Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 51

• 29 056
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Яни тя ако пробва друго място, после на нея ще си отвори работа. Затова по добре да забива някъде и после хирурзите да се занимават.

# 706
Яни, силно одобрявам!
Зорница очаквам да е сам сама в тоя сезон, няма кой да казва на Врабчев да си затваря шибаната уста, няма кой да каже майната ти на Хинова. Така че да затяга коланите, да наостря скалпелите и да се брани сама.
Tя ще се справи. Отвътре може и да е рухнала, но винаги се показва като силен човек с издръжлив характер и не се дава на някакви злобни подмятания. Външно изглежда все едно нищо не се е случило.

Мелани, то там е работата, че ще й се отвори работа и за потърпевшите ще е по-гадно, като трябва точно тя да ги оправя после. Joy

# 707
Моски, тя Зорница е непукист, свикнала е на глупостите и вренето на носа им в чуждите работи.
А да дразниш жена със скалпел и голяма игла, която може да ти забие в най-милото е опасно Joy

# 708
Що? Хубава жена...ще ги оправя? Flushed

# 709
Щото по някаква кофти случайност колегата-уролог ще отсъства. Joy

# 710
И болницата ще се сдобие с двама евнуха  Joy

# 711
ДАЙ МИ СКАЛПЕЛА! Animal Joy Cat

# 712
Ди, кое ще режеш? Grinning

Терапевтично си пуснах Рапсодията, Малек трябва към Еми-то да добави Оскара, за да си правят компания Grinning

# 713
Майче, Рами че е страхотен, е. Обаче този дето играеше Брайън Мей имаше чутовна прилика, аз по едно време си мислех, ще сигурно самият Брайън дублира гласа му, толкова бяха еднакви Grinning

# 714
Има нещо такова, да Grinning
Мен движенията, които е усвоил ме впечатлиха - изключително достоверен и автентичен. 

# 715
Добро утро !

Искам да кажа на Mosquita, че подписът ѝ ми носи много радост и тъга.
Там е събрано всичко, което бяха М&З, и което никога повече няма да се върне и да се повтори.
Единственото, което ме успокоява е, че с излизането на Велислав от сериала ще спести риска Марио да бъде подложен отново на унижения, ако остане, за да гледа Зорница с третия или първия.

# 716
Вере, и на мен така. Хем ми е хубаво, хем ми е мъчно.
Аз имам само една много плаха надеждица - да видим или да разберем за някакво човешко сбогуване. Но сама не си вярвам, че ще има такова нещо.

# 717
Здравейте, момичета! Днес най-после успях да изслушам цялото интервю с Велислав...Страхотно интервю, много е стойностен този човек Simple Smile Възхитена съм и се радвам, че у нас все още се срещат такива рицари, че сред артистичните среди има хора, които на първо място поставят семейството си и близките хора, че не забравят откъде са тръгнали и знаят кое е важното за тях! Беше истинско удоволствие да слушам тази толкова "лоша" негова дикция, дето не му се разбирало какво говори Simple Smile Хареса ми много как подбира думите, внимава какво казва, не говори празни приказки. Каквото и да кажа, ще е малко и недостатъчно Simple Smile Хубав следобед ви желая!

# 718
Сигурно всички сте го гледали това клипче, но не пречи да си го припомним Simple Smile

https://www.vbox7.com/play:65ce8f4a71

Един от положителните ефекти на излизането на Велислав от сериала е, че сега темата ни ше се освободи от ОЖ и ще се върне към първоначалното си предназначение да обсъждаме работата на тримата актьори Grinning

# 719
Вере, и на мен така. Хем ми е хубаво, хем ми е мъчно.
Аз имам само една много плаха надеждица - да видим или да разберем за някакво човешко сбогуване. Но сама не си вярвам, че ще има такова нещо.
Човешко сбогуване трябваше да има още на финала, без значение дали Велислав излиза или не, но сценаристите решиха да ни спестят подобно нещо. Сега още по-малко се надявам на последна среща и думи за сбогом.

Е, Моски, няма ли да обсъждаме по-обстойно Зорничка и кандидат номер 3 тук? Друго си е. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт