Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 51

• 29 097
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Моски, мина ми тази еретична мисъл. 😂 Обаче, убийте ме харесвам Банков с Виктория и май предпочитам с нея. Но пък ако я няма, като нищо да стане връзката.

Сега си мислех за розовто екипче на Банков. Той нали го сложи за Виктория, за да я подкрепи и да и вдъхне кураж. Е мисля, че новият Банков ще е майка Тереза на Св. Анастасия. Символиката на промото е, че той ще помага и ще подкрепя останалите. А и нали Вергов каза, че героят му вече е излекуван и ще се отдаде на любов, но този път за разнообразие ще е чистата любов, тази която иска да помогне на другите.

Моски, имаме си ново отделение за Юруков. 😂
Зорница все пак само на шефове я даваме. То за това и в шести сезон заряза Марио, защото стана редови опъвач на екартьори.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 22:30 от rosi_ta

# 646
Да бе, Яни, ама то и Христо няма Joy
Да не говорим, че и Владов се маха. Христо да не заема място като за двама? Grinning

Оф, това за Александър Димов го прочетох, ама реших да не вярвам, че като ги знам тия жълтури те обичат да си пишат каквото си искат и да си измислят. Вярно ли се маха? То нищо чудно - толкова сезони не мръдна, с Пенев го играха като някаква притурка все едно.

За Карамазов прочетох на едно място, че по-късно в епизодите трябва да се появи. Ще си заеме той мястото, едно ли е, две ли са, не знам. Joy

# 647
  • София
Яни, Ал. Димов обяви на ФБ страницата си, че е време да се раздели с д-р Владов. Ама фенките и там налазиха да плюят по Велислав и Теодора и човека се принуди да заключи коментарите под поста.

Къде си прочела за Карамазов? Издай на другарчетата.

# 648
Яни, самият Александър Димов написа на Фейсбук страницата си "май е време да си взема сбогом с д-р Владов".

А Карамазов е написал следното в последното си интервю:

Здравей! Освен 7-ми сезон на „Откраднат живот“ какво още?
– Така. Нямам идея по телевизионните канали. За мен лично мога да споделя, че ми предстоят следните неща. Много голям проект с Viber, който чакам с нетърпение, излъчването на „Дяволското гърло”, предстоящ игрален филм през пролетта, а защо не и „Откраднат живот”. Театърът засега не присъства в сметките ми за тази година.

Ох, точно имам чувството, че са направили като в онзи виц, дето на войника Иванов починали родителите и трябвало да му съобщят деликатно новината. Старшината ги строил и им казал - всички, които имат родители, да направят крачка напред. Иванов, ти къде? Joy

# 649
Яни, Ал. Димов обяви на ФБ страницата си, че е време да се раздели с д-р Владов. Ама фенките и там налазиха да плюят Пи Велислав и Теодора и човека се принуди да заключи коментарите под поста.

Къде си прочела за Карамазов? Издай на другарчетата.

Под поста на Димов плюят Велислав и Теодора ?!?!
Не мога да повярвам 😳😳😳

# 650
Леле, Моски, този виц е брутален JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Че какво пречи човек отделение да го играе новото докторче, Зорничка го прави почти целите три сезона, само тук-там се появяваше някой неин колега Grinning

# 651
E, значи и Владов можем да го впишем в графата с най-нелепо приключените истории. Той във финала даже не се появи. Joy

Роси, прочетох го в онзи анонимния сайт за въпроси. Беше на момиче, което участва като мед. сестра. За Теодора пък написа, че не я засичала още, което е странно.

# 652
Леле, Моски, този виц е брутален JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Кажи не е ли същата работа Grinning И от думите на Владо оставам със същото усещане, викнали са ги, казали са - всички, които ще участват в седми сезон да направят крачка напред. Павлов, Димов, Карамазов - вие къде? Joy

# 653
Охх, не мога

# 654
И аз точно си помислих колко много ми приличат думите на Карамазов на тези на Велислав. Може би по късно, но надали.

# 655
  • София
Връщайки се към поста на Теодора си мисля, че съвсем не звучи като да е сигурно, че ще участва активно. Може да са заснели 1-2 сцени с Вергов, болестта да се е върнала, тя да го е отпратила и така да приключат.

Моски, Димов беше на онази снимка, ти представяш ли си каква подигравка. А ако и Велислав е бил на четенето на сценария, както някой каза, че е бил тагнат от Милена Живкова, ще е пълна пародия и жесток цинизъм.

# 656
Моски, Димов беше на онази снимка, ти представяш ли си каква подигравка. А ако и Велислав е бил на четенето на сценария, както някой каза, че е бил тагнат от Милена Живкова, ще е пълна пародия и жесток цинизъм.

Много е жалко, ако е така. Въобще какво им става на тия хора? Защо така започнаха да махат талантливи и обичани актьори един след друг и то без адекватно да завършат историите на персонажите им? Александър Димов беше част от сериала от самото начало, а Велислав допринесе много за успеха на 5ти сезон, заслужаваха достоен финал и двамата.

# 657
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХААХ МОСКИИИ, ХАЙЕ ПАК!
Тъкмо бях забравила "Павлов, ти къде?" Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat

# 658
Усещам как и тоя сезон няма да ме впечатли особено, нищо, че мотото е любовно. Махат актьори на поразия, не се знае кой снима, кой не снима, ще участва ли или няма. Само за Юруков съобщиха официално и това им беше.

# 659
Ето следващата част. Имам нарязани клипчета за още една и  ще почивам малко, че си нанесох психологически травми, то не беше секса в колата и монолози за думкащото лудо от любов сърце, то не бяха вричания по покрива, Моски не е от желязо, все пак Joy

https://we.tl/t-5LwYclQyjU

Общи условия

Активация на акаунт