Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 51

• 29 056
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Дани, те приеха Ани, но пак имаше "ама", а като се разбра още в началото на септември, че ще убият Ева и нямаше смисъл от хейт към нея.

Моски, е и той ли ще е с "Какво ми има? Защо не ме искаш?" Joy

# 691
Майче, Юруков каза, че ще е ироничен и ще се завихрят конфликти около него, така че аз очаквам да е безпардонен и хич да не й трепери на Зорница. И си го представям не какво ми има  а Зорничке, на всички е ясно, че много искаш да си с мен, само ти не си го разбрала. Очаквам Зорница да е в изолация, а тъпанарът да не го разбира и да се вре в нея неканен и неискан. Joy

# 692
  • София
Що се дърляте за глупости?
Това е тъп сериал, сапунка. Повярвайте, не трябва да се вживяваме толкова. Ужасно ме е яд на себе си, че позволих да се запаля толкова много. Сега страдам, но вече край.
Писах ви вчера, сериала не трябва да е фактор, трябва да го гледаме като картинки. Друго е важно, за мен подновяване на плуването в вторник и четвъртък, каране на колело, решаването на състезателни задачи с малката.....

Зорница не е истински човек, а измислена и размятана в зависимост от желанията и посоката, която Милошева е поела. За това нека не я съдим строго.
Важното е, че Диана е разкошна, талантлива и непресторена. Сигъурна съм, че и на нея и е писнало, но е професионалист и трява да играе.

Знам, че всички искаме да гледаме нещо хубаво и качествено, с хубави истории. Ни нека сме с реалистични очаквания към сериала.

# 693
Димче, и на мен ми праеи впечатление, че Диана е доста тиха. Или са им наложили рестрикции, или просто е кисела. Grinning
Но друг път досега беше напускала сума ти снимки от сета.

# 694
Димче, и на мен ми праеи впечатление, че Диана е доста тиха. Или са им наложили рестрикции, или просто е кисела. Grinning
Но друг път досега беше напускала сума ти снимки от сета.
И на мен да ми махнат любимия партньор ще съм кисела, че и питаш. Joy

# 695
Майче, Юруков каза, че ще е ироничен и ще се завихрят конфликти около него, така че аз очаквам да е безпардонен и хич да не й трепери на Зорница. И си го представям не какво ми има  а Зорничке, на всички е ясно, че много искаш да си с мен, само ти не си го разбрала. Очаквам Зорница да е в изолация, а тъпанарът да не го разбира и да се вре в нея неканен и неискан. Joy
Оххх, не мога повече, как ти идват на акъл?!?! JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
И  може да е отнесъл някой и друг шамар.

# 696
Твърде вероятно ще е отнесъл някой шамар, което ще го настърви още повече Joy
Също така очаквам да я разсмива. Значи  Зорница е рицарят на печалния образ, седи на пейката навън, докато й полилавеят ушите, защото заслужава направо да й окапят, като се има предвид какво стори на най-прекрасния човек. На когото каза, че може само да го обича и после му разби сърцето. Явно може не само да го обича Grinning
Та седи си тя кахърна на пейката и идва Деян. Пали цигара вероятно. На Зорница й е се тая, ако ще да си съсипе и черния дроб даже от пушене. Той почва да й говори некви простотийки, тя е зла и студена и му казва да я остави намира. Той не вдява. Деян няма да е от най-сензитивните. Той няма с поглед да разбира, че е напрегната. Той ще е "ти си мислиш, че си напрегната, а всъщност не разбираш, че просто се напрягаш от желание по мене". Та говори й глупости, тя го гони, той не вдява, тя накрая става и си тръгва след като му казва, че е кръгъл идиот, ама като е с гръб към него леко се изхилва, щото едвам се е сдържала Grinning

Ама това е моят сценарий, Майче, в техния ще има ред сълзи, ред сополи и три реда драми 🙄

# 697
Моски, това звучи забавно. Grinning  Представям си го този Табаков като един циник, арогантен и ироничен, обаче пък чаровен и добър човек, пълна противоположност на Зорница. И дето викаш ти ще има да я закача, да я преследва цял сезон, да се опитва да я разсмива и да я драчи, а нашата ще е като лед и изобщо няма да му се впечатлява, даже няма и да го харесва. Накрая обаче искаме или не, току виж той успее да я извади от черупката й и да се харесат. Може и да се получи хубаво и свежо, нали все пак няма да ни показват чак толкова любовта от драматичната й страна. Ама само може, не им вярвам вече на сценаристите.

# 698
Моски, винаги съм казвала, че трябва да заложат на комичната страна на ситуациите, а не на драмата в стил рязане на вени, ама........Joy

# 699
Представям си Врабчев какво ще прави Зорница този сезон. Animal Smiley Cat Дупе да ѝ е яко.

# 700
Представям си Врабчев какво ще прави Зорница този сезон. Animal Smiley Cat Дупе да ѝ е яко.
E, може ли се? Той и Пенев ще я правят луда калинка. Joy Ще се учудя, ако си траят.

# 701
Зорничка накрая ще им забоде скалпела в нечие око Joy

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 18:26 от Mosquita

# 702
Ами в който и колектив да отидете, не двама, ами всички ще подмятат или най-малкото ще говорят зад гърба ѝ. В живота е така.

Моски, аз от миналия сезон си чакам як бой. И скалпел в окото няма да откажа Wink

# 703
Зорничка накрая ще им забоде скалпела в нещие око Joy
Нали е уролог, може и на друго място да пробва. Joy

# 704
Яни, силно одобрявам!
Зорница очаквам да е сам сама в тоя сезон, няма кой да казва на Врабчев да си затваря шибаната уста, няма кой да каже майната ти на Хинова. Така че да затяга коланите, да наостря скалпелите и да се брани сама.

Общи условия

Активация на акаунт