1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

• 38 920
  • 599
  •   1
Отговори
# 330
Кой подлез момичета?
Аз съм на линия дори да вали. Много майки около мен, да не кажа почти всички, обаче казаха че не им се занимава, не им се идва, жега е или пък дъжд, не се виждат с деца по центъра, ще щипват ня някъде за уикенда  и т.н и т.н. наслушах се и се наядосвах тия дни на какво ли не Confused

# 331
Аз мисля, че времето ще се смили над вас и точно по време на протеста няма да вали дъжд!!!!
А дано де  Praynig. Пък протест в повече на на'ште управници няма да има. На тях все не им стигат, явно така се забавляват  #Cussing out

# 332
Разбирам за какво говориш , Мери
Има подлез , който свързва Президентството с Партийния дом и т.н
Ама не бойте се - НЯМА ДА ВАЛИ УТРЕ , гаранция  Mr. Green

# 333
А да и да се излея, #2gunfire абе защо се късат масово плакати и обяви за протеста, кому пречат и защо #Cussing out Обикалям Надежда тия дни като луда да си наглеждам стоката и да лепя наново, но най много за няколко часа остават по местата, що листа, тиксо и кабари заминаха, дано си заслужава Praynig

# 334
Мери , дори и  една майка да види си заслужава

# 335
А да и да се излея, #2gunfire абе защо се късат масово плакати и обяви за протеста, кому пречат и защо #Cussing out Обикалям Надежда тия дни като луда да си наглеждам стоката и да лепя наново, но най много за няколко часа остават по местата, що листа, тиксо и кабари заминаха, дано си заслужава Praynig
Е то човешката простотия граници няма. Еда майка в нашия квартал, коато е разлепвала се оплака от същото. Явно има хора, които са на принципа "Не сакам я да съм добре, а сакам вуте да е зле"  #Cussing out

# 336
Предвам се , лягам си , че утре да съм Убава

# 337
Ако времето не се смили над нас, може пък на президента да му дожалее и да ни покани в президентството "на сухо"  hahaha Joy Joy

# 338
Абе , ЕФЕ , как ги раждаш тез мисил , трябва да ти кажа , че това като нищо може да стане

# 339
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ако времето не се смили над нас, може пък на президента да му дожалее и да ни покани в президентството "на сухо"  hahaha Joy Joy
hahaha
Я си представете само 200 мокри кокошки в президентството! Joy

Ейййй, бързах, бързах в банята, че ми е отворен прозореца, а то още не е заваляло при нас! Я бързо си признавайте при кои вали?

# 340
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
А в подлеза, ако вали яко ще им се стъжни живота на тия от Егида. Нали ако тръгне да се наводнява ще трябва да ни евакуират. Аз имам пресни спомени.

# 341
В Надежда още само плаши, святка и гърми, има вятър, но не вали.

# 342
момичета, до колко ще продължи протеста? аз утре мислех да спя, ама ако е поне до 12 ще се включим. а ако вали, не знам. ще погледна прогнозата, но тук в люлин са такива гръмотевици, че за утре го виждам още по-кофти да е времето. дано поне да се развали чак следобяд.

# 343
у люлин вали яко плюс гръмотевици. без майтап. утре ще си е само за протести, уф, тамън се наканиха всички и какво....

# 344
Здравейте, момичета.
Едва днес ми пуснаха нета. След бурята в сряда имаше авария.

Насинда, и ние изкарахме току-що варицелата. С много висока Т. Слагай във фризера сухи тениски на детето, обличай му ги през 10 минути, студеното облекчава сърбежа и жегата. Това е от моята неволя измислено. Извинете за отклонението , дами Praynig

Днес и на мен ми звъняха от ГЕРБ на мобилния. Чудех се откъде са го намерили. Питаха ме имаме ли нужда от нещо за утре. Аз казах, че нужда нямаме от нищо, и ги поканих да ни подкрепят. Ще ги видим утре какво ще искат Mr. Green

Не се притеснявайте за времето, до утре сутрин ще отмине дъждът, вервайте ми Laughing

Лека нощ и успешен за всички ни утрешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт