Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 51

• 29 062
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Истината е, че ако искаха от продукцията можеха да тушират този “конфликт”. Проблемът е, че заложиха на сеира, решиха, че това ще им донесе така желания рейтинг. Имаха и средствата и методите да приключат веднъж за винаги - стана след сцената в склада, когато 90% от врякащите лели сякаш се примириха, че няма да го бъде.

Мислех, че е заради фенките, сега вече не съм толкова убедена. Друга е причината, за съжаление мисля, че е далеч по-нелицеприятна и свързана с цялата атмосфера която цари в тези сфери.

# 676
Аз много се надявах в новия сезон да реабилитират Зорница. Със или без Марио, няма значение. Ако, както Роси каза, бяха им написали нормален завършек. После дори с Банков да я бяха събрали в 7-ми, пак щеше да има някаква логика.
Това, което предстои обаче, е пълен цинизъм, на фона на който аз Зорница вече не мога да я приема. Да ни загатват за добрата докторка, която помага и съветва другите, и е мила и чувствителна 😱. Наистина? По-скоро други качества започва да олицетворява този образ - безсърдечност, лицемерие, синдром на волната пеперудка 😆 и т.н.

# 677
Злати,  само че аз не виждам за какво им е да потушават тоя конфликт. Той им е добре дошъл. Генерира емоции, генерира гледане, страсти  пък някой случаен си казва бе я да го видя тоя сериал, дето Станка съседката толкова се пени Joy
Да не гпвприм, че гледащите заради Банков и Огнянова ще си гледат винаги, това е ясно и на малките деца, те боготворят Вергов и нищо няма да ги спре.
Освен това рейтингът на шести сезон беше най-висок  значи нямат основание да променят нещо.

Някаква много по-прозаична причина си представям, дето да се чудиш и да се маеш, но за съжаление не вярвам да я разберем някога.

Дрийми, ще те изненадам сега, обаче аз независимо от тези неща, които стават, обичам и Зорница, и Диана. И ми става малко криво да чета за бръмчалки и т.н. Sad

Зорница няма да свърши с Банков, ще приключи с новия. Убедена съм. Вчера докато събирах сцените, попаднах на монолога на Зорница, в който тя питаше колко пъти трябва да си загуби обувката, за да срещне принца, който да е харесан и от ума и от сърцето. Някоя сценаристка глава се е тупнала и си е казала - е така правим, Банков беше харесан от сърцето, Марио го пишем,че е харесан от ума и вкарваме трети, дето да е и от двете. Малиииии, гениален съм!! 🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 10:02 от Mosquita

# 678
И ми става малко криво да чета за бръмчалки и т.н. Sad
Защото не е вярно или защото се правим, че не е?
Коментарът ми е изцяло за Зорница. Диана няма вина за странните решения на сценаристите.

# 679
Диана няма общо, Дрийми, това ми е ясно, че не е към нея.

Но Зорница е образ, който аз продължавам да обичам и да смятам, че е положителен, независимо, че в сърцето се оказа, че й е пълна каша. Да не говорим, че още не сме видели какво ще прави в новия сезон. Както и да е де, твое право е да я наричаш както ти идва отвътре, мое право е да страдам по тоя повод Joy

# 680
Аз не се надявам на Велислав да се върне в сериала(не че не искам) ИЗОБЩО.
Това приключи, както и историята им със Зорница( освен ако тя не си тръгне, както направиха с Албена), но тя им е златната кокошка и ще я използват докрай.

Не може да се тушират фенските страсти, докато някой от главните не си тръгне - Вергов или Диана, всички около тях просто обират негативите и тяхното излизане по никакъв начин няма да намали напрежението.  И другият вариант е тяхното събиране като двойка 😣😣😣

На мен не ми се гледа Зорница с трети подред, но това си е мое решение. Едва ли ще успеят да ни покажат и да ме убедят, че сега това е ЛЮБОВТА.

Всички тези залитания и нелогични постъпки бавно ме отблъснаха от сериала или аз поне не успявам да видя цялата картина. Явно пак ще си остане фон, но големи надежди не възлагам да го чакам с интерес и нетърпение.

# 681
Защо да е Зорка-общата? Защото евентуално ще има трети или защото заряза Марио? Ми той и Тасев е с трета с индикации да я зареже след като им умря бебето. Thinking

# 682
Защо да е Зорка-общата? Защото евентуално ще има трети или защото заряза Марио? Ми той и Тасев е с трета с индикации да я зареже след като им умря бебето. Thinking
Мда, ама той е мъж и копче не може да им се каже на тях. Grinning И като сме почнали - да не би Стаменова, която разиграва Врабчев от ден първи и само го изполва, когато е сама и има нужда от него, да е по-добра? За мен това е безсърдечност. Сеща се, че й трябва и после му бие шута.

И сори, Дрийми, ама аз Зорница в графата бръмчалки не мога да я сложа. Бръмчалките не се влюбват в мъжете, нито пък искат сериозно нещо от тях, като деца например. Зорница не е била с Марио просто ей така. Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 11:26 от yanitsa.s

# 683
Не, Ди. Защото за пореден път е уж голяма любов, а после трием с гумичката и бързо бързо отначало.
За Банков мога да я оправдая. Там тя беше излъганата, наранената, изоставената. В Марио поне в началото не търсеше чувства.
Сега обаче....с Марио мечтаеха за общо дете, за малко не се ожениха. Изнасилването 🤔.
Не знам. Може би аз виждам и усещам нещата различно. Ако наистина си имал силни чувства към някой, свързвали са ви толкова неща и сте правили планове за общо бъдеще, не затваряш страницата ей така за нула време. Че и нова да отвориш, която да не е просто секс.
Мисълта ми е, че въпросът изобщо не е в бройката.

