1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

• 38 901
  • 599
  •   1
Отговори
# 480
Dr Jend - супер сте в Пловдив, момченцата дето държат знамето са много сладки Hug

# 481
Кали, а ти разбра ли че нашите отрочета се задявали на протеста Mr. Green, Елена галила Алекс по крака, а пък той искал да я гушка и щял да изхвръкне от количката Joy

# 482
Здравейте приятели!

Благодарим за милите думи! Наистина малките сладури заслужават нашите аплодисменти!  smile3501

Бяха истински водачи на шествието! Гордеем се с тях!   Heart Eyes

Поздрави! 

# 483
В късните новини на Канал 1 имаше добър репортаж за Плевен.

# 484
Ето малко снимки и от мен   Wink

Поздравления за организаторите!  smile3501 А за медиите - не се ядосвайте! Фактът, че влизате в новините на всичките големи телевизии, е достатъчно показателен, че събитието е от значение за тях.  Peace

# 485
  • София
Поздравления на организаторите!  Браво и на вас, бъдещи и настоящи майки
  bouquet  bouquet  bouquet

# 486
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ето малко снимки и от мен   Wink

Поздравления за организаторите!  smile3501 А за медиите - не се ядосвайте! Фактът, че влизате в новините на всичките големи телевизии, е достатъчно показателен, че събитието е от значение за тях.  Peace

Ей таз снимка най-ми харесва! Mr. Green http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=lilia.yotova& … 46886365355704338

# 487
Поздравления и хиляди благодарности на всички организатори и протестиращи във всички градове!  bouquet Браво момичета, гордея се в това което се получи, дано има и доволен резултат! Peace
Благодаря на всички за хубавите снимки!

Има едно търкало у нас, който се е сетил, че му липсва да пише на лични как ще го върнем. Grinning

# 488
Привет и от мен.
Да си кажа мъката и после похвалите. Ама много лоша посещаемост. Само аз съм раздала листовки и съм агитирала поне 5 пъти повече майки отколкото присъстваха. Много си обичам страната, още повече обичам хората в нея, ама хич пък не харесвам нихилизма на българина "Мен не ме засяга" и с това се изчерпва всичко. Уф ама ми е мъчно че сме такива...
За медиите не ми се коментира, че една градушка е по-важна от бъдещето на страната ни и от децата, които ще го градят това бъдеще. Ама медиите си гонят интереса, а и как да злепоставят България в толкова важен момент за страната..... Ауууу ама се ядосах много на медиите.
А на всички присъстващи едно голямо БЛАГОДАРЯ, че ви има така ми остава частица надежда, че има оправия и шанс за тая страна   bouquet

# 489

Супер сте! Ако следващия път правим плакат ще я сложим в центъра голям формат, става ли  Mr. Green

# 490
Следващия протест е много важно да не е в работен ден.[/b] А 1-ви и 15-ти са в петък. забележете разликата в посещаваемостта днес и на 1-юни. Ако ще има продължение, задължително да е в събота или неделя. Така и бащите ще присъстват и ще има повече майки с близнаци!!!От опит знаете, че сам човек с двойна количка трудно може да дойде, ако няма кой да носи по стълбите и метрото.........

# 491
а за готината снимка с голото дупе, да ви кажа моят хубавец митко/на снимката от ляво/, когато за първи път минахме през парламента, преди месеци, още малък, но вече знаеше какво се прави пред българския парламент. изака си се толкова културно на пейчицата точно пред полицейската будка за радост на мама, тати, брат му и няколко полицая:)е това за нашия парламентаризъм.

# 492
Като си говорим за протеста през септември - по-добре да не е 15-ти. Много майки на ученици в по-малките класове няма да дойдат - ще са ангажирани с първия учебен ден: водене на детето, тържество за около час-два и после прибиране. Струва ми се, че по-добра идея е да бъде на 1-ви (петък, спазваме си традицията) или 2-ри (събота, почивен ден) Peace

# 493
Копирам си поста от пловдивската тема.

Уф, станах рано рано, за да си купя вестници и какво да видя-пак огромно излагане. Някакви миниатюрни карета са ни посветили и това е. в 24 часа видях, че заглавието е на първа страница, но навътре не видях материал и даже не го купих. Иначе за наводняването на подлезите има огромни материали. Не че не е важно и това, но пък нас защо все в трета глуха ни пращат. Ама така е като повечето майки ги мързи да станат от кафетата и се събираме все по стотина души. Ако бяхме 1000 едва ли пак така щяха да го отразят медиите.

# 494
Кали, а ти разбра ли че нашите отрочета се задявали на протеста Mr. Green, Елена галила Алекс по крака, а пък той искал да я гушка и щял да изхвръкне от количката Joy

А, не съм видяла такова нещо Laughing Сигурно са били страшна картинка, аз нали на майка ти я оставих за малко да я нагушка и тя кикимората сигурно е използвала момента, че ме няма, за да пофлиртува малко Joy

Момичета, според мен трябва да се помисли ако приемат законопроекта на Мръцков, а не на Христова, което би станало след 1-2 седмици най-късно, тогава ще правим ли протест? И друго - ние искаме от касата да се поемат инвитро процедурине 1 ами 3 и лекарствата към тях,  и да се открият кабинети по стерилитет във всеки областен град, защото такъв държавен няма, все едно няма такъв проблем изобщо,  а те спират пътеките за бременни и деца, ей на тва му викам аз наглост и то безмерна и как пък в същия ден с нашия протест беееееее #2gunfire

Момичетата от Зачатие казаха, че били говорили с НЗОК прези зимата за включване на още хора за инвитрото и те обещали още 600 бройки и после народа си направил необходимите изследвания, които  струват майка си и баща си и не са поети от касата. Тези изследвания са необходими за да те включат в програмата. И след месец на тайно заседание решили тези пари да не се отпуснат и хората увиснали. Толкова пари на вятъра, сега искат да съдят касата.

Та, мисълта ми е, ако приемат законопроекта на Мръцков, не е ли добре да съчетаем това с безхаберието на касата и да им спретнем още един протест в най-скоро време newsm78

Общи условия

Активация на акаунт