1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

• 38 930
  • 599
  •   1
Отговори
# 450
  • на кой му пука, майна
БРАВО МОМИЧЕТА  smile3501 smile3501 smile3501

Днес не присъствах на протеста, понеже малкия е болен, но следя новините, за съжаление не са на ниво този път тези медии  Sad
Но нищо, следващеят път повече  Peace

# 451
Salai, честито за зъбчето  Hug, кога го видя бе, на протеста нищо не каза?
Момичета, възмутена съм от репортерката от Канал 1, през цялото време ни лазаше по нервите да сме се съберели да ни вземе интервю, че иначе нямало как да ни вмести в обедните новини и накрая не излъчи нищо от интервюто, което беше с всички организации #Cussing out #2gunfire, да не говорим че естествено бяхме по-маловажни от циганите #2gunfire
Направо съм бясна, което означава, че в никакъв случай не трябва да се отчайваме, а трябва да продължим докато наистина децата ни не станат приоритет на държавата

# 452

Писах на обратна връзка в сайта на БТВ - въпрос защо не са споменали и другите градове.
тц, споменаха още в анонса за градовете. Просто нямаха картина от тях.

Споменаха! Но не ги изредиха поименно, остави ти картината, ама да се чуе поне кои сме. Писна ми - не ти личеше да си бясна, добре си беше! Коала - това е идея..Иаз ще пиша по сайтовете на телевизите! А има ли начин да подкрепим момичетата от Бургас с някакво писмо-обръщение-възмущение до техния кмет? защо не, малко е сккъсно, но да си има едно наум човека

# 453
Браво на нас, но другия път повече  Naughty. Ето и от мен малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46619&photo=1 малко хаотично снимани, но все пак  Wink

# 454
Момичета, за следващ протест не знам засега,мисля че трябва да се помисли, август месец повечето хора са на почивка, нека да видим и как ще се развият нещата и дали ще ни потърсят Thinking

# 455
  • София
Според мен репортажа на канал 1 беше най- обширен.Жалко е, че при толкова предварителни обяви, не предадоха и репортажи и от другите градове в страната, но ...на 01.08.  Grinning  Hug

Искам да кажа само, че ако някой си иска снимката в голям вид (в снимка.бг са много компресирани), нека ми пише на лични и даде мейл адрес, само, че с уточнение коя точно снимка иска  Hug

# 456
Момичета, за следващ протест не знам засега,мисля че трябва да се помисли, август месец повечето хора са на почивка, нека да видим и как ще се развият нещата и дали ще ни потърсят Thinking

Аз от сега ти казвам, че ако има протест август - Плевен едва ли ще се включи. Първо - заради почивките, второ- заради парите - не мога да изисквам от 10-те момичета, които сега събираха по пет лева да дават пак и да се разочароват после, че пак няма достатъчно подкрепа. Трето- ако и този път не помислим за онези 6 месеца и как да дадем идея за разграничаване на жените със свободни професии от неосигурените неработещи - аз няма да имам мотивация като организатор. Казвам го съвсем сериозно и без никакъв тон на конфронтация. Иначе няма да спирам да си действам по местните ни проблеми, при положение, че се започна чудесен диалог с кметовете. Пак да си кажа- мисля, че 15-16 септември е по-добър вариант - не са жеги, хората са си по градовете, институциите работят, идеите ни ще има време да улегнат и се избистрят, датата е символична и свързана с децата и не на последно място- ще се задвижат спокойно нещата около сдружението/ако ще има такова/...

# 457
  • ПАЗАРДЖИК
Ето обещаните снимки от Пазарджик

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15428&AlbumId=58184

# 458
Пак гледах репортажа по БТВ.

Момичета, по отношение на следващ протест мисля, че септември е по-добрият вариант. Не знам дали около 15-ти или пак на 1-ви - да си спазваме традицията.

Обаче мисля, че сега настъпва времето на тихата дипломация - давайте да се свързваме с народните си представители по места и да ги запознаем с инициативата си. В крайна сметка депутатите са хората, от които зависи приемането или неприемането на даден законопроект.

