.Не знам дали си чувала за него--едно от светилата в областта на гинекологията и един от най-търсените лекари в Пловдив.До момевта работи във Весела,но отваря частна клиника с още няколко колеги.За съжаление не е готова все още,но аз ще съм във ВИП стая,така че нямам притеснения никакви.
Така като гледам от трите бременлийки тук,май моето арабченце е най-нетърпеливо да излиза.Бърза милото да не изпусне сезона хахахаха,да хване малко от жегите поне Joy.
Ами милички това е за сега от мен,ако изчезна за повече от 4-5 дни,значи сме се умножили вкъщи.Прегръдки и целувки за всички Hug

# 151
Lorexa,идеален избор,познавам го много добре.Майка ми,която също беше светило в гинекологията,беше колега с баща му,Бог да го прости.На мен ми позна в началото на 4 месец за Ния ,а преди това се вдигнах чак от София с голямо кървене и направих спонтанен аборт(за малко във влака)при него,защото в София една идиотка щеше да ме умори.Желая ти леко,бързо и безпроблемно раждане,защото сигурно няма да мога да се включа едим месец. Heart Eyes Hug Hug Hug

# 152
  • по пътеката
ноя, заминавате ли ве4е? леко пътуване и да си изкарате прекрасно, ох 4е ви се радвам на бг ваканцийките! друго си е дома!има да разказвате вси4ки после!  bouquet Hug Peace

# 153
  • O.A.E./ Пазарджик
Noia, сърце, много  Hug за теб и семейство и страхотно изкарване.
на бременните- всичко да е наред  с вас и бебчовците!
дано и Креми да са наред Praynig
Милена, все гледам да не притеснявам Shocked

# 154
marsy,Миме,заминаваме в сряда сутринта,отказахме се от нощните пътувания,защото е по-уморително и на другия ден си гроги.Мерси за пожеланията,като се върнем,живот и здраве,ще разправям,ако оцелеем както казва Джон. Heart Eyes Hug Hug

# 155
Здравеите,
Ние сме си в къщи след достаа мрънкане на докторката и каза по добре сте, а мъжа ми все ми се кара, толкова малко бебе, какво е това нещо толкова много антибиотици, организма му е малък, там никои не дава толкова далго време антибиотик, и т.н., и ми звъни в 12 вечерта искал да целуне самито, в къщи било много пусто без нас!
Все ощелеко кашля но и само сироп щени оправи,само при послдната инжекция му надуха ръчичката абоката се разместил, как плака,томен ужасно ме боля като ми се размести абоката а не знам това малко създание!И цял следобед е крив!
Весело изкарване на ноя!
Лорекса малко останада си гушкаш бебчето! Hug
Браво на мимето за разходките по планината, тук няма къде да си заврем главите, и едни комари като врабчета имаме!
на елип и веси лео бременеене сигурно нямате търпение!
Ах каква радост са тези дечица!
лека вечер на всички!  bouquet

# 156
А искам дави питаам тръгвали ли сте с децата но без мъжа си и какво точно да пише в тази декларация, някои има ли представа?

# 157
  • по пътеката
да, 4е разрещава детето да напусне страната с негово съгласие придружено от майката едикоя си с вси4ки данни на двамата с сами и на тати.

# 158
Креми радвам се 4е ве4е сте си в къщи.да нацелуваш самито от нас.аз не съм вадила пълномощно защото децата са с емирски паспорти и няма нужда

лорекса леко и безпроблемно раждане ти желая. Hug

ноиа лек път и прият Hugо прекарване.незабравими мигове и спокоино ще преживеш,те ще слушат ще им е интересно.целувки и да се пазиш

Миме кои да притесняваш?ти си знаеш де.

# 159
Здравейте,
как е настроението?

Аз от толкова задачи в работата само си чета и не мога да седна да напиша и ред. Close
Мария, благодаря за чудесното отношение! HugДано Илияс да има късмет най-после да види детска книжка на арабски!
Дани, благодаря ти и на теб за информацията.Ще се разходя до джамията да видя има ли още такова нещо, като продажба на арабски книжки или ще изпратя мъжа ми да провери, че му е по пътя за работа.
Креми, как можа това малко съкровище да се разболее толкова в това лятно време? Толкова ми е жал за малката душица... CryНо се надявам сега вече в къщи да сте по-добре и да си се гушкате.
Ноя, аз много не разбрах, къде ще ходите, дали само до БГ или и на други места, но и от мен лек път и да си прекарате чудесно!  Heart Eyes
Лорекса и Ели, пазете се и чакаме хубави новини, а на Веси пожелавам да си се глези още повече в къщи!
Напускам ви! Лек ден!  bouquet

# 160
Здравейте и от мен! пак ли има болни?..  пожелавам им бързо оздравяване!
Миленка, по-леко с емиреца, че нали знаеш, че те малко по-бавно действат  Hug
Миме, открих полетите, ама са на двойна цена в сравнение с Хемус. Татко с кои ще идва?
Поздрави на мамите и бързо оздравяване на бебоците!  Simple Smile  newsm18

# 161
Креми-м , дано вече сте по-добре!
Аз да се похваля бебка вече лази и е много смешна как си вири дупето нагоре !

# 162
 Здравейте арабски мами  Heart Eyes
Наскоро открих този сайт и с голям интерес прочетох вашите постинги в този форум  Peace
 Hug много са интересни

Казвам се Диана, съпругът ми е от Ирак. Оженихме се наскоро преди 7 месеца  Flutter

Живея в София и от около година приех Исляма( сложих и хиджаб).
Сега съм много щастлива и много бих се радвала да участвам във вашият форум!!!! Grinning  bouquet

# 163
Здравейте и от мен. Днес имахме гости. Свекърва ми дойдоха да ни видят за малко на път за Медина и затова чак сега се включвам.
Ноичка, приятно изкарване на ваканцията и лек път утре. За децата не вярвам да ви създават проблеми особено ако са като това ангелче Дилън. Да го нацелуваш от нас с Рая  Hug   Heart Eyes.
Креми много се радвам, че малчо е вече по-добре. Пазете се, че вирусите върлуват не само в студено, но и в топло време.
Дани поздрави за бебка. Край вече на спокойствието с нея. Сега ще тичаш след двечките  Twisted Evil.

Между другото момичета днес ставам с една годинка по-голяма/няма да кажа колко са  Twisted Evil/, затова приемам подаръци всякакви  Laughing. А с тортата се почерпете виртуално. Много е хубава. Шоколадова във формата на сърце. Дано да ви хареса. Довечера сме и на вечеря. Изобщо от сега съм гроги, но какво да се прави. Много ми се искаше и бебо да се появи днес, но не било писано. Щеше да е много хубав подарък, нали?

Добре дошла на Reema_Haider. Надявам се да ти хареса при нас.

# 164
Честит Рожден Ден ,много здраве , любов и щастие и леко раждане !   bouquet
Тортата е вкусна !
Добре дошла Реема , във форума сред нас тук няма да скучаеш !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт