Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 896
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • София
Ще има среща, естествено, нали се разбрахме вчера. Който иска да идва - на Попа, в 20.00ч. ЕлиТ и който мисли да идва по-късно, звънкайте, имате ми телефона.

Бети, и как е все пак Ивайла, правиха ли й снимка? Дано се оправя, душичката  Praynig А за плацик-плацик - идвайте, когато кажете.

# 257
  • София
Мда, много сладко  Heart Eyes Аз ги проверявам отвреме-навреме, но като чета нещо не ми се ще да се връщам към: суче ли, ака ли, има ли колики....  Mr. Green

# 258
  • София
Хаде сега пък да-да!Не е чак толкова страшно!Преживява се!
Да-да същите са желаещите,ама всички пасуват!
Хот аз пък ти нямам телефона!И де ша ходим?
И все пак хайде да се преброим за довечера!

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 15:07 от Ali&Meli

# 259
  • София
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Хрис! bdbaloni

Да расте весел,щастлив и игрив!

newsm67Честит Имен Ден на всички именници днес! newsm67

Нека имената Ви носят много късмет!

# 260
Рали, кажи, моля те какви са тия въпросителни на кю-то!
Хотче, това е от кирилицата Simple Smile . Всъщност ти казвам - мерси, и че съм харесала колелце от пакостник  Grinning

# 261
Мда, много сладко  Heart Eyes Аз ги проверявам отвреме-навреме, но като чета нещо не ми се ще да се връщам към: суче ли, ака ли, има ли колики....  Mr. Green

Хотич, споко - казала съм ти: трябва ти още време! след 2-3 години ще го гониш мъжО с влажен, алчен поглед и ръце на колана му /ъъъ ... другото го спестявам  Mr. Green/, за да ти направи още едно Емче   ylinfant

така си те представям  Mr. Green

# 262
  • София, център

Другият път ги правете по друго време и ще стоите с големия корем в къщи на топло  Mr. Green

И на топло и на студено, се е гадно!

# 263
  • София
след 2-3 години ще го гониш мъжО с влажен, алчен поглед и ръце на колана му /ъъъ ... другото го спестявам  Mr. Green/, за да ти направи още едно Емче   ylinfant
Ти така ли направи  Mr. Green Мерси за картинката, мацката е мнооого яка  Peace

Али, стига с това преброяване, бе, мила! Пускам ти тел. на ЛС.

# 264
след 2-3 години ще го гониш мъжО с влажен, алчен поглед и ръце на колана му /ъъъ ... другото го спестявам  Mr. Green/, за да ти направи още едно Емче   ylinfant
Ти така ли направи  Mr. Green Мерси за картинката, мацката е мнооого яка  Peace

истинският успех се постига с това, което го спестявам, не с влажния поглед  Mr. Green

за теб повече отива тази картинка, но не беше достатъчно емоционално заредена  Rolling Eyes

# 265
Честит Рожден ден на Хрис - да е весел винаги щастлив, палав и игрив. Много поздрави и честитка на мама и тати - да ви е живо и здраво детенцето.

Честито на празнуващите днес имен ден  - много усмивки и щастие.

Сънчо - сладка ли беше Ина? Simple Smile
А за бременеенето - приателката ми е бременна във втория месец - а разликата на щерката и с Марина е 6 дни Simple Smile Много се радвам за тях. Тя също роди секцио, но лекарката и казала че нямало проблем - поне до 9-тия път Simple Smile Не съм запозната за периода на изчакване - дано всичко мине нормално.

Теди ама как ти идват на устата - направо ме убиваш от смях, а подкрепено с такава мадама която нежно вика полувинката направо легнах от смях Simple Smile

# 266
  • София
Що бе Хот колкото повече толкова по-добре!Имаш ли в предвид конкретно място или не?Аз нали "много ходя" последната година по заведения и грам идея си нямам къде!

# 267
  • София
Хотче, нали писах как е, чети по-нагоре. Снимаха я на рентген, не беше много трудно, естествено не е станала добре снимката - дишала била, но както и да е.
Спа почти 3 часа, сега щъка из къщи и ми се сърди, че пиша на компа, така че няма да пиша.

Сладка, сладка беше. То май има още в хладилника, но мисля, че е от Акси.
Браво на приятелката ти и успех, може би към края на годината живот и здраве и аз ще взема да се консултирам.

# 268
Честит рожден ден на Хрис! Да бъде здрав и щастлив, да прави лудории и да радва много мама и тати!
Честито и на именяците! Със здраве да си носят имената!

Ето нашите снимки от кръщенето:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14149&AlbumId=57816

# 269
  • някъде ... тук ...
Hot`че, я да слушаш "каките" с по две Naughty Twisted Evil
Бубе newsm10 smile3521
Аз нямам лоши спомени и от двете бременности, но след Ради ме беше страх да не би второто да се окаже още по-голямо. Имах късмет да не е Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт