Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 12 052
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро от още една кафеджийка!

Сети влязох снощи в чата,ама нямаше никой!
Силве дано Никол по-бързо се оправи!Иначе и аз температурата я меря със същия термометър на Чико.Имам еди за ухо на Браун,ама съм го хващала,че дава разлика до 0.5 градуса в двете уши.
Бързо да минават и сополите на Зара!

За срещата никой нищо не говори и не пише!Ще има ли такава?

# 61
Ето ме и мен с кафето! Сега ставам, малката е при баба и се понаспахме с мъжо.
Галенце, ти си наща гордост smile3501 бавос за изпита.
Момичета днес да си изкарате супер, много жалко че няма да ни има нас но вие да се веселите  изаради мен Naughty Чакаме с нетърпение снимки!
Адашке, дано малката да се оправя по бързо, че много неприятно Hug

# 62
  • No Line On The Horizon
Момичета, ние няма да можем да дойдем  Cry за което много съжалявам. Надявам се все пак да се запознаем някой ден и със софиянки.
Хот Ели, като дойдеш в Пловдив ще направим една срещичка.
Съкровищница, браво за взетия изпит!
Ние заминаваме на море за няколко дни. Ще сме на Слънчев бряг. Не планирах Флора да я водя тази година, но имам възможност да отида и не смятам да пропускам. Агитирам и една приятелка с детето да дойде, защото мъжът ми отива по работа там и сама на плажа не знам как ще се справя. Лошото е, че не съм обмислила всичко /коя количка да взема, какво ще яде и др./, но ще се справя.

# 63
  • No Line On The Horizon
ЧРД на Стилян! Пожелаваме му много здраве и късмет и безгрижно детство!
[/color][/b]

# 64
  • София
Честит Рожден Ден на Стилян! Да е здрав и игрив!

Аз не мога да си позная детето  Confused Събуди се снощи като си лягахме и до 3 часа се въртя из кревата си, бърбори, би се с играчките си, после заспа, аз също, но сутринта баща й стана в 7, тя се събуди и се почна един рееев, до преди малко. Голям киселяк  ooooh! Бие се по устата и хленчи жално. Може и зъбите да са вече. Да излизат, че ми писна, грам зъб нямаме още.

Фроска, не е честно пък  Crossing Arms Толкова исках да дойдете. Ами весело изкарване на моренцето в такъв случай!

Али, разбира се, че ще има среща! Ти само смей да не дойдеш  Naughty

Отивам да храня Емма, после пак.

# 65
  • някъде ... тук ...
Добър ден Hug
и сега какво стана - един по-един окапа народа. Колко останахме newsm78 Confused
И Гого е със сополи от преди сряда, същото като на Хотчето. Капките са Коларгол. Мисля, че няма страшно да го водя на РД, все пак хремата си държи 10-тина дни.

Гале, БРАВО за изпита. Аз мислех вчера да те питам по кюто какво стана, ама се отказах. 
Аз плацикането в басейна го правя така:
1. Голям плажен чадър. Стойката ми е хваната за терасата и си стои там, само слагам чадъра и го отварям.
2. Гого е гол, мажа с детска Нивея - спрей, 20 фактор и има лека шапка на главата (мокра е през повечето време)
3. Не ме притесняват съседите, а и не ми пука (в Студ. град сме и обикновено никой не се съобразява, че децата спят)
4. Слагаш басейна на най-заветното място на терасата. Нашата е с доста висок плътен парапет и не съм се притеснявала за вятър.
5. Плацикай спокойно newsm10 Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТИЛЯН  bouquet

# 66
  • София
Ей го на актуалният списък  Rolling Eyes

Сетони и фамилия - 3 бр.
Галя и фамилия - 3 бр.
Али и Мели - 2 бр.
Бубанка и фамилия - 4 бр.
Мимес и фамилия - 3 бр.
Преси и фамилия - 3 бр.
Хотче и фамилия - 3 бр.
ЕлиТ и фамилия - 4 бр.
Лилу - 4 бр.
Ерия - 3 бр.
Жени и Дара - 2 бр.
Мона и фамилия - 3 бр.
Бети и Дивайла - 2 бр.
Хриси и фамилия - 3 бр.

# 67
  • София
А-а-а Хотче аз ако дойда сигурно ша съм с цялото катун,тъй че 3 броя.А там има ли двор,че мисля с количка да съм?

# 68
Честит Рожден Ден на Стилян!!!!
 Да е жив и здрав, много игрив и усмихнат винаги!

Ей, я по -сериозно!
Само гледайте като се домъкнем ние от Майненбург, в Барбароните да няма никой от Вас!!!! ooooh! ooooh! ooooh!
Което ми напомня, че какъвто съм физиономист Rolling Eyes Shocked как ще ви позная newsm78 Thinking

Фроска, много жалко, надявах се тук като не можем, поне  у СофиЯта да се видим Mr. Green

# 69
  • София
А-а-а Хотче аз ако дойда сигурно ша съм с цялото катун,тъй че 3 броя.А там има ли двор,че мисля с количка да съм?
Али, в сайта им има инфо, има го на първа страничка  Wink

Галенце, не мож' да не ни познаеш - най-красивите, най-прекрасните, с най-хубавите мъже и най-сладките бебета  Mr. Green

# 70
Здравейте!
Чак сега стигам до комп-а  Mr. Green голямо празнуване, голямо нещо  Mr. Green

baloni Честит рожден ден на Никиното малко гадже Дара! Да е все така красива, много щастливо детство и много да радва мама и тате  baloni
Честит рожден ден на Васко на Maggie!
Честит рожден ден на Гинко!
Честит рожден ден на Васко на babi!
Честит рожден ден на Стилян
Честит имен ден на Бубанкината Яна и на ХотЕли-вата мама   bouquet

Рождения ден беше супер, малкия от превъзбуда след обяд и двата дни не спа . Предполагам, че и днес ще е така Simple Smile . Снимки и разкази по картинки, като остане време.

Съкровищницата, БРАВО  за изпита smile3501 . И не се притеснявай, ще ни познаеш само по шума  Mr. Green
Фроска, супер са снимките Simple Smile Направо ви завидях Simple Smile Да са ти  живи и здрави момиченцата Simple Smile. Веселоизкарване на морето  Grinning
Хотче цунки на Емма-та по нослето и до следобяд да и се е оправило настроението (с тези зъби е ужас, Ники вече  9 има и всеки следващ го боли повече  Cry )

Айде мацки до следобед. Много ще се радвам да се видиме и да поклюкаме Simple Smile

# 71
Честит Рожден Ден на Стилян, да е жив и здрав, много усмихнат и игрив!

Хотче, махни ни и нас от списъка, няма как, колата ни още е на ремонт
Да си изкарате страхотно!

Силве, за мерене на Т имам два термометъра, единия е лентичка за челце, с него меря през нощта ако е топличка, така става без да я будя.

# 72
  • София
Сети, специално за теб си пуснах Кю-то, а теб те няма  Sad Защо? Не е честно пък  Crossing Arms Кога ще ви видя с Лорката?

# 73
  • Sofia
Здравейте!
Ама то наистина бая поизкапаха. "Барбарони" няма градина. Има тераса с масички и там може да се сложи количка, но да не забравяме, че сме в България качваш се по СТЪЛБИ!  #Crazy А това е детски парти клуб! Нейсе де! Ще има кой да помага за количката.
Аз имам дигитален термометър, коъто много бързо мепи и е супер тънък. Като имаше запек Косара въобще и не усещаще като и го слагах в дупето.
Съкровище честито за изпита!
 baloni
Честит Рожден Ден на Стилян! Много радост да носи на мама и тати!
[/size]  baloni

# 74
  • София
Леле то никой не остана от списъка!Сега май се сещам,че барбарони беше едно заведение за мелби.И няма двор!Стълбите ще ги преодолея,но мйта ако не заспи,не знам ко ша я правя.Навън пищя като полудяла.Не искаше да обядва,сега я сложих да спи,нещо тропа и чука, дано да заспи,да не отпаднем и ние в последния момент.

bdbaloniЧестит Рожден Ден на Стилиян! bdbaloni

Много щастливо детство му желаем аз и Мели!

Общи условия

Активация на акаунт