Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 51

• 29 063
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Ето следващата част. Имам нарязани клипчета за още една и  ще почивам малко, че си нанесох психологически травми, то не беше секса в колата и монолози за думкащото лудо от любов сърце, то не бяха вричания по покрива, Моски не е от желязо, все пак Joy

https://we.tl/t-5LwYclQyjU

Още веднъж, БЛАГОДАРЯ!

# 661
Oх, Моски, с тоя подпис ми нанасяш на мен психологическа травма и ме връщаш към едни много хубави времена. Направо ми иде да си сипя едно. Joy

# 662
Мдаа, Яни, днес разсъждавах какво да правя с подписа и аватара си, но обещах да ги държа до първата им целувка, така че явно ще си седят за вечни времена Joy

# 663
Мдаа, Яни, днес разсъждавах какво да правя с подписа и аватара си, но обещах да ги държа до първата им целувка, така че явно ще си седят за вечни времена Joy
Нямат милост тези сценаристи към теб Animal Joy Cat

# 664
Абе, Доци, ти що не каза по-рано, бе, мамка му, аз съм виновна за излизането на Велислав Flushed Изкарали са го, та да не си сменя никога аватара и подписа! Confounded Satisfied

# 665
Абе, Доци, ти що не каза по-рано, бе, мамка му, аз съм виновна за излизането на Велислав Flushed Изкарали са го, та да не си сменя никога аватара и подписа! Confounded Satisfied
Не исках да се обвиняваш Animal Smiley Cat

# 666
Аз съм на мнение, че ако поканят Велислав, той ще се върне. Думите му по радиото не бяха категорично край. Остави си вратичка, може би защото и продуцетите са направили същото. Допускам, че са обсъждани някакви варианти. Велислав е великодушен и позитивен човек, освен това е професионалист. Не мисля, че си го слага чак толкова на сърцето, че да изгори мостовете.

В тази връзка, има един сценарий, който би удовлетворил моята критична и песимистична душа. Някой по-рано днес писа нещо подобно. Зорница да се дърпа на Табаков и да го играе смазана цял сезон. На финала Марио се връща и се срещат на моста. Съвсем кратка сцена, секунди, даже без диалог. Тя го вижда, затичва се и му се хвърляна врата.

По-голям шанс имам да уцеля 6-ца от тотото, без да играя, отклокото да видим подобна развръзка, уви. Най-вероятния сценарий ще е - Приключенията на Кака Зорка Общата Dizzy Face

# 667
Дами, ето ви и четвъртата част. Като ми зараснат раните от гледаното, ще направя и останалите Joy

https://we.tl/t-rUuRJXGiFK

Дрийми, аз също мисля, че Велислав не е изгорил мостовете, нито пък продуцентите, и има възможност за разбирателство, ако решат да го направят. Но нямам намерение да лежа на това ухо, че имам лош пример от пети сезон Grinning

# 668
Дрийми, гледам, че за малко си сложила розовите очила, нищо, че не съм ти давала. Joy И аз искам Велислав да се върне, мнооого се надявам да се окажеш права. И аз обаче като Моски, не мисля да се надявам цял сезон на това и да стана като онези кресливите фенки във ФБ и да пригласям вечно "къде е Марио?" или "върнете Марио!". Grinning

# 669
Я да ви разбия сърцата с едно-две клипчета, които намерих в нета Smiling Imp

https://www.youtube.com/watch?v=Am-2ktARB_8

https://www.youtube.com/watch?v=fv9lFfe2zy8

# 670
Моски, какво да ми разбиеш? То няма, изтръгнаха го. Joy

# 671
Я да ви разбия сърцата с едно-две клипчета, които намерих в нета Smiling Imp

https://www.youtube.com/watch?v=Am-2ktARB_8

https://www.youtube.com/watch?v=fv9lFfe2zy8
😥😥😥😥😥😥😥😥 
Не мога да повярвам, че това е краят !

# 672
Mоето обяснение за липсата на Mарио е много прозаично. Докато и двамата с Банков присъстват, всяка от групите дърпа към себе си и се надява да види това, което иска. Разделението е неконтролируемо и сценаристите се чудят как да продължат. Видяхме каква шизофрения ги беше ударила предния сезон. Eдиният липсва - проблем липсва (най-общо казано). Eлементарно е, но и те са елементарни. Aз си мисля, че на финала все пак ще видим голямата народна любов. Глупаво ще е преди това да забъркат Золница и с трети, но сигурно толкова са им вече силите и няма какво друго да измислят за 50 епизода. Или друг вариант, приемат тактиката, двама се карат, третия печели и Зорница завършва с Табаков. Hо логичен сценарий би бил по-трудно написан, ако и Mарио е там, защото ако приемем, че за Банков тя вече е минало, с него нещата стоят по различен начин. И така след като ни убедят в голямата любов, която и да е тя и сагата Огнянова най-после приключи, ако има следващ сезон и ако Великлав няма поети вече други ангажименти, евентуално, тогава може и да има завръщане на Mарио с друга история.

# 673
  • София
Злати, едно към едно с моите предположения, че е заради фенската “любов”. Просто прецакан е само единия лагер, този, който си кротуваше. Това, което не мога да схвана, защо поне не им измислиха нормална раздяла и завършек, така както на всички останали. Защо трябваше да е с лъжата, защо единия ще бъде излекуван, а другия в кошчето. Не разбирам. Една сцена да им бяха дали, една, в която да се сбогуват като хората, Нима след всичко, което се случи между тях, тази връзка не заслужаваше нормален завършек?

мисля, че Велислав няма да се върне повече. Надявам се да има други проекти, да снима нещо друго и да не му се налага да участва в този пародия. За мен продуцентите са едни лишени от всякакъв морал печалбари, които дори нямат доблестта да излязат пред публиката и да обяснят решенията си.

# 674
Това, което не мога да схвана, защо поне не им измислиха нормална раздяла и завършек, така както на всички останали. Защо трябваше да е с лъжата, защо единия ще бъде излекуван, а другия в кошчето. Не разбирам. Една сцена да им бяха дали, една, в която да се сбогуват като хората, Нима след всичко, което се случи между тях, тази връзка не заслужаваше нормален завършек?

Защото решението за това очевидно е взето след края на сезона. Изведнъж - абе знаеш ли какво....И Велислав - чшшшш, алоу, аре!

Общи условия

Активация на акаунт