Пречиствател за въздух мнения

• 83 882
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Мобилните охладители са си вентилатори. Ако пък вземете мобилен климатик, ще му трябва дупка в стената за въздуховода.

# 271
  • Sofia
Може долният стъклопакет на вратата да се смени с термопанел и да се направи дупка, поне при нас е така. Ние с ме с мобилен климатик.
А има и мисля че се водят завеси, с цип, които се слагат на отворен отгоре прозорец врата и се вмъква въздуховода.

# 272
Завеси.... и накрая сметката за ток е УаУ! Да, съществуват като възможност, но е много нерентабилно.
Нищо мобилно няма в тези климатици. Закотвя се на едно място и това е.

# 273
https://zora.bg/product/aap-16130k?utm_source=criteo&utm_medium= … k-uAADtNDGoIkyiWQ

Някой може ли да сподели, дали този пречиствател е читав и ще върши работа за детска стая

# 274
  • Пловдив
Моля за съдействие Оберон 520.
Преди малко го включих за първи път и нещо не се ориентирам как се борави с него и дали функционира правилно. Книжката е много кратка и не информативна...
Разопакован е филтъра☺️
Не мога да включа wi fi. Пише да се натисне и задържи бутона за режим и ще се включи икона на дисплея, но освен да сменя режим и да поиска друго не става. Свалих приложението смарт лайф, по никакъв начин не го открива..
Аз ли не правя нищо като хората или да ги връщам?
Няма никакъв опис какво измерва и в каква мерна единица и в какъв диапазон...  Семеня три показателя едното е градуси, другото е процент, неизвестно на какво, а третото pm2,5 - постоянно показва 006

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 06:33 от benitta

# 275
На каква честота е настроен рутерът? На 2.4 или 5 МХц? Мисля, че уредът работи само на 2.4.

# 276
  • Пловдив
На каква честота е настроен рутерът? На 2.4 или 5 МХц? Мисля, че уредът работи само на 2.4.

Трябва да е на 2,4. Робота и другите смарт джаджи са си вързани нормално.
Явно изтеглих късата клечка и ще го връщам Sad

Допълвам как се разви сагата Simple Smile
За късмет търговеца ми е наблизо и закарах машинката да я погледнат и евентуално а я сменят.
В крайна сметка там тръгна както вкъщи не ставаше. Просто я включиха и всичко беше наред. И иконата за уи-фи се появи и датчика си отчиташе нормални променливи параметри...  Не ми дадоха обяснение защо се е полчил проблем, но важното е, че вече и в нас всичко е наред.
Ако и на друг се случи, да я подържи изключена за по-дълго време, може да се намести.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 19:13 от benitta

# 277
  • Бургас
Спряла съм се на levoit, някой с тази марка? Дали прахът по мебелите видимо е по малко?

# 278
Здравейте, търся мнение за този пречиствател
https://www.emag.bg/prechistvatel-na-vyzduh-alecoair-p25-roubiq- … ZM6QDYBM/?ref=fam

В трагично състояние съм със сенна хрема, алергичен ринит, постоянно кихане и сополи. Това е 4-5 години така, никакви лекарства не помагат.

# 279
  • София
Ами честно казано това няма да Ви помогне много тъй като и аз съм с тия работи.

# 280
  • София
Здравейте, търся мнение за този пречиствател
https://www.emag.bg/prechistvatel-na-vyzduh-alecoair-p25-roubiq- … ZM6QDYBM/?ref=fam

В трагично състояние съм със сенна хрема, алергичен ринит, постоянно кихане и сополи. Това е 4-5 години така, никакви лекарства не помагат.

Какви лекарства приемате?
Посетихте ли алерголог за преглед и тестове?

# 281
Преди 4-5 години да, нищо не ми изписаха освен антихистамини. В момента съм на Фортекал и Риналерджи, маалко помагат, но носа е запушен и течащ, спя като риба и имам надути лимфни възли.
Записала съм се на пулмолог да видя дали не съм развила някаква алергична астма, защото и накашлям, ще го помоля да ме прати на алерголог. От Варна съм и да ви кажа морският въздух не ми помага и смятам да пробвам с пречиствател, ако няма ефект, ще го продам..

# 282
  • София
Преди години съпругът ми всяка пролет се мъчеше с много сериозни алергични реакции поради сенна хрема и какво ли още не. Воабще не можеше да диша нормално, живееше в ад.
Посетихме алерголог, направиха тестове и се оказа алергичен към 100 неща.
Последва лечение, което беше доста продължително, но ефектът е отличен.
Сигурна съм, че вие също имате шанс за подобрение.

# 283
Здравейте! Обмислям покупка на пречиствател....имаме папагал Жако, малко дете и е на път бебче. Въпросът ми е дали мога да взема пречиствател с двойно по-голяма кв за пречистване, отколкото е апартамента ни и да го ползам за пречистване на всички стаи или трябва във всяка стая да има пречиствател. И ако може да ме насочоте към модел.
Четох, че заради папагала трябва да е без U V и аниони. Блаходаря предварително! Simple Smile

# 284
Ние обмисляме да е колкото апартамента и да го сложим в средата, в коридора, като ние почти винаги сме на отворена врата в спалнята, освен ако не готвим и да не размиришем. Бебе ще имаме, за папагал не знам 😅

Общи условия

Активация на акаунт