Пловдивските депутати, за които се сещам са: Петър Стоянов - СДС, Мария Капон - независима, Захари Георгиев- БСП. Ще се заинтересувам за другите кои са.

За изброените - мисля, че мога да осигуря връзка с тях и да направя опит за среща. Разбира се, очаквам помощ от всички и за всичко

# 459
Аз подкрепям Деси за протест около 15-ти септември. Все пак важно е и ад не им омръзнем и да решат, че няма лошо да си се разхождаме протестно ние всеки месец пък те да си правят каквото си знаят. И мотива за следващия протест е ясен-орязването на клничните пътеки за бебета и бременни. Направо не е за вярване, че тръбят политика по раждаемостта и решаване на демографската криза, а правят съвсем обратното. УжаТ! Много съм възмутена от това правителство и водената от него политика.

Коала, моята подкрепа я имаш за каквото кажеш, но аз пък нямам контакти. Embarassed Обаче ентусиазъм имам. Wink
И мисля, че трябва да заформим и една среща с ГЕРБ да видим има ли за какво да ги използваме и тях.

# 460
  • Варна
И аз да се възмутя от репортажите по телевизиите. #Cussing out  По МСат сякаш разказваха за инициативите на кмета на Варна  , пък майките едва ли не какво още искат. Поне показаха няколко кадри от Варна.
Канал1, БТВ и Нова Телевизия не ми се коментират Banghead #Crazy. Там да не работят само  жени без деца   newsm78 ??? Абе тия хора говореха за протеста, като че ли сме отишли да искаме някакви екстри, ама понеже са се събрали повечко хора, да го споменат. И въобще не показаха картина , дори за секунди от други градове. Аз видях няколо камери във Варна и едната беше на БНТ. Ама много важно. Това да не ти е за досиетата, та да гърмят по всички медии денонощно....
Знайте ли, дайте да се обявим за агенти на ДС. Ще дотичат 100 журналиста и ще сме топ-новина поне 15 дни. tooth

# 461
  • Pernik

Обаче мисля, че сега настъпва времето на тихата дипломация - давайте да се свързваме с народните си представители по места и да ги запознаем с инициативата си. В крайна сметка депутатите са хората, от които зависи приемането или неприемането на даден законопроект.

И аз съм на това мнение. Иначе ще вземад съвсем да не ни обръщат внимание, просто ще свикнат че си протестираме и толкоз, а така тъкмо ще решат че всяко чудо за 3 дни и ние пак ще се надигнеме

# 462
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Айде и аз да си кажа! Не мисля, че този път медиите го отразиха добре - никак даже! Това което ми хареса беше реда на новините по БТВ - как отрязват парите за бременните и бебетата и след това протеста на майките, хареса ми.
  За следващия протест и аз съм на мнение, че е по-добре да е Септември месец.

# 463
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И аз да се възмутя от репортажите по телевизиите. #Cussing out  По МСат сякаш разказваха за инициативите на кмета на Варна  , пък майките едва ли не какво още искат. Поне показаха няколко кадри от Варна.
Канал1, БТВ и Нова Телевизия не ми се коментират Banghead #Crazy. Там да не работят само  жени без деца   newsm78 ??? Абе тия хора говореха за протеста, като че ли сме отишли да искаме някакви екстри, ама понеже са се събрали повечко хора, да го споменат. И въобще не показаха картина , дори за секунди от други градове. Аз видях няколо камери във Варна и едната беше на БНТ. Ама много важно. Това да не ти е за досиетата, та да гърмят по всички медии денонощно....
Знайте ли, дайте да се обявим за агенти на ДС. Ще дотичат 100 журналиста и ще сме топ-новина поне 15 дни. tooth

Веднага и без бой си признавам- аз съм бивш агент от ДС. Тогава бях в ******** на баща ми и снасях информация, ама е държавна тайна и няма да ви кажа каква! Mr. Green

# 464

Общи условия

Активация на акаунт