1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

• 38 909
  • 599
  •   1
Отговори
# 465
Ох Ради смях се с глас на твоето агентство Joy

# 466
  • Варна
Присъединявам се към мненията за следващия протест да е през септември. Заради отпуските най-вече.Но да не е на 15-ти, тогава и без това е лудница за първия учебен ден.

# 467
Здравейте, момичета.
Едва днес ми пуснаха нета. След бурята в сряда имаше авария.

Насинда, и ние изкарахме току-що варицелата. С много висока Т. Слагай във фризера сухи тениски на детето, обличай му ги през 10 минути, студеното облекчава сърбежа и жегата. Това е от моята неволя измислено. Извинете за отклонението , дами Praynig

Днес и на мен ми звъняха от ГЕРБ на мобилния. Чудех се откъде са го намерили. Питаха ме имаме ли нужда от нещо за утре. Аз казах, че нужда нямаме от нищо, и ги поканих да ни подкрепят. Ще ги видим утре какво ще искат Mr. Green

Не се притеснявайте за времето, до утре сутрин ще отмине дъждът, вервайте ми Laughing

Лека нощ и успешен за всички ни утрешен ден!

Как откъде, аз им го дадох Laughing Както и на всички отговорници по градове. Искаха да раздават разни благинки, ама днес не ги видях тия благинки в Софийско, при вас имаше ли поне по една минерална вода newsm78 По градове имам предвид?

# 468
  • София
В две емисии гледах репортажа по Европа, мисля че сега и във 23ч. ще го има. Simple Smile

# 469
  • Sofia
Аз ще отида, когато и да решите да го направите, но мисля, че ако пак е така в събота или неделя ще дойдат повече мами, а и татковци разбира се.  Simple Smile

# 470
И без "благинките" им ни е гот ... !
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46531&photo=37

# 471
Здравейте, момичета.

Насинда, и ние изкарахме току-що варицелата. С много висока Т. Слагай във фризера сухи тениски на детето, обличай му ги през 10 минути, студеното облекчава сърбежа и жегата. Това е от моята неволя измислено. Извинете за отклонението , дами Praynig

Днес и на мен ми звъняха от ГЕРБ на мобилния. Чудех се откъде са го намерили. Питаха ме имаме ли нужда от нещо за утре. Аз казах, че нужда нямаме от нищо, и ги поканих да ни подкрепят. Ще ги видим утре какво ще искат Mr. Green

Не се притеснявайте за времето, до утре сутрин ще отмине дъждът, вервайте ми Laughing

Как откъде, аз им го дадох Laughing Както и на всички отговорници по градове. Искаха да раздават разни благинки, ама днес не ги видях тия благинки в Софийско, при вас имаше ли поне по една минерална вода newsm78 По градове имам предвид?

Не само благинки никви - то ний нищо не пожелахме

# 472
Вода ние бяхме осигурили... те домъкнаха някакво газирано - грейпфурт, което после захвърлих в един бус, май никой не беше консумирал, но вода се изпи доста. Жегата беще страшна- за 2 часа сме успяли да хванем тен.

# 473
Здравейте, момичета.

Никакви благинки нямаше. А гледам, че в едни сайт пише, че ГЕРБ осигурили сокове за майките и линейки. Надява се аз ама нъцки. Минералната вода си я купих собственоръчно от магазина.

# 474
  • София
Ей сега гледам Европа-техните новини са добри. Ще видим как са го представили.

# 475
  • София
Браво на телевизия Европа: Единствените, които акцентираха на "паралелно шествие в няколко града на България" Доста изчерпателно, казаха и за детските градини и за децата с увреждания и за "Зачатие". Дадоха и Балона.

# 476
Ще заобичам аз тази журналиска от ТВ Европа. И миналия път и сега мацето се информира предварително и точно и ясно каза какво и как искаме. Даже табличка с местата на протестите беше направила в сряда. Съжалявам, че не и знам името. Но знам, че чете тук понякога. Голяма благодарност и изказвам за професионализма.
Относно сокчета и т.н. не видях аз да има в София, но линейка имаше.
Клео, зъбчето открих по-късно следобеда почерпих Весето с малко банан и докато си пъхах пръста ми в устата и бях захапана и то не много леко:))
Момичета и аз си мисля, че следващия протест трябва да е Септември месец. Малко почивка трябва първо за нас дето тичахме по организацията на тоя, пък и нека видим какво ще последва от този протест. А и Август в горещините с бебоците не ми се мисли как пак ще лепиме агитираме и протестираме.
Отново казвам ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПОДКРЕПИЛИ НИ. И СПЕЦИаЛНО НА ОРГАНИЗАТОРКИТЕ ПО ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ, ЗА ТОВА ЧЕ ПРОТЕСТИ ИМАШЕ.

# 477
Здравейте приятели!

Ето някои моменти и от Пловдивското шествие:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18120&AlbumId=58180 

Поздрави!

# 478
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте приятели!

Ето някои моменти и от Пловдивското шествие:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18120&AlbumId=58180 

Поздрави!

Благодарим за споделените моменти!  bouquet

и да знаеш, че съм напълно съгласна с подписа ти

# 479
Ще заобичам аз тази журналиска от ТВ Европа. И миналия път и сега мацето се информира предварително и точно и ясно каза какво и как искаме. Даже табличка с местата на протестите беше направила в сряда. Съжалявам, че не и знам името. Но знам, че чете тук понякога. Голяма благодарност и изказвам за професионализма.
Относно сокчета и т.н. не видях аз да има в София, но линейка имаше.
Клео, зъбчето открих по-късно следобеда почерпих Весето с малко банан и докато си пъхах пръста ми в устата и бях захапана и то не много леко:))
Момичета и аз си мисля, че следващия протест трябва да е Септември месец. Малко почивка трябва първо за нас дето тичахме по организацията на тоя, пък и нека видим какво ще последва от този протест. А и Август в горещините с бебоците не ми се мисли как пак ще лепиме агитираме и протестираме.
Отново казвам ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПОДКРЕПИЛИ НИ. И СПЕЦИаЛНО НА ОРГАНИЗАТОРКИТЕ ПО ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ, ЗА ТОВА ЧЕ ПРОТЕСТИ ИМАШЕ.

Мацки, и аз благодаря на всички за усилията  bouquet

Много ми стана тъжно като чух новината за здравната каса, гадове мръсни #2gunfire И още по0тъжно, че по нито една телевизия не чух нищо от исканията на Зачатие, прави са девойките, журналистите не ги интересува нищо щом не е очевадно #Cussing out Добре че поне ТВ Европа са отразили нещичко, ма съм адски разочарована от БТВ.

От национарние статистически институт са ми писали още на 28-ми - следващия ден от разнасянето на писмото,  с желание да си сътрудничим и да помогнат с каквато информация ни е нужна. Опитах да се свържа със Зачатие, но Ани не отговаря Confused

Писмото го намерих чак като се върнах от протеста Rolling Eyes

Ау, и благодаря за страхотните снимки, най  ми хареса тази, нали са си моите произведения на изкуството Embarassed Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46557&photo=65

По всечки новини ги дадоха моите мишки, татко им се е надул от кеф и прозвъни всички познати да гледат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт