Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 51

• 29 116
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Майче, предпочитам да го бяха убили, така поне щеше да има логика да го разкарат. Сега обаче ми е толкова противно това отстраняване, че няма накъде. Просто запратиха героя и историята му в кошчето.

# 631
Кажи ти как пее Велислав Chocolate Jesus 🤪😍

Мммм, вундаба! Heart Eyes Heart Eyes

И по този повод пускам тук песента, която той беше публикувал, много е яка!

https://www.youtube.com/watch?v=bVaQN240G80&feature=share&am … hcyA-3EA9SSLPupw8

# 632
Роси, аааа, аз не обичам да убиват героите, които харесвам Grinning

А американците не го направиха когато тя напусна, защото беше любимка на публиката и щяха да ги разкостят. Ама явно са се засегнали от казаното и претрепаха героинята й Grinning

# 633
За мен е ясно, че те още не са напълно сигурни как точно ще се развие историята накрая и го пазят резерва. Основата е ясна 40-50 епизода Зорито ще се задяват с новия, ама накрая няма да им се получат нещата. И тук както искат могат да си го извъртят. Кеф ти Банков, кеф ти Марио или пък ще завършат щастливи Банков и Огнянова и сезон осем епизод 1 се появява Марио.

# 634
Еййй, тия англичани ли, единият не е привлекателен, а другия риж, бррр Grinning
Нищо, тя ще му побелее бързо от Зорница.

# 635
  • София
Мелани, а дали Велислав ще е ОК да стои на педали и да ги чака да решат искат ли да участва или не?
Не вярвам повече да видим Марио. Приключиха с този образ. Смачкаха историята и я захвърлиха. Дори и свестен завършек не му измислиха.

# 636
Моски нали вече разгада кода на сценаристите за развитието на историята, пък може и да съм аз с моя край Joy

Ди, пак голямо Не Grinning

# 637
. И тук както искат могат да си го извъртят. Кеф ти Банков, кеф ти Марио или пък ще завършат щастливи Банков и Огнянова и сезон осем епизод 1 се появява Марио.
Това вече е отвратително! Нелепо ще е така да повтарят историята. Аз също не вярвам Велислав да се съгласи да се върне. Достатъчно е талантлив и има много възможности пред него, сами се убеждаваме в това. Освен това правилните хора го оценяват. Не вярвам да умира за ОЖ.
Колкото до предстоящата история на Зорница с новия Табаков не мисля да се настройвам негативно, като видя какво са измислили може и да ми хареса, а може и да не ми, не се знае.

# 638
Значи, не знам какво ще стане с Христо и Виктория, ще видим, но ако и те са аут, те двамата и Марио ще са най-нелепо приключените образи в историята на сериалите.
Марио - развит чудесно образ и махнат без време, а Христо и Виктория аха да ги развият и взели ,че ги изкарали Joy

Ох, сега докато режа сцените, минавам през лудото Ванче и "Стефко, не знам още колко ще издържа" и се спуквам да се хиля Joy

# 639
  • София
Яни, аз не се настройвам, няма никакъв смисъл. Просто историята за Зорница и Табаков ще ме трогне толкова, колкото ме трогват Пешко и Галя. Това е.
Ще се радвам на Диде и толкова.

А и ако по конкурентните телевизии пуснат някой нов БГ сериал ще гледам него, а като се затопли ще съм в парка с малката, ще караме колелета. ОЖ ще е на запис и то когато имам време.

Моски, ще разберем. Ако и тях ги няма направо се чудя какво ще гледаме и какви ще са историите на Банков и Кая

# 640
Момичета, ето отново втората част, вече я има целувката под покрива

https://we.tl/t-SSBxWWbq8f

# 641
Значи, не знам какво ще стане с Христо и Виктория, ще видим, но ако и те са аут, те двамата и Марио ще са най-нелепо приключените образи в историята на сериалите.
Марио - развит чудесно образ и махнат без време, а Христо и Виктория аха да ги развият и взели ,че ги изкарали Joy
Е, как? Нали Теодора сама си каза, че ще участва в един от постовете си във фейсбук? Не вярвам да разкарат и нея ей така. Да не говорим, че не им е било лесно да я привлекат да участва.

Роси, да, и аз ще гледам заради Диана и ще й се радвам, пък дано поне тоя сезон да не правят на луда героинята й.

# 642
Моски, ако и Ицето го няма той ще заеме челната позиция отвявайки конкуренцията, имайки предвид това, което прави цял сезон Joy
А гледа ли целувката на смъртта?!?!Горкият Мазов Joy

# 643
Сега вече ми просветна защо махнаха Велислав/Марио. Joy Нали нямаше място за Христо като коремен хирург - ето, освободиха сега, чудесно оправдание е. Grinning

# 644
Да бе, Яни, ама то и Христо няма Joy
Да не говорим, че и Владов се маха. Христо да не заема място като за двама? Grinning
А Теодора хем не дава признаци на снимане, хем имаме цяло отделение за нея, де, за какво го правиха?!

Роси, ти нещо Банков и Кая в едно изречение ги събираш... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт