Мами в арабски страни-6

• 21 121
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • по пътеката
така привет! имаме ново моми4е в отбора, някои я познават гледам, хайде да ни я представите за да се запознаем! казва се люба ,нали?добре ни дошла !:hug:
тати се върна от алжир жив и здрав, но много е напушен от поведението им на границите, днес ще сглобява колата, 4е едва не са я оставили по шаси!не се е отказал да ме води да ги видя !линда днес е супер за сутринта пупу, играхме на кухня, 4е да яде и тя! днес ще кажа, 4е поне дава признак, 4е може и да се води!
миме, верно голям юнак ти е син4ето! не съм те виждала в лице, но мисля, 4е тати е обрал то4ките!и линда така ,нищо на мене в лице!само по-светла на тен, нямам късмет да се видя в децата си!
миленке, плувайте, 4е да не ви удави! ще се оправя май !
креми и твойто бебешо4е много здраво наддава, гледам и не вярвам,а толкова малък!
лорекса, ако 4ете да махне една ръка, или мръдне пръст, 4е е добре!
елип, аз ве4е бях родила линда , 21 дена по -рано,!
даниелке, как са тунизийките там?
аиде  душ и климатика, стига съм 4истила, малко споко! лек ден! Peace Hug

# 91
оуу, да, извинявам се, не се представих, казвам се Люба, живея у Емирско  Grinning приятно ми е да се запознаем. привет на всички ви, момичета!!  Hug   bouquet

# 92
От лаптопами липстват 4 коп4ета?Къде ли са незнам?Ще търся в на мал4о памперса на маика техника Mr. Green

марси кви коли ще зглобявате пак?Аман.Аз съм наи добре пеша4катаи грижи нямам Laughing
Миме как така го излъгахте малкия с леген без ВОДА?При нас този номер не минава
Любе сериозно ли Хемус летят?Дали ще летят и зимата?

Аз съм много радостна.ЛЕлям ми идва утре,а Мубарак в сряда или 4етвъртък>ТО неговото идване пак не е много сигурно,но пак е някаква светлина в тунела.Тук е много студено.Духа ужасен вятър и на Дима носа и текна.Сега като доиде бедуинеца и пак ще ми трие на главата,4е съм разболяла детето #2gunfire

Аз излизам на пазар,4е нещо ме сърбят ръцете.Особено дясната Money

# 93
Здравейте момичета ние тия дни на скитня сме го ударили в къщи само за спане отсядаме като в хотел .

Мърси тия тунизийки дет познавам вече станаха 2 едната имат магазин - хранителен , на другата мъжът и е готвач и работи заедно с моето съкровище в един итал. ресторант тя си пада малко простичка но за съвсем елементарни разговори е добре.
Ние след малко пак излизаме и като се прибереме ако мога ще пиша още.
Добре дошла на Люба bouquet
Милена,те наште мъже да не си мислят че биха се справили по-добре от нас в отглеждането на човечетата ни!
Елип , браво за пазара ,аз също накрая пазарувах , изпрах , изгладих и прибрах в куфара всичко.
Така като дойде дългоочакваният момент бях без проблеми щото ако оставих всичко да свърши мъж ми сам едвали щях да съм 100% удовлетворена от свършеното.
Лек и успешен ден и пратете малко студено насам че тук е като АД.  bouquet

# 94
Миленка, пуснаха ги тия Хемус-ки, от 16 юни и за сега без прекъсване. старите цени пак за сега. аз ще пътувам на 20 с тях  Simple Smile  айде да идва Мубарак, че то не остана... то за Дима добре, ами какво ще каже за малкия със счупено зъбче  baby_neutral  поздрави  Hug

# 95
  • O.A.E./ Пазарджик
Милена, нали ти казах че Амури пуска Хемуса. но не знам дали ще са точно Хемус. снощу Бутти му оправя сайта до 3 часа сутринта. като тръгне ще ви кажа.
Марси как не си ме виждала newsm78 на www долу ме има и завита и отвита Joy

# 96
Миме неме интересуват 4артарите,защото те са само за лятото.Питам за хемус редовните полити

Мубарак е в листа на 4акащите,но утре ще провери за бизнескласа ако има места. Тои все такива ги върши в последния момент паспорта му изтекъл,визата не му е готова,билета си купува преди да тръгн .взима 2 парцала 2 парфюма и тръгва. Ако знае само какъв списък на дядо коледа съм му приготвила този път  свят ще му се завие.ще има да ходи и до парис галери за козметика, на малките за дрехи,и още куп мои прищявки.А тои както не оби4а да пазарува,ще ми звъни през 5 мин #Cussing out

# 97
  • O.A.E./ Пазарджик
Миме неме интересуват 4артарите,защото те са само за лятото.Питам за хемус редовните полити

Мубарак е в листа на 4акащите,но утре ще провери за бизнескласа ако има места. Тои все такива ги върши в последния момент паспорта му изтекъл,визата не му е готова,билета си купува преди да тръгн .взима 2 парцала 2 парфюма и тръгва. Ако знае само какъв списък на дядо коледа съм му приготвила този път  свят ще му се завие.ще има да ходи и до парис галери за козметика, на малките за дрехи,и още куп мои прищявки.А тои както не оби4а да пазарува,ще ми звъни през 5 мин #Cussing out

ще го побъркаш тоя твой мъж!
не са чартъри, редовни полети са. той взима самолети под наем, така както правеха Хемус и ще пътува не само лятото по същия маршрут- Дубай-Бейрут-София.

# 98
  • по пътеката
http://community.webshots.com/photo/550766354/2262826240079847393rqRSjx
я, ни вижте как сме се докарали!дали се отваря?

# 99
Бреи бреи марси.Принцеса линди4 дизаинерка ще става.Колко само е съсредото4ена с тези щипки.Да ти е жива и здрава момата Hug

Я да ви питам.Ако имаш престои около 12 4аса на летището,авиокомпанията осигорява ли хотел или не е задължително.Моя мъж е луд за връзване.Аз съм го признала. Mr. Green
В сряда има полет,но престоя е около 12 4аса в истанбул Shocked  "Идвам" вика,не издържам.Ако не иска да си купи друг билет еднопосо4ен с хемус и да използва турците за връщане.Ще му излезне златен,но има малко работа и неможе да пътува утре Sad

# 100
Marsy,снимката  е като картичка,толкова е хубава Линда,а щипките са просто класика. Grinning
Миленче,би трябвало да му осигурят хотел,но ще си разбие нервите от чакане,по-бързо ще стигне до Америка.
Живот и здраве,утре ще се видим с elip. Hug

# 101
  • по пътеката
добро ви утро от радио тунис!прогнозата на времето супер горещо, който е до морето да далдисва и до 21.00 никакво излизане, който не е, ами пиши го умрял! Sick
в линка има и снимки от тунис - от първото пътуване на линда из страната, но от натоварена програма малко закъснях със снимките!може да видите малко от булеварда, който води до картаж(картаген)!жалко, 4е не можах да снимам пътя до пристанището, който е в морето, на 20 см от асфалта е водата от две страни, 4ак ми е страшно, а моят кара като бесен!но е красиво определено!
колата си остана на 50 /50 разглобена вътре, махали са базуката, тонколони, гърбовете на седалките, гумата, инструменти , капа4ета и други такива! ако ще повтаря опита хи4 да не ги сглобяваме, да не се мъ4ат митни4арите! #2gunfire
линда запо4на да иска само навън поне докато се търпи сутрин и си играе на кухня с куклите и легенитеи щипките, което е добре за мене ,да си изпия кафето поне споко!ако ви я снимам гримирана дали ще я познаете?,,, newsm78 #Crazy

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 11:01 от marsy

# 102
Аз сега съм много добре.Леля ми изявява голямо желание да се занимава с дима и аз съм свободна.Ех 4е е хубаво да имаш такава помощ у дома.Следобед ще отида на фризиор,а ве4ерта на козметик.Да използвам докато леля е тука ина4е няма мърдане Laughing
Мъжо идва в 4етвъртък Hug Толкова се радвам място немога да си намеря.

Марси даваи снимки да погледаме.Те децата са много интересни ва разгара на игрите си

# 103
Здравейте и от мен, момичета!

Само чета,чета и докато се наканя да се включа или имам работа или темата  "остаряла".

marsy, Много сериозна и идейна Линда си имаш. Страхотни снимки от Тунис.Чакаме още !!! Wink.Аз имах идея да отидем на почивка там, но с малко дете не ми се пътува сега.Ако имаме пари и господ е снас, може бе догодина?

mariabutti, малкия Зайед е много красиво и лъчезарно дете. Любимец ми е ,признавам си! Hug.Дано да е жив и здрав и да ви радва!Май много се кефи в България? Личи му, че е в стихията си! Peace

mln, как е в Несебър след бурите? Ти как си? Възхищавам ти се как се оправяш сама с 2 малки деца и успяваш и да се направиш хубава!!!  bouquet

Noia i elip, чакаме отзиви от срещата? Имаше ли дружеска атмосфера? А защо не и малко снимки?  Flutter

Didka M, стискам ти палци в начинанието!  PeaceСамо не се вманиячвай, а го карай по-спокойно!При мен не стана ваднага, но това е божа работа и аз бях ришила да си осиновя детенце, ако случайно нямам възможност да имам.

Аз съм в чуденка как да организирам 2-я Рожден ден на Илияс.Дали да бъде у нас или в един близък детски кът.Притеснява ме също факта, че момченцето ми е родено в много ваканционно време и май няма да има много дечица в София.Вие какво бихте ме посъветвали за организацията? ooooh!
Целувам ви всички и се радвам, че ви има!   bouquet

# 104
Малко нови снимки.Пускамги за малко.Дано да се отварят:

http://community.webshots.com/album/551933799dJKLzt

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 12:39 от mln

Общи условия

Активация на акаунт