1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

• 38 871
  • 599
  •   1
Отговори
# 75
mishlentze , преди няколко дена на лични ти предложих помощта си за писмата. Аз също съм с кола.
Оооо , нали беше счупена , ей  Grinning
Бифана , с маршрутките какво направи

# 76
  • Pernik
[Ханибал, благодаря ти, че продължаваш да помагаш и да действаш  bouquet Мегафона по всичко личи, че ще ни трябва, защото попредварителна информация ни отказват спирането на движението и трябва да се движим `по десния тротоар` #Cussing out Така че, Ханибал, разчитам на теб  bouquet

ох извинете аз забравих да ви кажа мегафона еуреден 100%, а освен това рекламата 6е звучи по милаголд и можеби по фреш  Laughing аиде някой да ми напише точните часове и маршрути на протеста по градовете на протеста

# 77
За Ханибал  Heart Eyes

СОФИЯ

Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа.
Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.

ПЛОВДИВ

Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.

ВАРНА

10.00 часа, на Входа на Морската градина.

БУРГАС

10.00 часа, Пантеона в Морската градина.

ПЛЕВЕН

10.00 до 12.00 ч.
Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".

ПАЗАРДЖИК

10.00 до 12.00 часа. Константин Величков (Тортата)

# 78
  • София
mishlentze , преди няколко дена на лични ти предложих помощта си за писмата. Аз също съм с кола.
Оооо , нали беше счупена , ей  Grinning
Бифана , с маршрутките какво направи

Беше, в неделя със скъсан ремък, но днес я направиха за няколко часа и вече съм по пътищата. Маршрутките ги оставих за утре.
 Днес налепих и раздадох листовки в Първи микрорайон на Люлин, от утре всички кухни за детско хранене ще бъдат налепени- лично директорката ми разреши, дадох листовки и плакати на BgViki,имам и разрешение от отдел " Просвета" на общината в Люлин и утре всички детски градини ще налепя. За днес толкова.

# 79
Браво , Бифана , следващия път като се видим , ще има ...   chef
На мен пък не ми разрешиха , за община Лозенец - Не може агитационни материали  Cry

# 80
Абе мацки и аз се изложих Confused
Забравих да си платя инета и той спря в събота- по лошото е че чак в днес успях да го платя поради неработещите каси през уикенда #2gunfire
Утре до обяд съм заета, но следобяд ще дам едно рамо на Вики и Бифана за да облепим любимия ни Люлин!
Кали, защо не свиркаш за институциите newsm78

# 81
Мишленце, аз смятам, че текста на отвореното писмо е много добър. Определено не е претрупано с искания от вкякакъв тип. Звучи много точно, кратко и ясно и обхваща всички проблеми на раждаемостта и отглеждането на деца в България. По-точно от това здраве му кажи.
Ако можеш прати ми текста на писмото на notovadev@abv.bg, за да си го принтна и да го размножа и за местните медии ако го искат. А и да знам какво да говоря на пресконференцията в сряда.

# 82
Затрих си целия дълъг постинг , отново

С две думи
МОМИЧЕТА , ПАРИТЕ НЕ СТИГАТ  
Нужна е сума , за да се извадят снимките от линка , а и за плакатите не достигат още 44 лв.
Така че , който има желание да помогне да пише на ЛС , за да му изпратя адреса , на който може да подпомогне идеята с толкова , колкото може да отдели

# 83
Мишленце, аз смятам, че текста на отвореното писмо е много добър. Определено не е претрупано с искания от вкякакъв тип. Звучи много точно, кратко и ясно и обхваща всички проблеми на раждаемостта и отглеждането на деца в България. По-точно от това здраве му кажи.
Ако можеш прати ми текста на писмото на notovadev@abv.bg, за да си го принтна и да го размножа и за местните медии ако го искат. А и да знам какво да говоря на пресконференцията в сряда.

И аз смятам, че е добър и засяга ПОЧТИ всички проблеми около раждането и отглеждането. И моята молба е да пуснеш възможно най-бързо готовия текст на deshtovidi@abv.bg  Възможно най-бързо, за да подготвим за подписка!

# 84
Кали , браво , добра работа сте свършили с Влади и другите момичета  Laughing

# 85
Да отговоря малко късно на въпросите, но по добре отколкото никога.
 за размера на снимките ето това е желателния размер. естествено не е строго задължителен

Препоръчително
 снимка - пиксели
 9х13 - 800х600
 10х15 - 1024х768
 13х18- 1600х1200
 20х30 -  1600х1200

За инфото на страничката веднага я оправям. Ми това е от мен за сега. Чакам да стане четвъртък и ще дам снимкте да ги извадят.
Лека вечер на всички   bouquet

# 86
Не е зле за толкова интереси!!!Добра база за бъдеща работа!Особенно ми допадна частта за безплодието!Като знам сега какво разсейване и разтакаване могат да приложат, дано да успеем...
Ето това е сериозна работа!Ще го използвам още в този вид тъй като ми трябва и нямаме много време!
А сега да Ви кажа колко изумена бях днес от искрената реакция на ентусиазъм на повечето майки и жени и татковци които поканих!Тъй като изгубих много от дъждовете, смених тактиката и минах на директен масиран контакт с хората и лично убеждаване за целта си направих листовки от двете плакатчета.Повечето бяха много нахъсани ,една по-възрастна майка колкото моята-1948г.даже ме изпрати до в къщи с искренно желание и тя да помага!!!Старите пушки не са за исхвърляне много добре си гърмят като му дойде времето!Малко изоставам с такситата,но и тях ще ги погна.Никъде не съм имала съпротива,в магазинчетата управителите съдействат идват даже да помагат.Не знам колко листовки раздадох днес,но се прибрахме гроги аз и бебо.Няма на кой да го оставям и сме все пакет-масло+етикет!!!
Тоя обрив ми вгорчи живота и програмата!
Атлантик са навити утре трябва да се уточним!Закъснявам с уговорките за "Сеизмограф",но и там се движи,най късно ден два!Какво правите с радиата?!Ако клипчето стане скоро може да ни бъде много полезно!Ако не hanibal ще ни спретне вариантчета!Съжалявам,че не се включих с идеи,нямаше време пък и нищо не ми хрумна,нито на мъжа ми, който години наред работеше в радиата/то не му беше до това,човека си има проблеми,трябва да ни издържа!/!

# 87
Ханибал е осигурила на 90% Мила голд , а клипчето ще е готово най-вероятно утре
Ох, аз пък нямам време , за да ги атакувам директно , просто им подавам листовката и ги моля да ни подкрепят , това докато се прибирам или отивам към работа .
Дърветата в долен Лозенец плачат - набоцках си половината , ама ще мина да си ги сваля на 2-3 юли
АЙДЕ , майки и татковци , баби и дядовци ,  колкото повече , толкова повече  Wink

# 88
За парите в момента съм на червено с кампанията по агитирането.Всеки ден искам за ксерокс!
Нали съм неосигурена и от два месеца не получавам вече нищо от социалните,та съм като сестрите ромки волна душа /то и без туй като професия съм си също тъй/.
Та в момента ни за пожертвувания,ни за облак ни за мента!ВЯТЪР,ОБЛАЦИ И ДЪЖжжж,ако можешшш... ХА!ИЗДРЪЖ!
Та с парички в момента не мога да помогна.НО,все пак нали е за КАУЗАТА!

# 89
Жени, утре вече би трябвало да получиш бургаските 15 лв. за листовките.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт