1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

• 38 931
  • 599
  •   1
Отговори
# 345
спокойно момичета.. тук поваля малко и вече май ще спира.. нали трябва малко да поразхлади малко за утре.. няма да мрем от жега утре я Simple Smile

хайде ще се видим.. плувайки или ходейки , там сме  Simple Smile

# 346
О , Коала , що не съм разбрала , че варицела ви е споходила
Успех утре , на бас , че няма да вали ( и аз на твоето мнение)

# 347
Здравейте, момичета.
Едва днес ми пуснаха нета. След бурята в сряда имаше авария.

Насинда, и ние изкарахме току-що варицелата. С много висока Т. Слагай във фризера сухи тениски на детето, обличай му ги през 10 минути, студеното облекчава сърбежа и жегата. Това е от моята неволя измислено. Извинете за отклонението , дами Praynig

Днес и на мен ми звъняха от ГЕРБ на мобилния. Чудех се откъде са го намерили. Питаха ме имаме ли нужда от нещо за утре. Аз казах, че нужда нямаме от нищо, и ги поканих да ни подкрепят. Ще ги видим утре какво ще искат Mr. Green

Не се притеснявайте за времето, до утре сутрин ще отмине дъждът, вервайте ми Laughing

Лека нощ и успешен за всички ни утрешен ден!

Благодаря ти Коала!
Ще се възползвам от съвета ти!

# 348
И аз това си мислих, наканиха се мамите да дойдат (поне от нета), но времето ще възпре доста, както миналия път. Sad
Да му се невиди, дано грее слънчо утре!
А каква е прогнозата, аз не гледах тази вечер?

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 23:40 от Мери

# 349
О , Коала , що не съм разбрала , че варицела ви е споходила
Успех утре , на бас , че няма да вали ( и аз на твоето мнение)

Женка, и морето ни пропадна, а всичко уредено беше, багажа още си е там и ни чака...

# 350
Клео,Мишле,Криси  Баксанова при всички случаи ще съдейства...но когато някой прясно се завърне от чужбина/в нюз-рума/ не  бързат да го юркат веднага,та едва ли още тази вечер ще успее.
По принцип става поне седмица по-рано. или при фреш събития като нашето се задействат веднага,ама трябва разрешение от шефа на новини,продуцента на емисия,главния редактор на новини и вообще просто бедна ви е фантазията...всичко се гледа и коментира предварително.Освен това трябва свободна камера,за която се взима разрешение,защото тя се води на отчет при един друг шеф,трябва оператор/би било късмет ако е симпатизант на идеята,защото и заснетия материал става един път/и не на последно място по важност свободна кола за репортера,оператора и камерата/и за колата се взима отделно разрешение,щото ими случаи на катастрофи/.След което е важно пристигнал на място репортера сам ли ще си прави материала по предварителна информация,разговори,данни и тн.т или на място ще сглобява от сурови включвания и интервюта на живо.И при двата случая заснетия материал се монтира на монтажно и се включва в реда на новините изготвен до секунди от продуцента на емисията...НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СТАНЕ БЪРЗО както Вие си мислите!
Но в случая е важно,че всички които трябва да знаят вече знаят!Едно отразяване в деня или в последствие също е важно!
За Милена Неинска продуцента на Сеизмограф ще започнем още от сега.Но трябва да знаете че навсякъде искат предварително малко време за да се подготвят.
За днес да се отчета,че раздадох още100-тина листовки повече не можах,закачах почти до 9 вечерта с малкия и количката!Надявам се утре отоците да са му спаднали и да присъстваме с нашия татко!НО ДЪЖДА ЩЕ БЪДЕ СУПЕР ИЗНЕНАДА!Ще заминат на кино и плакати и снимки,а ще трябват и за напред.Да не говорим,че не са изплатени още тези.
Ще ни върви по вода още от тази вечер!За утре казват превалявания следобяд ама кой знае дали ще познаят,облачно  и вечерта пак дъжд евентуално с буря!
Не давайте предпочитания на никоя партия или формация,но с подсказка,че се нуждаем от помощ.Тепърва ще ви теглят насам и натам и трябва да се внимава  ипретегля всяка дума на благодарност после.Във водовъртежа на избори сме!Днес една майка с мъж журналист и много въпроси поиска да съдейства с включване на живо,НО силно ме впечатли предварително обстойното проучване дали не сме про-партийни!Да знаете че това много отчуждава!
Разбира се успокоих я!Интересно никой не се кахъреше за времето,просто ентусиасти!
Лека вечер на всички активиски,майки и добри хора!

# 351
Коала, Наси много съжалявам милички, ама то не е лошо да изкарат по някоя шарка децата сегеа докато са по-мънички, егати успокоението ви спретнах,а Mr. Green
А за утре, мисля че ще валне чак следобяд Praynig

# 352
  • sofia
Здравейте, момичета.
Едва днес ми пуснаха нета. След бурята в сряда имаше авария.

Насинда, и ние изкарахме току-що варицелата. С много висока Т. Слагай във фризера сухи тениски на детето, обличай му ги през 10 минути, студеното облекчава сърбежа и жегата. Това е от моята неволя измислено. Извинете за отклонението , дами Praynig

Днес и на мен ми звъняха от ГЕРБ на мобилния. Чудех се откъде са го намерили. Питаха ме имаме ли нужда от нещо за утре. Аз казах, че нужда нямаме от нищо, и ги поканих да ни подкрепят. Ще ги видим утре какво ще искат Mr. Green

Не се притеснявайте за времето, до утре сутрин ще отмине дъждът, вервайте ми Laughing

Лека нощ и успешен за всички ни утрешен ден!

от ГЕРБ са обещали безалкохолни напитки за София ,Пловдив и Варна май...........

а за София и линейка.

няма да вали бе,следя си източника на информация,ще превали около 10.00 и после ще е слънце.Не са ме подвеждали до сега!!!!

# 353
Анимими, то ясно че не става веднага, но ние не бързаме, това е само началото Peace
Роси - верно ли бе ще вали около 10.00, ще е супер гавра, ще откаже мамите да дойдат Confused Cry ooooh!

# 354
  • sofia
Анимими, то ясно че не става веднага, но ние не бързаме, това е само началото Peace
Роси - верно ли бе ще вали около 10.00, ще е супер гавра, ще откаже мамите да дойдат Confused Cry ooooh!

така го дават,ще вали само около  10.00.Преди и след  11.00  слънце .

Казвам го за да сме подготвени и да не се плашим от дъжда!!!!!!!

# 355
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ако гърми и трещи ще се появим с Гръм и Трясък Mr. Green , пък ако и повали по вода:)

# 356
Момичета нямам снимка на хартия, всичко е на компа, но мога да принтна сега една на децата. Дали става така или да пратя на адреса който сте дали?

# 357
  • София
Добро утро на всички!
Ние вече се приготвяме за протеста.
Да ни върви по вода след този порой снощи.

Бягам да приготвям бебчо и ще се видим там! Grinning

# 358
Хайде , и аз събуждам детето  Laughing

# 359
  • На края на вселената!
Да преговоря само да не забравя нещо - снимка, копия на отвореното писмо (само 6бр.), балони, знаме, детето и аз Laughing
Ако някои има фотоапарат, МР3 плейер и друго не се сещам.
Добавайте и вие Grinning

Общи условия

Активация на акаунт