Вярно, че не се знае какво ще се случи. Ако случайно Зорница не се събере с новия, аз първа ще си върна думите и ще призная, че съм била несправедлива. Просто не вярвам да стане така.

# 684
Дани, ми то Вергов като го нямаше цял 5-ти сезон, да не би напрежението да липсваше?!?!Даже тогава беше най-силен хейта. Дори тръгването на някой от двамата няма да помогне, освен ако не убият някой от двата героя.

# 685

Не, Ди. Защото за пореден път е уж голяма любов, а после трием с гумичката и бързо бързо отначало.
За Банков мога да я оправдая. Там тя беше излъганата, наранената, изоставената. В Марио поне в началото не търсеше чувства.
Сега обаче....с Марио мечтаеха за общо дете, за малко не се ожениха. Изнасилването 🤔.
Не знам. Може би аз виждам и усещам нещата различно. Ако наистина си имал силни чувства към някой, свързвали са ви толкова неща и сте правили планове за общо бъдеще, не затваряш страницата ей така за нула време. Че и нова да отвориш, която да не е просто секс.
Мисълта ми е, че въпросът изобщо не е в бройката.

Вярно, че не се знае какво ще се случи. Ако случайно Зорница не се събере с новия, аз първа ще си върна думите и ще призная, че съм била несправедлива. Просто не вярвам да стане така.
Добре де, и Зорница като е зарязала Марио трябва да е сама завинаги ли? И няма право да се влюби в друг, щото ще се сметне, че е безсърдечна? Не е задължително това да се случва веднага и за нула време. Аз поне в тоя сезон не я виждам като да търси близост с други мъже и да иска връзка веднага, много време ще мине, а е възможно и да остане сама наистина накрая. Ти го каза - не се знае какво ще се случи. Не се знае как ще ни покажат всичко, какво са измислили и т.н. Има време, ще видим. Аз обаче не мисля да я съдя, за това, че е решила, че може да е щастлива с някого след Марио. Simple Smile

# 686
Дрийми, той и Тасев много ги обичаше всички. Вяра му беше любов от години, която най-сетне успя да преживее. Страдаше за нея и изведнъж, хайде с шефката, която има мъж-мафиот. Хвана се с нея, направи ѝ дете и в края то умира и той е “това е знак, че не трябва да сме заедно”.
Не мисля, че Зорница заряза Марио, защото не го обича. Даже не смятам, че го заряза заради Баниов, както се говори. Остави го, заради собствените си демони, които тя не може да махне и знае, че това ще нарани и него и той няма да е щастлив.
Колко жени сегашните им съпрузи са първите им мъже? Animal Joy Cat Сигурна съм, че една част при раздяла са си мислели: “това беше голямата любов, няма да се случи повече, никога няма да го преживея” и след това БАМ срещаме друг мъж, който пък ни се струва по-добър и си казваме: “е не, объркала съм се, това е голямата любов” Animal Smiley Cat и после пак същото.
Какво се правим, че и в реалния живот не се случват тези неща? Само дето това е сериал и действието трябва да се развива бързо за месеци, не за години Animal Smiley Cat
Може и аз да греша, просто не виждам защо всички се нахвърлят срещу един герой,  когато всички други не са по-различни, просто защото едни хора са ги сътворили и написали. Animal Smile Cat

А и може изобщо да няма трети. Animal Smiley Cat

# 687
Доци, точно същото мисля. И всеки тръгва в една връзка с идеята, че това ще е голямата и последната.
Много лесно могат да излязат от ситуацията. Марио се прибира, взима един сак с дрехи и изчезва без да са се видели и без да успее да му каже и думичка. Тя страда и се измъчва от случилото се, страда, че го е наранила и не е могла дори да поговори с него, естествено той телефона не го вдига. Тя си стои в болницата сама и изолирана от останалите, а новият доктор взел, че лапнал по нея. Тя обаче не го иска, най-малкото не заслужава да бъде щастлива, защото е ужасен човек и само наранява добрите хора. Той се мъчи, тя се дърпа и готово.

# 688
Дани, ми то Вергов като го нямаше цял 5-ти сезон, да не би напрежението да липсваше?!?!Даже тогава беше най-силен хейта. Дори тръгването на някой от двамата няма да помогне, освен ако не убият някой от двата героя.

За 5-ти сезон не харесваха Велислав - айде нов персонаж, взима им любимката....причини много,  но истинският хейт започна, когато Вергов пусна снимка и даде индикации за завръщане в сериала. Тогава вече каквото и да правиха като сцени, както се видя и в 6-ти сезон, харесваната двойка е ЕДНА!!!!

Сега като се замисля в началото на 6-ти приеха Ани П., но след като вратата се затвори за нея - всичко се върна с пълна сила. Нямам си и идея дали ИЗОБЩО са искали да ни въртят тази любов цял сезон или са имали други намерения, но феновете победиха!!! Дойде им като златен гол и това си е истината и няма да го пуснат.

Аз героите си ги харесвам, някои повече, други по-малко, но не харесвам начинът на разказване на историите им.
Всеки човек е личност, изпада в различни ситуации, показва положителни и отрицателни страни, част от характера...., болки, емоции, мечти, надежди и стремежи към по-добро.

# 689
А прави ли ви впечатление, че Диана е замлъкнала от дни и ни дума, ни вопъл, ни стон... Simple Smile Имам чувството, че този път имат абсолютна забрана да казват и качват каквото и да било за сериала Simple Smile Другите също нищо съществено не споделят, което ме навежда на тази мисъл...Може би точно затова лиготиите на Танков и Басев въобще не са ми забавни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт